@Krasdimi
Πρίν λίγο καιρό, η Apple δεν είχε εφαρμογή για Antutu. Άφηνε τα ρομπότ να τρώγονται με τα ρούχα τους.
Μετά...αποφάσισε να φτιάξει εφαρμογή...όπως αποφάσισε να προσθέσει 10.000.000 emotions στο πληκτρολόγιό της, όπως αποφάσισε να προσθέσει πυροτεχνήματα στο iMessage, όπως αποφάσισε να αφιερώσει 10 λεπτά στο τελευταίο Keynote της για να παρουσιάσει το...Pokemon Go! Όπως αποφάσισε να κάνει και άλλο πολλά που εμείς οι παλιοσειρές της Apple τα βλέπουμε και μας πιάνει το στομάχι.
Apple lover for ever...αυτό δεν αλλάζει, αλλά έχω να δω κάτι που να βρωμάει Apple από 10 χλμ μακριά, από τότε που τελείωσαν και οι σημειώσεις που άφησε ο συγχωρεμένος.
Αυτή η Apple ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι Steve Jobs
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
"Η νέα χρονια με βρήκε πολύ καλύτερα!
Εδω και 4 μήνες έκοψα μαχαίρι το αλκοόλ,το τσιγάρο,το αλάτι και την ζαχαρη.
Δεν τρωω καθόλου τηγανητά και καυτερα ουτε καταναλωνω αναψυκτικά.
Δεν ξενυχτάω πλέον και κοιμάμαι 8 ωρες καθε βραδυ.
Εχω χασει χωρις καθόλου κόπο 6 κιλα χωρις να στερηθω κατι και το σωμα μου μοιαζει πολύ πιο νεανικό.
Επίσης βελτιώθηκε πολυ η διαθεση και η ψυχολογία μου.
Το 2017 θα είναι μια πολυ καλή χρονια για μένα!"
Δεν το ξέρω αυτόν που έκανε αυτήν την δημοσίευση άλλα τον συμπόνεσα τόσο πολύ τον φουκαρά που για να τον συμπαρασταθώ στην δυστυχία του αποφάσισα να την κάνω copy paste.
Φίλε @alnikou
Μια από τα ίδια και εγώ, με την μόνη διαφορά ότι εγώ ξεκίνησα και τα χάπια χοληστερίνης. Τελικά η Γα....νη, για να μην έχεις, μάλλον θα πρέπει να κάνεις τα αντίθετα από αυτά που γράφεις.
Καλή Χρονιά με υγεία.
Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10
Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε.