Λογικά time lapse ?
Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση
-
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Εάν το mi5s είχε iOS (καλά ντε... OIS εννοώ) θα το είχα ήδη στην τσέπη μου. Τώρα... το θέλω απλά παθιασμένα... σαν πτνα που θέλει να κρυφτεί και δεν μπορεί.
ΥΓ όχι ότι δεν βγάζει και G@μW τις φώτο... αλλά ενα OIS θα το απογείωνε. Ίσως να είναι αξεσουάρ του Mi6 οπότε το κρατήσανε αποκλειστικά για εκεί;;;; Ίσως...
From my RN3 Pro
Παρόλα αυτά το mi5 πιστεύω ότι έχει καλύτερη κάμερα και έχει ois. ☺️Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Εμένα μου αρκεί η μαμά κάμερα για απλές φωτο-στιγμες, όπως αυτή.
Καλή χρονιά σε όλους
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παραμονή Πρωτοχρονιάς παραλία Θεσσαλονίκης.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλη χρονια παιδια. Εχω την εκδοση kate. Για να βαλω τη snapdragon camera τη κατεβαζω απο εδω; How to flash Snapdragon Camera to Redmi Note 3 Qualcomm - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Ή εχει βγει καποια νεοτερη εκδοση;
Μεχρι στιγμης εχω βαλει την bacon camera που την ειχα δουλεψει αρκετα στη πρηγουμενη μου συσκευη. Μια χαρα για γρηγορη ρυθμιση ταχυτητας κλειστρου (ακομα καιν για την μπροστινη οπου εχει και φλας - ασπρη οθονη). Εχετε καποια αλλη να προτεινετε;
Ευχαριστω προκαταβολικα. -
διαβασε τις προηγούμενες σελιδες....όλο το νήμα αναφέρεται στο ερωτημά σου με uploaded παραδείγματα για να κρίνεις....
-
Ειχα ριξει μια ματια αλλα ελεγα μηπως καταληξατε πουθενα
(ειναι και 103 σελιδες)
Διαβασα για τη bacon που εχω ηδη βαλει, την snapdragon που ρωταω αν εχω βαλει link με την τελευταια εκδοση και τη freedcam (πανω κατω ιδια με bacon). Υπαρχει καποια αλλη περαν απο αυτες που βρισκεις playstore μιας και ολες πανω κατω ιδιες ειναι με απλα παραπανω ρυθμισεις (πχ open camera, google camera κλπ). Μιλαω δηλαδη για καποιο app που εγινε port απο αλλη συσκευη και εχει ενδεχομενος καλυτερο noise reduction. -
-
Καλα ντε μη βαρας.
Απλα ρωταω μην τυχον μου ξεφυγε κατι. Σε ευχαριστω παντως
Οποιος μπορει ας επιβεβαιωσει οτι εχω βαλει τη σωστη εκδοση για snapdragon πριν φλασαρω. -
επιβεβαιώνω απλα να ξες δε θα δείς και κάτι...βασικα σε όποια εφαρμόγη παίζεις με κλέιστρο θα δεις μια κάποια βελτίωση απλα πρεπει να εχεις και κάποιον πλάι να σε ταριχεύσει(και απευθειας να ταριχευσει και τον εαυτο του ) για να βγει πετυχημένη φωτοο....τωρα για 4κ στο κινητο μας το ακουω τελείως βερεσε...
give it a try παντως... -
Μία χειροκίνητη ρύθμιση της ταχύτητας κλείστρου στην μαμά εφαρμογή θα ήταν υπεραρκετή (σε συνδυασμό με την ρύθμιση ISO που ήδη υπάρχει) για να μας καλύψει σε όλα. Αλλά δυστυχώς...
Το mi4c που έχει αυτήν την ρύθμιση, κάνεις ότι γουστάρεις, χωρίς να χρειάζεσαι εφαρμογές τρίτων. Άλλη ποιότητα κάμερας βέβαια, αλλά αυτή η επιλογή με την ταχύτητα κλείστρου είναι το Α και το Ω (σε συνδυασμό με χαμηλό ISO) για να πετύχεις δυνατή νυχτερινή φωτό και συνεπώς θεωρώ ότι δεν έπρεπε να λείπει από καμία συσκευή.
Εγώ φίλε @Antretng για φωτογραφία την ημέρα χρησιμοποιώ την μαμά. Για χαμηλού φωτισμού την Freedcam. Στην φωτογραφία τέλος πάντων έβγαλα άκρη.
Στο βίντεο είναι που θα πράγματα (λόγω χαμηλού fpm) είναι ασυμμάζευτα προς το παρόν.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0