Διαφήμιση

αγορά xiaomi redmi 3 pro?

• ευχαριστω πολυ @Bodai να σα καλα!! @Nickleon οσο αφορα την μνημη κ μενα εκει ηταν 1,8-1,9 χωρις να εχω κατεβασει κατι!!τωρα με κατι φωτογραφιες γυρω στης 600 μαζι με viber k google chrome εχει παει στο 1,6!!
    • Μην κάνετε το λάθος που κάνουν το 99% των χρηστών. Μην προσπαθείτε να κρατήσετε την ram άδεια παλεύοντας με το ένα και με το άλλο. Ή RAM ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ! Αυτός είναι ο ρόλος της... απο εκεί και πέρα, το κάθε λειτουργικό φροντίζει να την διατηρεί "φρέσκια".
      Δεν σημαίνει ότι εγώ που έχω 1,5 άδειο πάω καλύτερα από εσένα που έχει 0,5. Κάποτε θα γεμίσουν και τα δύο! Έτσι πρέπει!!!!!
      Αφήστε την ram να κάνει την δουλειά της και μην ασχολείστε με αδειάσματα. Είναι ΛΑΘΟΣ το βίαιο άδειασμα της RAM. Το Android έχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ θέμα με την διαχείριση μνήμης αλλά ή xiaomi και ή Ελληνική rom μοιάζει να έχουν βελτιώσει κατά πολύ την εμπειρία χρήσης.
      Συμβουλή: παράτα την ram ήσυχη και απόλαυσε το κινητό σου. Είναι ΑΣΤΕΡΙ!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Για να δεις το φουλ σου κάνε restart και δες ποσα σου λέει μόλις μπεις

Στα άλλα επειδή ξέρω είναι 1.9
      Ναι μετά το restart ήταν στο 1,8.

@pavlidisc δεν το λέω για να κρατήσω την RAM άδεια. Ίσα ίσα.
      Ο λόγος που ρωτάω είναι καθαρά από περιέργεια και για να δω κατά πόσο η Ελληνική RAM κάνει καλύτερη διαχείριση (πιστεύω με αυτά που διάβασα και μιας και δεν είμαι γνώστης του θέματος ότι κάνει καλύτερη διαχείριση) από την 7.3.2.0 (LHPCNDD) / Stable που φοράει το δικό μου.
    • Διαφήμιση
    • Εγώ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ (FB,Twitter,Messenger, viber, email, gazzett,enikos,Tunein,tapatalk συν καμιά 10αρια ακόμη πιο light, συν ότι άλλο ανοίξει...) και δεν την έχω δει ποτε κάτω από 0.8-0.9 άδεια. Έχει πραγματικά πολύ καλή διαχείριση...;-)

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Εγώ την είδαι και 0.5 την καημένη
    • Ναι! Και εγώ κατάφερα να την πάω 4πενήντα κατιΜΒ... άνοιξα ότι υπήρχε και δεν υπήρχε...
      Εκεί λοιπόν "έβηξε" λίγο το θηρίο! Για μία στιγμή μόνο και μετά πέταξε πάλι!!!!!
      Αυτό το...πως το λένε οι ψυχάκηδες;;; Lag; Ε να από αυτό το έπιασε το θηρίο.... αλλά είχε όλο το δίκιο με το μέρος του :)

from my RN3 pro
    • Διαφήμιση
    • Και να φανταστεις έχω και διεθνή ρομ. έβαλε και ελληνικά το βικυμολ, το ερωτεύτηκα το κινητό, και το ξεκλειδωμα με αποτύπωμα μεγάλη ευκολία

Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H SirNik έγραψε:

Και να φανταστεις έχω και διεθνή ρομ. έβαλε και ελληνικά το βικυμολ, το ερωτεύτηκα το κινητό, και το ξεκλειδωμα με αποτύπωμα μεγάλη ευκολία

Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      A! Κατάλαβα! Έχεις την "Ελληνική" που βάζει το Vickmall; Εγώ την είχα καμιά 10αρία μέρες στο RN3 pro (μέχρι να έρθει το ξεκλείδωμα) και είχα πολλά προβλήματα! Είναι rom της πλάκας.

Όσο για το δαχτυλικό αποτύπωμα...όταν ήρθε στο iPhone 5s το θεώρησα περιττό. Όταν το συνήθισα όμως έγινε αναντικατάστατο. Στο iOS ξεκλείδωνε και εφαρμογές (1password, αγορές απο store κλπ...) και δεν χρειάζεται σχεδόν πουθενά να πληκτρολογείς και να θυμάσαι κωδικούς. Εδώ δεν φαίνεται να μπορεί να γίνει κάτι τέτοι προς το παρόν ...έχω την εντύπωση οτι στο Android 6.0 υπάρχει πλέον αυτή η δυνατότητα...αλλά δεν ορκίζομαι κιόλας γιατί με το κατέχω και πολύ το Android. Φυσικά...το δαχτυλικό αποτύπωμα μπήκε στις συσκευές για πολύ πιο "μεγάλα" πράγματα (πληρωμές - συναλλαγές κλπ) αλλά στην Ελλάδα προς το παρόν το χρησιμοποιούμε για να ξεκλειδώνουμε τις συσκευές μας... :mrgreen:

Πιστεύω οτι...εάν δεν κολλάς στις λεπτομέρειες...και λαμβάνοντας υπόψη το value/money...θα την χαρείς την συσκευή 1000%. 8)