MAGIC ™ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ, FACEBOOKIKA & OXI MONO... ©
-
-
-
Αποκλειστική είδηση στην ΕΡΤ1......τι να πει κανείς....
Οι ζητάδες, είναι καθ' οδόν για την κατάσχεση των κ@λ@χαρτων!!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Η δασκάλα ρωτάει τα παιδιά στο μάθημα της αριθμητικής:
- "Υπάρχουν δύο πουλάκια πάνω στο δέντρο. Αν ο κυνηγός πυροβολήσει το ένα από αυτά, πόσα θα μείνουν;".
Οπότε σηκώνει το χέρι της η Μαρία.
- "Ναι Μαρία", λέει η δασκάλα.
- "Ένα", απαντάει η Μαρία.
Ωστόσο ο Τοτός σηκώνει επίμονα το χέρι του φωνάζοντας:
- "Όχι."
Η δασκάλα λοιπόν του απευθύνει το λόγο.
- "Δεν θα μείνει κανένα, αφού και το δεύτερο πουλάκι θα ακούσει τον πυροβολισμό, θα τρομάξει και θα φύγει", της λέει ο Τοτός.
- "Όχι, Τοτέ, τώρα κάνουμε αριθμητική, οπότε θα μείνει ένα πουλάκι, εντάξει; Ωστόσο μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι."
- "Καλά κυρία."
Μετά της λέει:
- "Μπορώ να πω και εγώ ένα;"
- "Ναι", του λέει η δασκάλα.
-
"Λοιπόν, σε ένα παγκάκι κάθονται τρεις κυρίες και τρώνε παγωτό, η μια
το γλείφει, η άλλη το δαγκώνει και η άλλη το βάζει όλο μέσα. Ποια είναι
παντρεμένη;".
Οπότε η δασκάλα προβληματισμένη, αρχίζει να σκέφτεται και του απαντάει:
- "Αυτή που το βάζει όλο μέσα."
- "Όχι κυρία", της απαντάει ο Τοτός, "παντρεμένη είναι αυτή που φοράει βέρα, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε.""Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
χμμμμ.......και γω το demakhs κάπως έτσι το χω, κρίση ηλικίας όμως δεν έχω ακόμα, παραμένει!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το ότι ο ένας θεωρώ 46 χρονών το κανει απο gaios se greek_gene και ο άλλος εχει φωτο μεξικάνου σκώλικα με ξεπερνάει.....
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧα θα τρελαθούμε εδω μέσα ..... μπαίνω στο φόρουμ και μου φτιάχνει η διάθεση.... -
αυτό είναι το ζητούμενο, αλλιώς θα......έμπαινες???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Εννοείται ρε σεις....και απλα θαυμάζω όταν ''δεινόσαυροι'' όπως εσείς με το συμπάθιο ξέρουν περισσότερα απο τεχνόλογια απο εμας τους πιτσιρικάδες....
Οταν είχα δει φωτο απο τις συναντησεις επαθα κοκομπλοκο με τον μεσω όρο ηλικιας ....
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ -
το πας φιρί φιρί για ban εσύ....
χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα
(αυτό είναι για την φώτο που πρόσθεσες σε 2ο χρόνο)
χάρηκα που σε γνώρισα....να ναι ελαφρύ το λειτουργικό που θα σε σκεπάζει.....μετά απ αυτό, έφυγες....
{είσαι απίθανος!!!}
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
το πας φιρί φιρί για ban εσύ....
χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα
(αυτό είναι για την φώτο που πρόσθεσες σε 2ο χρόνο)
χάρηκα που σε γνώρισα....να ναι ελαφρύ το λειτουργικό που θα σε σκεπάζει.....μετά απ αυτό, έφυγες....
{είσαι απίθανος!!!}
αχαχαχαχαχαχα δε μπορω αλλο βλεπω την φωτο και κλαίω... -
μονο εσύ (κλαις)???
Μπορεί κάποιος να πάρει την φωτο και να σημειώσει με ένα βελάκι τα nicknames των μελών, ώστε να ξέρουμε και εμείς ποιος είναι ποιος????Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα