Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση
-
-
-
Ο/H tsine έγραψε:
Το βίντεο έχει θέμα σε low light.... Σε καΛο φωτισμό είχε παλιά θέματα με εστίαση αλλά παίζει να το διωρθωσαν...
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
Η αλήθεια, όταν είχα πρωτοπάρει το κινητό πριν καιρό, δεν είχα δοκιμάσει να τραβήξω βίντεο, οπότε δεν ξέρω.
Το βίντεο που τράβηξα πάντως κατά τις εφτά το "βράδυ" ήταν εκπληκτικό σε ποιότητα, ευκρίνεια, καθαρότητα και ήχο...
Ο/H hoyas έγραψε:
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το τελευταίο βίντεο που τράβηξα είναι με 7.3.2.0 global stable και με γρήγορες κινήσεις δεξιά και αριστερά σε ένα πλήθος κόσμου έκανε πάνω από 2sec να εστίασει
Sent from my PRO 5 using Tapatalk -
Ο/H demakhs έγραψε:
αλλά με τα βίντεο που βλέπω στον υπολογιστή, έχω χαζέψει και με την ποιότητα της εικόνας αλλά και με την ποιότητα του ήχου..
Κακά τα ψέματα ..όταν παίζει ένα βίντεο σε μια οθόνη υπολογιστή των 50hz σίγουρα θα δεις και το "τρεμούλιασμα" και πολλά άλλα.
Εγώ δοκίμασα σε μια LG 42 500HZ FHD και έπαθα πλάκα.. χωρίς φυσικά να έχω και το πιο σταθερό χέρι. -
Γνώμη μου είναι ότι το βίντεο του redmi note 2 prime που ειχα ηταν ανώτερο από του redmi note 3 pro. Μπερδεύει το focus και σε zoom γεμίζει αρτιφακτς. Με το redmi note 2 τα έπαιζα άνετα στην τηλεοραση και τα περισσότερα ηταν στα 720p. Με το 3αρι στα 1080 και είναι χαμηλοτερης ποιοτητας. Δυστυχώς. Ας ελπισουμε οτι θα φτιαχθει. Αλλά δεν τους έχω τους κινεζους να ορίζουν μια ομάδα που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την κάμερα ενός redmi. Είναι της μαζικής παραγωγης.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
@demakhs
Από τη μέρα που πήρα το κινητό στα χέρια μου έχω καταλήξει ακριβώς στις ίδιες ρυθμίσεις με εσένα.
Επίσης θεωρώ απαραίτητη τη χρήση του hdr σε σχεδόν όλες τις περιπτώσεις και συνθήκες. Χωρίς το hdr μου φαίνονται φτωχές οι φωτό,μπορει να μην είναι σωστές τεχνικά αλλά εμένα μου αρέσει το αποτέλεσμα.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H demakhs έγραψε:
Ώρα εφτά και κάτι, δύκολες συνθήκες..
Global Stable 7.3.7
Στοκ κάμερα
Full Auto
HDR: ON
Picture Quality: High
Sharpness:High
Άν και είμαι με 7.3.2 Ελληνική, θα ήθελα να δώ εάν θα βελτιωθεί η κατάσταση (προς το παρόν δεν τα έχω σκαλίσει καθόλου τα ρυθμιστικά...)
Εάν το Sharpness (Καθαρότητα ? ) πάει αντί για High σε..."Υψηλότερη" ή "Ανώτατη" θα γίνει κάτι καλύτερο ή χειροτερεύει;
Υ.Γ απο την ιδιότροπη rom που είχα όταν έφτασε η συσκευή (εκείνη που έχει και Ελληνικά μέσα...) μέχρι την 7.3.2 που είμαι τώρα η βελτίωση της κάμερας είναι αισθητή. Το μόνο ΕΝΤΟΝΟ πρόβλημα που παραμένει είναι η συνεχόμενη εστίαση κατα την λήψη video...αναγκαστικά το έχω στο OFF γιατί αλλιώς δεν γίνεται...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Οι φωτογραφίες που έβγαλες είναι πολύ πολύ καλές.
Αν δεις όλες οι φωτογραφίες (στο flickr) του από την αρχή με τις πρώτες ρομ ήταν πάρα πολύ καλές.. -
Ο/H tsine έγραψε:
Το τελευταίο βίντεο που τράβηξα είναι με 7.3.2.0 global stable και με γρήγορες κινήσεις δεξιά και αριστερά σε ένα πλήθος κόσμου έκανε πάνω από 2sec να εστίασει
Θα το δοκιμάσω αυτό με το βίντεο που γράφεις και θα σε ενημερώσω.
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
αλλά με τα βίντεο που βλέπω στον υπολογιστή, έχω χαζέψει και με την ποιότητα της εικόνας αλλά και με την ποιότητα του ήχου..
Εγώ δοκίμασα σε μια LG 42 500HZ FHD και έπαθα πλάκα.. χωρίς φυσικά να έχω και το πιο σταθερό χέρι.
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Γνώμη μου είναι ότι το βίντεο του redmi note 2 prime που ειχα ηταν ανώτερο από του redmi note 3 pro. Μπερδεύει το focus και σε zoom γεμίζει αρτιφακτς. Με το redmi note 2 τα έπαιζα άνετα στην τηλεοραση και τα περισσότερα ηταν στα 720p. Με το 3αρι στα 1080 και είναι χαμηλοτερης ποιοτητας. Δυστυχώς. Ας ελπισουμε οτι θα φτιαχθει. Αλλά δεν τους έχω τους κινεζους να ορίζουν μια ομάδα που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την κάμερα ενός redmi. Είναι της μαζικής παραγωγης.
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Ώρα εφτά και κάτι, δύκολες συνθήκες..
Global Stable 7.3.7
Στοκ κάμερα
Full Auto
HDR: ON
Picture Quality: High
Sharpness:High
Εάν το Sharpness (Καθαρότητα ? ) πάει αντί για High σε..."Υψηλότερη" ή "Ανώτατη" θα γίνει κάτι καλύτερο ή χειροτερεύει;
Υ.Γ. Το μόνο ΕΝΤΟΝΟ πρόβλημα που παραμένει είναι η συνεχόμενη εστίαση κατα την λήψη video...αναγκαστικά το έχω στο OFF γιατί αλλιώς δεν γίνεται...
Το sharpness (καθαροτητα) όταν έκανα δοκιμές κ το ρύθμιζα στο υψηλότερη, έπαιρνα χειρότερα αποτελέσματα.
Αυτό με το βίντεο που γράφεις ούτε καν σαν υποψία..
Δε μπορώ να το ανεβάσω δυστυχώς για να διαπιστώσεις τα γραφόμενα μου γιατί περιέχει παιδιά.
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Οι φωτογραφίες που έβγαλες είναι πολύ πολύ καλές.
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@demakhs
Δηλαδή είσαι κάπως έτσι;
Αναλογία διαστάσεων : 16/9
Ποιότητα εικόνας : Υψηλή
Ποιότητα βίντεο : Full HD (η HD είναι προεπιλογή)
Τρόπος εστίασης : Αγγίξτε (το δοκίμασες σε συνεχή αυτόματη εστίαση;)
Λήψη με χρονική υστέρηση : 1,12 δευτερόλεπτα (4 φορές) !!!!!...αυτό τι είναι ωρέ αδέρφια;;;;;;...!!!!!
Ζωνοπερατό φίλτρο : 50 Hz
Αυτόματη έκθεση : Στάθμιση στο κέντρο
Αντίθεση : Κανονική
Κορεσμός : Κανονική
Καθαρότητα : ΥψηλήΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0