Διαφήμιση

Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

• Ο/H DrSaG έγραψε:

Με τις unofficial παίζει πολύ σκουπιδι σε διάφορα πράγματα. Να το ξέρεις θα αντιμετωπίσεις πολλά..

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
      Το κατάλαβα απο πρώτο χέρι...!
      Περιμένω πώς και πώς το SMS για να ξεκλειδώσω και να περάσω Ελληνική μιά κι έξω...:-)
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ανεβάζω σε λίγο φώτο από το σημερινό τουρ να μου πείτε τις απόψεις σας για την κάμερα.

• Ο/H DrSaG έγραψε:

Ανεβάζω σε λίγο φώτο από το σημερινό τουρ να μου πείτε τις απόψεις σας για την κάμερα.

Να σου πώ την αλήθεια...πιό πολύ με την λήψη video τρόμαξα παρά με την φωτογραφία.
      Στις φωτογραφίες, όπου υπάρχει φυσικός φωτισμός, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Σε χαμηλό φωτισμό (και εσωτερικό χώρο με φως) είναι που υπάρχει θολούρα αρκετή. Ίσως να βιάστηκα λίγο να κάνω την λήψη...τί να πώ...

Τα βίντεο όμως ήταν....απλά για σβήσιμο...ΔΕΝ βλέπονται απο το κούνημα και την συνεχόμενη εστίαση!!!

Υ.Γ Βασικά όμως...εάν δεν βάλω την Ελληνική...δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος για το ποιό είναι το πρόβλημα...όπως είπες και εσύ οι unofficial Dev έχουν "θέματα"
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

1) Mi Camera
      Size: 2592x4608
      ΝΟ HDR
      Μηκος Εστιασης: 3.57mm
      White balance : Auto
      Χρονος εκθεσης 1/276
      ISO : 100

2) Mi Camera
      HDR
      Χρονος εκθεσης 1/301

3) Mi Camera
      ΝΟ HDR
      Χρονος εκθεσης 1/380

4) Mi Camera
      HDR
      Χρονος εκθεσης 1/689

5) Open Camera
      Size: 3456x4608
      HDR Άγνωστο (?)
      Χρονος εκθεσης 1/299

6) Open Camera
      Size: 3456x4608
      HDR (Άγνωστο και εδώ δεν το εμφανίζει στα infos)
      Χρονος εκθεσης 1/451

Συγγνώμη που βγήκε έτσι το post αλλά δεν γινόταν να αλλάξω θέση στις φωτογραφίες από το Tapatalk. Δεν έχω pc αυτήν την στιγμή. Οι φωτογραφίες πάντως είναι με την σειρά που έχω βάλει και τα descriptions.

@Project_P
      Δες λίγο την ανάλυση που έχω βάλει από Mi Camera και από Open. Γιατί η Mi έχει μικρότερη ενώ σε εσένα είναι το ίδιο σε όλες;

Images
      • uploadfromtaptalk1461614350101.jpg

94,52 kB, 576×1.024, viewed 171 times
      • uploadfromtaptalk1461614434355.jpg

112,86 kB, 576×1.024, viewed 163 times
      • uploadfromtaptalk1461614661107.jpg

109,91 kB, 576×1.024, viewed 152 times
      • uploadfromtaptalk1461614807357.jpg

121,38 kB, 576×1.024, viewed 158 times
      • uploadfromtaptalk1461614933265.jpg

131,67 kB, 768×1.024, viewed 162 times
      • uploadfromtaptalk1461615018806.jpg

125,97 kB, 768×1.024, viewed 134 times
    • @DrSaG

Απο οτι φαινεται με την Mi βγαζει 16:9 ενω με την Open το εχεις στο 4:3 . Aπλα θεμα ρυθμισεις ειναι

Τα χρωματα στην φωτο με τον καταρρακτη απο Open παντως (ο οποιος παρεμπιπτοντως που ειναι? ) μου φαινονται πιο ρεαλιστικα, αλλα δειχνει να εχει πιο πολυ 'θορυβο' (ισως λογο αλλης εστιασης)
    • Στην Έδεσσα είναι στους καταρράκτες...
      Ναι όντως είναι το Mode. Το δοκίμασα πριν λίγο.

• Ο/H Project_P έγραψε:

Μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα. Αντιστοιχη τεχνολογια, δεν εννοουσα με το redmi note 3 αλλα αντιστοιχη με την ηλικια του... δηλαδη τεχνολογια 2 χρονια πισω.

Το θεμα της καμερας ειναι σχετικο. Σαν χαρακτηριστικα η καμερα στο συγκεκριμενο κιντηο ειναι καλη, στο software χανει, οπου οπως ειπαμε και στο αντιστοιχο topic που εχουμε ανοιξει πιο πολυ εχει να κανει με 'οικονομικους' λογους αγορας drivers παρα με το τι μπορει να κανει η καμερα.

Επειδή ξεφεύγουμε από το θέμα θα θέσω ένα θέμα και αν θέλετε απαντάτε ... Πως γίνεται το meizu m2 note και m3 note να έχουν φουλ manual Settings camera ?

• Διαφήμιση
    • Ο/H tsine έγραψε:

Επειδή ξεφεύγουμε από το θέμα θα θέσω ένα θέμα και αν θέλετε απαντάτε ... Πως γίνεται το meizu m2 note και m3 note να έχουν φουλ manual Settings camera

Περι καμερας καλυτερα να συζηταμε στο αντιστοιχο θεμα. Οσο για την απορια σου ριξε μια ματια στην απαντηση που εδωσε σε εμενα ο @Bodai εδω στο post 53 το οποιο πιστευω ειναι μια καλη εξηγηση.

• Άσχετα με το έτος κυκλοφορίας το δικο μας είναι ανώτερο του G3? Πέρα από την μπαταρία

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Project_P έγραψε:

Ο/H tsine έγραψε:

Επειδή ξεφεύγουμε από το θέμα θα θέσω ένα θέμα και αν θέλετε απαντάτε ... Πως γίνεται το meizu m2 note και m3 note να έχουν φουλ manual Settings camera

Περι καμερας καλυτερα να συζηταμε στο αντιστοιχο θεμα. Οσο για την απορια σου ριξε μια ματια στην απαντηση που εδωσε σε εμενα ο @Bodai εδω στο post 53 το οποιο πιστευω ειναι μια καλη εξηγηση.

Εγώ τι άνοιξα το θέμα

• Παίδες κάτι που δεν το θέσαμε.... Ο Camera sensor είναι Samsung... Το Camera module είναι κινεζικο... Και τα lens είναι no name..... Επιπλέον όλο το θέμα είναι το Camera Api 2 της Google εμείς έχουμε το Camera Api 2 legacy που έχει Iso control.... Αλλά υπάρχουν άλλες 2 Api εκδόσεις πιο ανώτερες με περισσότερες λειτουργίες..... Τώρα 1. Ενδεχομένο το implementation του κάμερα module δεν υποστηρίζει πολλές λειτουργίες και γι αυτό δεν βάλανε το full Camera Api 2... 2. Η Camera module υποστηρίζει full manual control αλλα μένουμε πίσω λόγο του χαμηλού επιπέδου Api που έχει ενσωματώσει η xiaomi δηλαδή το Camera Api 2 legacy

• Διαφήμιση