Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση
-
-
Ο/H DrSaG έγραψε:
"Hello,
The ROM you got via OTA is Beta Stable and is pushed to some random users before its Public Release. Other users will get it in Coming days.
Don't share or Leak the link.
Regards
Muzamil"
Εντάξει βρήκα την απάντηση που έψαχνα. Μπορείς να βγάλεις σέλφι με το fingerprint πλέον έτσι;
MIUI 7.2 Global Stable V7.2.4.0.LHOMIDA for Redmi Note 3 (SD)! Released
Χίλια thanks δεν το είχα δει..... Τώρα; το δοκίμασα και τραβάει με το fingerprint
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk -
@tsine
Αναφέρουν ότι έχει bug στο battery drain. Πλέον φτάνει με το ζόρι τις 6 ώρες SoT. Παρατήρησες κάτι τέτοιο;
Redmi Note 3 Qualqomm China Stable 7.2.4(LHOCNDA) Bugs
Αυτό πάντως που επιλέγουν τυχαία μερικούς για να τους δώσουν beta stable rom είναι αστείο!
Edit: Γράψε λάθος για τα παραπάνω, το ποστ μιλάει για την China stable και όχι για την Global! My bad, sorry, αλλά αν παρατήρησες κάτι ενημέρωσε μας -
Στις φωτογραφίες τοπίου (μακρινή εστίαση) που δε κοιτάς τόσο τη λεπτομέρεια τα καταφέρνει περίφημα (ειδικά μέρα με καλό φως)
Με τη MIUI camera στο auto (f/2.0 1/2000 iso100)
Στις πιο κοντινές (που μετράει η λεπτομέρεια) είναι απλά αποδεκτό (ειδικά αν δε βοηθάει το φως οπότε ανεβαίνει το ISO)
Με τη MIUI camera στο auto (f/2.0 1/25 iso580)
Με τη MIUI camera στο auto (f/2.0 1/30 iso120)
όλες είναι με την ελληνική dev 6.4.21 -
Ο/H DrSaG έγραψε:
@tsine
Αναφέρουν ότι έχει bug στο battery drain. Πλέον φτάνει με το ζόρι τις 6 ώρες SoT. Παρατήρησες κάτι τέτοιο;
Redmi Note 3 Qualqomm China Stable 7.2.4(LHOCNDA) Bugs
Αυτό πάντως που επιλέγουν τυχαία μερικούς για να τους δώσουν beta stable rom είναι αστείο
Επειδή ξεφεύγουμε.... Εγώ ίσα ίσα παρατήρησα το αντίθετο... Η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο από πριν.... ΜΕ ΚΑΜΙΆ ΡΟΜ ΔΕΝ ΈΧΩ ΦΤΆΣΕΙ ΟΎΤΕ ΞΕΠΕΡΆΣΕΙ 6 SOT... Πως το καταφερνεται?
-
@tsine
Έκανα edit το ποστ μου γιατί έκανα λάθος, μιλάει για την China stable και όχι για την Global αυτός που κάνει παράπονα. By the way, SoT μέσο όρο έχω 7 ώρες με μέγιστο το 7h 38mins. Φωτεινότητα 59%
Άκυρο με το θέμα, οπότε ας επιστρέψουμε στα περι κάμερας! -
-
Ο/H Project_P έγραψε:
Οπως βλεπετε παιδια οσο βγαινουν update και οσο ασχολουμαστε λιγο παραπανω με την καμερα (και δεν περιμενουμε να τα κανει ολα μονη της), τα αποτελεσματα ειναι παρα πολυ καλα!
@tsine
Βλεπω μαλλον εισαι απο τα μερη μου (Μανη) , αν και εγω εχω χρονια να παω!
Ναι από Μάνη είμαι..... Απλά το κινητό το μόνο που διορθωθούν τα updates είναι το color και τα Settings... Το surpness καθώς και τον θόρυβο δεν τον έχουν αλλάξει.. Και ναι οκ υπήρξε βελτίωση σε σχέση με παλιά.. Δηλαδή το χάλια έγινε μέτριο.. Αλλά το ιδανικό θα ήταν να μην είχε θόρυβο... Ακόμα και με Iso 100 στον υπολογιστή αν κάνεις zoom έχει θόρυβο...
Παιδιά αυτό ισχύει που γράφαμε στο Miui forum
2)Samsung Camera module - S5K3P3 sensor
Already used in Samsung S6 edge
16 Mp , Dual Image processing , Isocell technology , Large F/2.0 aperture (larger than F/2.2 and takes better pictures in low light )
industry’s first 1.0μm-pixel-based 16 megapixel (Mp) CMOS image sensor
the most advanced 1.0μm-pixel imager, which meets both high-resolution and slim design requirements for smartphone cameras
Built with 1.0μm pixels, Samsung’s new 16Mp image sensor reduces the module’s overall height by 20 percent, compared to current 1.12μm-pixel based 16Mp sensor modules. Enabling a module z-height that is less than 5mm, the S5K3P3 offers designers the ability to develop a mobile device with minimal camera protrusion without compromising on resolution.
In addition, the S5K3P3 takes advantage of Samsung’s ISOCELL technology to deliver image quality that is on par with 1.12μm-pixel based image sensors. Using ISOCELL technology dramatically reduces color crosstalk of neighboring pixels by adding physical barriers between each pixel. This substantially increases light sensitivity and effectively controls the collection of photons, resulting in higher color fidelity even in poor lighting conditions.
Εβγαλα και εγώ χθες στον οβελία φωτογραφίες... Μου αφησαν θετικοτατη εντύπωση. Αυτό που δεν είχα προσέξει και δεν είδα να το αναφέρετε... είναι τις selfies. Ασπριζει πολύ τα πρόσωπα λες και τα περνάει από photoshop
-
@mixaliscy έχει επιλογή στο αριστερό μέρος χαμηλά κάτι "αστεράκια" Αν πατήσεις πάνω μπορείς να το απενεργοποιήσεις αυτο που βλέπεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0