αγορά xiaomi redmi 3 pro?
-
-
Καλησπέρα παιδιά...Είμαι καινούργιος στο Forum Καθώς και στα Κινέζικα κινητά...
Παράγγειλα πριν κάνα μήνα το Xiaomi Redmi 3 16GB 2GB Ram από MiniDeal. Το κινητό ήρθε κομπλέ το παρέλαβα το άνοιξα και τα σχετικά... Έβαλα sim και κατέβασα εφαρμογές (facebook, instagram και κάποιες άλλες...) Όλα πήγαιναν ρολόι όταν τυχαία είδα το κινητό να κάνει Reboot από μόνο του.. Το προσπέρασα... Έπειτα ξανά το ίδιο... κάθε τρις και λίγο κάνει μόνο του Reboot. Επίσης μερικές φορές δεν ανοίγουν εφαρμογές (Playstore, Facebook κλπ)... θα ήθελα να με βοηθήσετε να λύσω αυτά τα προβλήματα... Λίγο ψάχτηκα και είδα ότι για να αλλάξω ROM πρέπει να έχω unlock permissions τα οποία και πήρα... Έχω δηλαδή permissions για να ξεκλειδώσω τον bootloader και να αλλάξω ROM
Μοντέλο: Xiaomi Redmi 3
Τρέχουσα έκδοση: MIUI 7.1.1.0.0 | Σταθερή
Ευχαριστώ εκ των προτέρων... -
Ο/H flowin_through έγραψε:
Δεν θα βάλω ένα βίντεο στο διαδίκτυο που να φαίνονται άσχετα users, που κανένα δικαίωμα δεν έχω να εκθέσω, τα προσωπικά μου τηλέφωνα ή φίλους ή accounts επειδή δεν με πιστεύεις εσύ ή όποιοσδήποτε άλλος. Επίσης δεν είναι και ηθικά σωστό και ποτέ δεν θα το έκανα.
Εξάλλου στο βίντεο έβαλα μέσα άλλα δυνατά προγράμματα όπως είναι το Antutu, Gsam Battery Monitor, Playstore, Θέματα, Mail, Cm Transfer, Εορτολόγιο, Μουσική με σχεδόν 900 τραγούδια φορτωμένα πάνω, Sound Hound, Dolby Atmos κλπ.
Μάλιστα όπως του δουλεύω στο βίντεο κτυπάει και ένας ήχος σε κάποια φάση από mail που πήρα...
Και η Ραμ δεν είχε πέσει καν στα σημεία που είπα πριν... Το κινητό γενικά αντέχει και ο λόγος δεν είναι το mi4c αλλά εσύ σύγκρινες στο θέμα μνήμης ένα κινητό με 3 Gb με κάποια που έχουν 2. Άμα το MIUI σου καταναλώνει το 1 GB τότε πας με 1 εναντίων αυτού που μπορεί το λογισμικό του να θέλει μισό και του απομένουν 2μιση.
Πολύ άνιση σύγκριση -
Ο/H panagosg13 έγραψε:
-
Ο/H panagosg13 έγραψε:
Όπως είπε και ο @mixaliscy μπορείς να ξεκλειδώσεις τον bootloader και να βάλεις την ελληνική να δει το "φως" της η συσκευή σου
1. Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
2. Ξεκλείδωμα του Bootloader.
3. Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά) -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Κοίτα με το Viber το είχα ξεκινήσει και όλα ήταν μια χαρά πάλι. Τα άλλα 2 δεν τα έχω, όπως δεν έχω και Fb. Το Skype το έχω στον υπολογιστή. Έχω και το Truecaller που εξεπίτηδες δεν άνοιξα επίσης.
Δεν θα βάλω ένα βίντεο στο διαδίκτυο που να φαίνονται άσχετα users, που κανένα δικαίωμα δεν έχω να εκθέσω, τα προσωπικά μου τηλέφωνα ή φίλους ή accounts επειδή δεν με πιστεύεις εσύ ή όποιοσδήποτε άλλος. Επίσης δεν είναι και ηθικά σωστό και ποτέ δεν θα το έκανα.
Και η Ραμ δεν είχε πέσει καν στα σημεία που είπα πριν... Το κινητό γενικά αντέχει και ο λόγος δεν είναι το mi4c αλλά εσύ σύγκρινες στο θέμα μνήμης ένα κινητό με 3 Gb με κάποια που έχουν 2. Άμα το MIUI σου καταναλώνει το 1 GB τότε πας με 1 εναντίων αυτού που μπορεί το λογισμικό του να θέλει μισό και του απομένουν 2μιση.
Πολύ άνιση σύγκριση
Βασικά εγώ ρώτησα πώς τα πάει το redmi 3 pro.. Με δεδομένο τον ανταγωνισμό.
Αλλά τα κινητά με 2gb ram (redmi note 2 κλπ) είναι λογικό να κρατάνε 4 εφαρμογες; και να το συγκρίνω με το 1gb ram του κακομοιρου hongmi? Ή το mipad να σηκώνει μόνο μια εφαρμογή και να κάνει redraw στον launcher? Επειδή χρησιμοποιώ το pipo x8 όλη μέρα (2gb ram) με τις ίδιες εφαρμογες ξέρω ότι δεν έχει καμία σχέση..Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Έπειτα από ένα ολόκληρο βράδυ ψαξίματος και με την βοήθεια ενός φίλου "ψείρα" σε κινητά.. κατάφερα και πέρασα την ελληνική ROM. Διαδικασία για έναν απλό χρήστη είναι δύσκολη... εμένα μου φάνηκε σχετικά δύσκολο έχοντας κάνει διάφορα πράγματα...!!
Ξεκίνησα με την 7.1.1.0.0 | Σταθερή...
Πήρα Unlock Permissions από την Xiaomi (Περίπου 4 με 5 μέρες έκανε)
Πέρασα Κινέζικη Dev ROM (για να μπορέσω να κάνω Unlock την συσκευή)
Εκεί που το unlock Κολλούσε στο 50% βγάζοντας το γνωστό error, με Dev ROM όλα πήγαν ρολόι...Το κινητό το έκανα Unlock κανονικότατα
Και ξεκίνησα την εγκατάσταση της ελληνικής ROM χρησημοποιόντας τον ηπέροχο οδηγό σας..(Αν και δεν υπάρχει το κομάτι που αναφέρετε για το twrp Και τη πρέπει να κάνεις εκεί μέσα :p )
Επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες και είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω κάθε μέλος που έχει θέματα παρόμοια η και όχι με τα δικά μου.
-
-
-
ευχαριστω πολυ... κ γα την αμεση απαντηση!!τον οδηγο που λες που τν βρισκω...
-
Όλοι οι οδηγοί για το από Redmi 3 αλλά και για το Pro είναι στον παρακάτω σύνδεσμο:
HowTo/Οδηγοί
Για να μην μπερδευτείς το απλό με το Pro παίρνουν ακριβώς τις ίδιες ρομ..Οπότε προχώρα κανονικά! -
ευχαριστω πολλυ λαλλας για τον χρονο που διαθετεις κ για της απαντησεις σου βεβαια!!ευχαριστω πολυ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα