Διαφήμιση

Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

• η 1 "σ3 λέω" έχει καλύτερη εστίαση στα φύλλα λίγο περισσότερη ευκρίνεια στο σημείο.
      Πάσχει όμως στο τηλεφωνο.. έχει αρκετό θόρυβο.
      η 2 τα πάει χειρότερα στα φυλλα , τουλάχιστον σε ευκρίνεια αλλα μου δίνει την αίσθηση ότι στο τηλεφωνο έιναι πιο σωστά τα χρώματα , βασικά δεν επηρεάζεται απο θόρυβο..
      Το μέγεθος που τις έχεις ανεβάσει νομίζω δεν επιτρέπει να κάνουμε και πολύ καλή σύγκριση..

Επίσης ελπίζω να εστιάζεις στο ίδιο σημείο και με τα 2 κινητά...

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

η 1 "σ3 λέω" έχει καλύτερη εστίαση στα φύλλα λίγο περισσότερη ευκρίνεια στο σημείο.
      Πάσχει όμως στο τηλεφωνο.. έχει αρκετό θόρυβο.
      η 2 τα πάει χειρότερα στα φυλλα , τουλάχιστον σε ευκρίνεια αλλα μου δίνει την αίσθηση ότι στο τηλεφωνο έιναι πιο σωστά τα χρώματα , βασικά δεν επηρεάζεται απο θόρυβο..
      Το μέγεθος που τις έχεις ανεβάσει νομίζω δεν επιτρέπει να κάνουμε και πολύ καλή σύγκριση..
      Αν τις ανεβάσω κανονικά θα με βρίζουν :P

Ναι η 1η ειναι απο το S3 και η 2η απο το RN3 με HDR on, γιατί χωρίς HDR είναι για δάκρυα. Σε εστίαση όπως είπες και εσύ το S3 ξεφεύγει, ειδικά αν την δείς σε full screen. Θα ανεβάσω τα links για να μην πιάνουν χώρο στον σερβερ του φορουμ ώστε να τις δεις καλύτερα.
    • Ναι καλύτερα ετσι
      Να σου πω την αλήθεια εμενα δεν με χαλάει η φωτο του ρεντμι.. ίσα ίσα αν δεις τα χρώματα της είναι νομίζω αρκετα "σωστά"
      Πάσχει λίγο στο "σημείο" αλλά αυτό έχει να κάνει ίσως με την εστίαση..
      Ελπίζω να βελτιωθεί...

• Διαφήμιση
    • ενταξει μιλάμε για άθλια καμερα σε βίντεο.Χρειαστηκε να τραβηξω μία παράσταση της κόρης μου και όλη την ώρα να κάνει φοκους..Μια να θολώνει μία να καθαρίζει.Αλλαζω τον τρόπο εστίασης σε " αγγιξτε"ακόμα χειρότερα.Απαραδεκτη λήψη.Ευτυχως την έσωσε την κατάστασητο mi2s της κόρης μου. Ναι όπως το ακούτε,με έβγαλε άσπρο πρόσωπο ο γερόλυκος.
    • @DrSaG

Πραγματι σε ευκρινεια ειναι πολυ καλυτερη του S3 .... οπως και σε χρωματα παλι εμενα μου φαινονται πιο ρεαλιστικα στο s3.. και του RN ειναι πιο ''ζωντανα''' προφανως λογο του hdr.
    • 8mp vs 16mp, τεχνολογία 2012 vs 2016. I'm out, Peace. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο. Το μάθημα μου το έμαθα
    • Μόνο εγώ πρόσεξα πως στη μία το Focus είναι στα φύλλα και στην άλλη στο κινητό?

Φαίνεται από την ευκρίνεια στα φύλλα και από την άλλη που φαίνεται πιο καθαρό το λογότυπο του κινητού, άρα έχουν διαφορετικό σημείο εστίασης.

Και με το ίδιο κινητό να ήταν , διαφορετικές θα ήταν
    • Διαφήμιση
    • Ο/H studiosakis έγραψε:

ενταξει μιλάμε για άθλια καμερα σε βίντεο.Χρειαστηκε να τραβηξω μία παράσταση της κόρης μου και όλη την ώρα να κάνει φοκους..Μια να θολώνει μία να καθαρίζει.Αλλαζω τον τρόπο εστίασης σε " αγγιξτε"ακόμα χειρότερα.Απαραδεκτη λήψη.Ευτυχως την έσωσε την κατάστασητο mi2s της κόρης μου. Ναι όπως το ακούτε,με έβγαλε άσπρο πρόσωπο ο γερόλυκος.

Και εγώ έτσι την πατησας....Δράμα....:-/
      Η φωτογραφία καταπίνεται....το βίντεο ειναι για κλάματα! Όχι στην ποιότητα....εκει είμαστε οκ....στην εστίαση και την σταθεροποίηση ειναι το πρόβλημα.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Γιατί το λες αυτό;
      Πλήρη ακινησία με hdr..
      Μπες στο λινκ από κάτω και δες την ζουμαρισμένη..

• Διαφήμιση
    • στο φάτσα κάρτα λουλούδι φαίνεται κάπως και δες το μπλε στο τοίχο απο πίσω