έχεις κρατήσει πολλά nandroid backups κάπου.
Δες τον φάκελο TWRP ποσα backup εχει εκει.
Δες και τον φάκελο ''0'' (μηδέν) μήπως σου έχει μεταφέρει εκει κάποιο nandroid backup.
Σε χώρους όπως είναι η SD ή τα φλασάκια τόσο κάνει... αργεί πάντα....
Προφανώς έχεις πάνω απο 100 εφαρμογές στο κινητό σου για να πιάνουν τόσο χώρο, ειδάλλως δεν εξηγείται τόσο μεγάλα backups
περιπου 235 εφαρμογες !!!!!!! αλλα στο Redmi Note 3g ηταν περιπου 5,700mb ενω στο Kate ανεβηκε στο 11,700mb υπαρχει καποιο προγραμμα να βλεπουμε το μεγεθος στο καθε αρχειο????
έχεις κρατήσει πολλά nandroid backups κάπου.
Δες τον φάκελο TWRP ποσα backup εχει εκει.
Δες και τον φάκελο ''0'' (μηδέν) μήπως σου έχει μεταφέρει εκει κάποιο nandroid backup.
Σε χώρους όπως είναι η SD ή τα φλασάκια τόσο κάνει... αργεί πάντα....
Προφανώς έχεις πάνω απο 100 εφαρμογές στο κινητό σου για να πιάνουν τόσο χώρο, ειδάλλως δεν εξηγείται τόσο μεγάλα backups
περιπου 235 εφαρμογες !!!!!!! αλλα στο Redmi Note 3g ηταν περιπου 5,700mb ενω στο Kate ανεβηκε στο 11,700mb υπαρχει καποιο προγραμμα να βλεπουμε το μεγεθος στο καθε αρχειο????
Μήπως υπάρχει twrp recovery για το xiaomi redmi note 3 pro SE (kate) internasional edition?
Δοκίμασα με την έκδοση του kenzo αλλά δεν μπορώ να κάνω flash την ελληνική ρομ, μετά από 3-5 δευτερόλεπτα κάνει reboot. ο bootloader είναι ξεκλείδωτος με unoficial.
Στο συγκεκριμένο τηλέφωνο (kate) δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν είναι εφικτό πάντοτε να γίνει unlock με τον official τροπο. έχω ξεκλειδώσει official 3 kenzo εύκολα αλλά με το kate τα πράγματα είναι διαφορετικά. Κολλάει στο 50% και έχω δοκιμάσει το locate (find) μέσω Micloud.
κάποια στιγμή ξεκλείδωσε με τον official δίνοντας από fastboot: fastboot flash abootbak emmc...... πάλι όμως μπαίνοντας στο twrp κολλησε κατά τον τρόπο που περιέγραψα παραπάνω (reboot).
οπότε χρησιμοποιώ τον unoficial τροπο για ξεκλείδωμα, αλλά και πάλι κολλάει με όποιο twrp έχω δοκιμάσει.
Σκέφτομαι μήπως δοκιμάσω να κάνω patch to boot.img της dev rom με το android kitchen και μετά να το περάσω μέσω twrp...
καμιά άλλη ιδέα?
Λοιπον για το kate δεν ειναι παντα εφικτο το official unlock. Να ξεκαθαρισω οτι εφτιαξα mi account εκανα αιτημα στην xiaomi πηρα εγκριση αλλα το mi unlock tool δεν μπορει να ξεκλειδωσει χωρις να μπορω να εξηγησω το γιατι.
Προσπαθησα unoficial και ξεκλειδωνει.
Δυο φορες ξεκλειδωσε official με το mi unlock tool.
Και στις 2 περιπτωσεις περασα το twrp και μεσω αυτου προσπαθω να φλασαρω την ελληνικη ρομ ομως ενω ξεκινα μετα απο 5 sec κανει ξαφνικο reboot χωρις να κανει flash τη ρομ.
Μεχρι εδω.... δοκιμασα οσα twrp βρηκα.
Για το προβλημα δεν βρισκω κατι στο web.
Αν ξερει καποιος ας προτεινει κατι
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk