Ο/H caeser έγραψε:
@Xstos θα τη "ψωνίσω" στο τέλος..
ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!
Τριφασικό έχω στο σπίτι.......................

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H caeser έγραψε:
@Xstos θα τη "ψωνίσω" στο τέλος..
Ο/H makis1024 έγραψε:
Του @demakhs φτιάξε ένα back rund με μια σκουλικαντέρα. Team win skolix project.
Proud member of xiaomi-miui.gr
Όταν εγώ έκανα πλάκες με την σκουληκαντέρα, εσείς δεν ξέρατε ακόμα τι είναι το background!!!!Ο/H makis1024 έγραψε:
Του @demakhs φτιάξε ένα back rund με μια σκουλικαντέρα. Team win skolix project.
Γέμισε ο τόπος σκλίκια....Ο/H makis1024 έγραψε:
Proud member of xiaomi-miui.gr
Ο/H demakhs έγραψε:
Όταν εγώ έκανα πλάκες με την σκουληκαντέρα, εσείς δεν ξέρατε ακόμα τι είναι το background!!!!Ο/H makis1024 έγραψε:
Μιας λοιπόν και με μνημονεύσατε, θα ήθελα, μέχρι να ρθει το καινούριο μου xiaomi........ένα twrp και μια rom για το huawei g8 παρακαλώ, για να εξασκηθώ....να είμαι πανέτοιμος!!!!
Μανώλη ειχαμε σκοπο να το κανουμε με τον Μιχαλη... μας χαλασες την έκπληξη.. δεν πειράζει τώρα ... άλλη φοραΟ/H makis1024 έγραψε:
Του @demakhs φτιάξε ένα background με μια σκουλικαντέρα. Team win skolix project