Γιατί δεν κάνουν ποτέ γυναίκες αρχηγούς διαστημικών αποστολών …
-Χιούστον, έχουμε πρόβλημα! >Τι πρόβλημα; -Α, δεν ξέρεις; >Όχι, τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε; -Τίποτα, άστο... >Πως τίποτα; Είπατε ότι έχετε πρόβλημα! -Άστο σου λέω, τίποτα... >Προσπαθώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα! -Θα έπρεπε να το έχεις καταλάβει, αλλά άμα είναι κανείς αναίσθητος τι περιμένεις;... >Θα μου πεις ποιό είναι το πρόβλημα;;;!!! Μην παίζεις με αυτά!!! -Να σου πω... άμα έχεις νεύρα δεν φταίω εγώ! Κανονικά εγώ θα έπρεπε να είμαι νευριασμένη... >Για τελευταία φορά... έχετε ή δεν έχετε πρόβλημα;;;!!!! -Όχι! >Οk λοιπόν... οk... δεν εχετε πρόβλημα... αν παρουσιαστεί κάτι να με ενημερώσετε... -Α, έτσι;;; Πετάμε ένα "αν παρουσιαστεί κάτι" και την κάνουμε; Δεν σε νοιάζει;;!! >ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟ;;;;!!!!! -... (αρχίζει να κλαίει)....μην μου φωνάζεις σε παρακαλώ... τα δίνω όλα εδω πάνω και περιμένω λίγη κατανόηση.... αυτό μόνο.... λίγη κατανόηση... >...ok...ok... καταλαβαίνω....είσαι στρεσαρισμένη για κάποιο λόγο, ζητώ συγνώμη... πάμε πάλι ήρεμα...έχετε λοιπόν κάποιο πρόβλημα στην αποστολή; - ................ >...σε παρακαλώ απάντησε μου... αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα; -...να σου πω.... με κούρασε αυτή η συζήτηση... δεν βγάζει πουθενά και με έχει πιάσει και τρομερός πονοκέφαλος... γεια σου! >....ναι; - ................ >...λαμβάνεις; ναι; - ................. (τέλος επικοινωνίας)