Διαφήμιση

MAGIC ™ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ, FACEBOOKIKA & OXI MONO... ©

• Διαφήμιση
    • Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
    • Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
    • Διαφήμιση
    • MAGIC ™ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ, FACEBOOKIKA & OXI MONO... ©

Ο Μήτσος γυρίζει νωρίτερα στο σπίτι του και πιάνει την γυναίκα του στο κρεβάτι με τον εραστή της
      Βγαίνει με τον εραστή στο μπαλκόνι να παλέψουν.
      Πάει να δώσει μπούνια στον εραστή του πιάνει αυτός το χέρι.
      Πάει να του δώσει μπουνιά με το άλλο χέρι του το πιάνει και αυτό ο εραστής.
      Πάει να τον κλωτσήσει του πατάει το ενα πόδι.
      Πάει να τον κλωτσήσει με το άλλο πόδι του το πατάει και αυτό.
      Τους βλέπει ένας γνωστός του Μήτσου και του φωνάζει: ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΗΤΣΟ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!

Δύο γνωστοί, συναντιούνται στον Παράδεισο.
      – «Καλά, πώς πέθανες βρε Γιώργο;»
      – «?σε, γύρισα μία μέρα σπίτι, έπειτα από μια κοπιαστική μέρα στη δουλειά και είδα τη γυναίκα μου ολόγυμνη στο κρεβάτι μας.
      Αμέσως κατάλαβα, ότι ο εραστής της κρυβόταν κάπου μέσα στο σπίτι και άρχισα να ψάχνω παντού σαν τρελός.
      Στη ντουλάπα, στην αποθήκη, στην κουζίνα, κάτω από τις σκάλες, παντού.
      Τελικά, από τη σύγχυσή μου, που δεν μπορούσα να τον βρω, έπαθα ανακοπή και έμεινα στον τόπο.
      Σε σένα πάλι, πώς έγινε και πέθανες;»
      – «Εγώ πήγα από πνευμονία.
      Γιατί, αν την ώρα που έψαχνες την κουζίνα, άνοιγες και το ψυγείο ρε βλάκα, θα την είχαμε γλιτώσει και οι δύο μας.»

Ένας Κρητικός κάθεται στο λιμάνι και περιμένει το πλοίο, που θα τον πάει στον Πειραιά. Είναι εκνευρισμένος γιατί το πλοίο αργεί να έρθει. Πάνω στα νεύρα του, αρχίζει και κλωτσάει ότι βρίσκει μπροστά του. Ξαφνικά κλωτσάει ένα λυχνάρι. Το λυχνάρι χτυπάει σε μια πέτρα, σκάει και βγαίνει ένα τζίνι. Tο Τζίνι βλέπει τον Κρητικό και του λέει:
      – Ευχαριστώ αφέντη μου με γλίτωσες. Ήμουν τόσα χρόνια κλεισμένος εκεί μέσα… πες μου τώρα τη χάρη θέλεις να σου κάνω και θα σου τη κάνω για να είμαστε πάτσι…
      – θέλω του λέει ο κρητικός να φτιάξεις ένα δρόμο από το Ηράκλειο μέχρι τον Πειραιά, να πηγαίνω με το αυτοκίνητο μου!
      – Δεν γίνεται του λέει το τζίνι, αυτό που ζητάς είναι τρομερά δύσκολο ακόμα και για ένα Τζίνι. Θέλει χιλιάδες τόνους άμμου, εκατοντάδες
      εργολάβους, τεχνικούς, χιλιάδες εργάτες, και ας μη σου αναφέρω τα μπλεξίματα με τις κακοτεχνίες, τα φακελάκια, τα ΙΚΑ Μίκα σύκα και όλες τις άδειες…. Σκέψου κάτι λίγο πιο εύκολο
      Πράγματι…σκέφτεται ο κρητικός και του λέει:
      – θέλω να κάνεις την γυναίκα μου να με καταλαβαίνει…
      Kαι τότε το τζίνι του λέει:
      – Από που είπες ότι θες να ξεκινήσει ο δρόμος;

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • MAGIC ™ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ, FACEBOOKIKA & OXI MONO... ©

O Μήτσος ξυπνάει στο σπίτι του με ένα τρομερό hangover.
      Με το ζόρι ανοίγει τα μάτια και βλέπει ένα κουτί ασπιρίνες και ένα ποτήρι νερό στο κομοδίνο.
      Ανακάθεται στο κρεββάτι και βλέπει τα ρούχα του μπροστά του, καθαρά και σιδερωμένα.
      Όλο το δωμάτιο τακτοποιημένο και πεντακάθαρο. Παίρνει μια ασπιρίνη, πίνει νερό και βλέπει ένα σημείωμα:
      «Αγάπη μου, το πρωινό είναι ζεστό στον φούρνο, έφυγα νωρίς για ψώνια.
      Φιλάκια
      Σε Αγαπώ γλυκέ μου»

Κατεβαίνει στην κουζίνα, βρίσκει ένα ζεστό υπέροχο πρωινό, την πρωινή εφημερίδα και τον 12χρονο γιο του στο τραπέζι.
      – Γιε μου, μήπως συνέβη κάτι χτες βράδυ;

– Λοιπόν πατέρα, ήρθες σπίτι κατά τις 4 το πρωί τύφλα στο μεθύσι, ξέρασες στο σαλόνι, έσπασες κάποια πράγματα, έπεσες από την σκάλα και μαύρισες το μάτι σου…

– Ωχ, και πως είναι όλα τόσο τακτοποιημένα; Και το πρωινό να είναι έτοιμο για μένα;
      Και η μαμά σου τόσο καλοδιάθετη;
      – Να, όταν η μαμά σε έσυρε στο κρεββάτι και σου έβγαλε το παντελόνι για να ξαπλώσεις, εσύ είπες:
      «Κυρία μου αφήστε με ήσυχο! Είμαι παντρεμένος»

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk