Αν δείτε στον ύπνο σας σκουλήκια, να περιμένετε μικρο στενοχώριες και μικρο δυσκολίες.
Αν δείτε ότι τα πατάτε, σημαίνει πως θα τις ξεπεράσετε εντελώς ανώδυνα.
Αν στο όνειρο σας τα σκουλήκια ήταν πάνω σας, θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιες φιλίες που σας παρασύρουν σε λάθος μονοπάτια.
Αν όμως σκοτώνατε τα σκουλήκια, σύντομα θα κάνετε μια αισθητή μεταστροφή στον τρόπο ζωής σας και θα ασχοληθείτε με πνευματικά θέματα.
Σε περίπτωση που το φαγητό σας είχε σκουλήκια, προσοχή στην υγεία σας και στις γνωστές κακές συνήθειες που έχετε.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση και αν δείτε σκουλήκια πάνω σας, είτε σε φαγητό, είτε σε κάτι που σας προσφέρουν θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας αλλά κυρίως τα επαγγελματικά σας.
Τέλος αν χρησιμοποιούσατε σκουλήκια ως δόλωμα για ψάρεμα, θα απαλλαγείτε από εχθρούς - αντίζηλους - αντίπαλους με στρατηγικές κινήσεις που θα σας εκπλήξουν!
Αυτός που κάνει μια ερώτηση είναι για πέντε λεπτά βλάκας.
Αυτός που δεν κάνει την ερώτηση είναι βλάκας για μια ζωή. Παλιά Κινέζικη παροιμία.............................
Εγω λεω να κανετε προυαση στην Xiaomi να βγαλει special edition τα κινητά της με σημα τον σκωληξ!!! Σαν μεγαλύτερο fan club κιολας θα εισακουστεί το αίτημα,
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγχώρεση Αμαρτιών
Ήταν ο Άγιος Πέτρος και έλεγχε τους νεκρούς, για το που θα τους στείλει. Έρχεται ένας άντρας και τον ρωτάει:
- "Τέκνο μου, με πόσες γυναίκες έχεις πάει;"
- "Με 4 ", απαντά αυτός.
- "Στον Παράδεισο! ", λέει ο Αγιος Πέτρος.
Έρχεται ένας άλλος σκυφτός.
- "Εγώ με 20, άγιε μου", του λέει.
- "Στον Παράδεισο!" απαντά ο Αγιος Πέτρος.
Έρχεται κι ένας άλλος χαρούμενος.
- "Εγώ γιε μου, με καμία."
- "Ποτέ;"
- "Ποτέ."
- "Στην Κόλαση!", απαντάει ο Αγιος Πέτρος.
- "Μα γιατί Αγιε μου;"
- "Εδώ συγχωρούμε τις αμαρτίες, όχι τις μαλακίες!"