Διαφήμιση

Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

• Ο/H DrSaG έγραψε:

Και το J3 2016 βγάζει πολύ καλές φώτο

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Ναι μου πεις ότι τραβουσες με το s3 low light χωρίς θόρυβο.. Πχ το φεγγάρι να χτυπάει στην θάλασσα.. Η κάποιο φωτισμό σε κάποιο μνημείο το βράδυ και δεν είχε θόρυβο εγώ πάω πάσο

Το j3 με τόσο μεγάλο f στον φακό δεν πάει πουθενά..... Το j5 2015 έχει f 1.9
    • Τραβουσα το λιμάνι της Καβάλας το βράδυ σε πολύ χαμηλό φωτισμό και οι φωτογραφίες ήταν πολύ καλές και αν θέλεις να μιλήσουμε ειλικρινά, πολύ καλύτερες από το RN3 σε όλες τις συνθήκες (γνώμη μου πάντα). Το κακό με το S3 βεβαια ήταν ότι βγήκε με πολλά ελαττώματα στο SW. Μιλάω πάντα για το I9300. Και το είχα πληρώσει 540 ευρώ Cash. Ακόμα τα κλαίω για το σύνολο του κινητού πλην της φωτογραφικής πάντα

• Ο/H DrSaG έγραψε:

Τραβουσα το λιμάνι της Καβάλας το βράδυ σε πολύ χαμηλό φωτισμό και οι φωτογραφίες ήταν πολύ καλές και αν θέλεις να μιλήσουμε ειλικρινά, πολύ καλύτερες από το RN3 σε όλες τις συνθήκες (γνώμη μου πάντα). Το κακό με το S3 βεβαια ήταν ότι βγήκε με πολλά ελαττώματα στο SW. Μιλάω πάντα για το I9300. Και το είχα πληρώσει 540 ευρώ Cash. Ακόμα τα κλαίω για το σύνολο του κινητού πλην της φωτογραφικής πάντα

Ναι δεν είπα ότι δεν ήταν καλύτερα από το rn3... Απλά είπα ότι ούτε το s3 τραβουσες ουαου... Το μόνο κινητό σε low light που είχα πάθει πλάκα ήτανε το LG g4 που έχω

• Διαφήμιση
    • Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

Καλύτερα νομίζω να θέσεις το ερώτημα RN3 Pro vs Bob Ross :D :) :D

• Ο/H tsine έγραψε:

Αν πραγματικά ήθελες Camera phone στα 150 ευρό θα επερνες Samsung j5 2015 edition...
      Και αυτές είναι από xiaomi των 100 ευρώ
      Απλά για να μη νομίζετε ότι όλα έτσι είναι

Images
      • IMG_20150228_171102_HDR.jpg

43,04 kB, 1.024×768, viewed 123 times
      • IMG_20150315_094949_HDR.jpg

94,07 kB, 600×800, viewed 107 times
      • IMG_20150322_154340_HDR.jpg

180,75 kB, 1.024×768, viewed 117 times
      • IMG_20150325_113136_HDR.jpg

222,08 kB, 1.024×768, viewed 111 times
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά αυτήν την εφαρμογή την είδε κανείς; Είμαι στην δουλειά και δεν έχω εξτρά data για να την κατεβάσω τώρα (αλλά την έχω βάλει σε αυτόματη εγκατάσταση μόλις συνδεθεί το κινητό στο ιντερνετ).
      FreeDCam unleash your camera power! (review and tutorial) - App - Xiaomi MIUI Official Forum
      (Απευθείας play store link)
      Υποστηρίζει (λέει) και το κινητό μας με (πολλές εξτρά) δυνατότητες:
      • DNG Capture
      • Manual Focus
      • Manual Shutter Time (exposure time)
      • Manual ISO
      • Manual Exposure Compensation (eV)
      • Time Lapse Capture
      • Denoise settings
      • Focus Peaking
      Και μιας και με την κάμερα το θέμα, ορίστε άλπουμ με δικές μου φωτογραφίες (stock miui camera):
      Vasilis Abcdef | Flickr - Photo Sharing!
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H tsine έγραψε:

Αν πραγματικά ήθελες Camera phone στα 150 ευρό θα επερνες Samsung j5 2015 edition...
      Και αυτές είναι από xiaomi των 100 ευρώ
      Απλά για να μη νομίζετε ότι όλα έτσι είναι

Απλά το μόνο που βλέπω είναι daylight daylight.. Και βράδυ με πολύ φως... Τίποτα low light έχεις?
      Η πρώτη που ανέβασες εεχει πολύ θόρυβο παρόλα αυτά
      Γιατί αλλιώς ανεβάζω και εγώ αυτή

• Σε συνέχεια του παραπάνω post μου, περι του προγράμματος FreeDCam:
      Ιδού μερικές πρώτες δοκιμές (δεν δοκίμασα κλείστρο καθώς δεν την κατέχω την εφαρμογή, έβγαλα όμως 2 φωτογραφίες με μόνη διαφορά το manual iso σε 100 και 800):
      Miui stock camera (Greek Gtv rom, stable 7.2.2):
      IMG_20160427_131536 by Vasilis Abcdef, on Flickr
      FreeDcam, iso 100 (υπόλοιπα auto)
      IMG_2016.04.27_13.15.47 by Vasilis Abcdef, on Flickr
      FreeDCam, iso 800 (υπόλοιπα auto)
      IMG_2016.04.27_13.15.58 by Vasilis Abcdef, on Flickr
    • Ο/H tsine έγραψε:

Απλά το μόνο που βλέπω είναι daylight daylight.. Και βράδυ με πολύ φως... Τίποτα low light έχεις?
      Κοίτα, είμαι από αυτούς που θεωρώ πως μια φωτογραφική έχει βγει με ένα φακό και κάνει για 1-2 πράγματα και τίποτα περισσότερο. Το έχω ξαναπεί πως έχω δει φωτογραφική 2000 ευρώ να μη μπορεί να βγάλει ένα τοπίο επειδή ήρθε με φακό που κάνει για να βγάζει μέλισσες και λουλούδια.
      Εγώ θεωρώ πως οι φωτογραφικές που μας δίνει η xiaomi είναι αρκετά καλές και βγάζουν ωραιότατες φωτογραφίες.
      Στη νύχτα φυσικά και δεν βγάζουν τόσο ωραίες όσο άμα είναι φως. Εδώ επαγγελματίες και κουβαλούν μαζί τους 10 προβολείς για να βγάλουν καλή φωτογραφία.

Έλα λίγες όμως που έβγαλα βράδυ (αν και το αποφεύγω αφού γνωρίζω ότι δεν είναι το φόρτε κανενός κινητού το βράδυ)

Εγώ άμα είναι βράδυ προτιμώ να δοκιμάζω άλλες τεχνικές όπως αυτό εδώ... αν και ακόμη είμαι στην αρχή :D

Δεν διαφωνώ πως τα κινητά τη νύχτα ή με λίγο φωτισμό δεν βγάζουν τόσο καλές φωτογραφίες όσο τη μέρα. Απλά θεωρώ πως το ίδιο ισχύει για όλα τα κινητά και όλες τις φωτογραφικές. Και στο λέω εγώ που μέσα στην παρέα μου έχω που κουβαλούν μαζί τους φωτογραφικές, τριπόδια, ειδικούς προβολείς κτλ
      Ενώ επίσης εμένα συγκεκριμένα με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο η ποιότητα της φωτογραφικής μας.

Τώρα στο δικό σας, θα το έχω σε λίγες μέρες και θα σας πω. Αφού πρώτα το λιώσω... :D στις φωτογραφίες
    • Διαφήμιση
    • @mixaliscy
      To ξέρεις πως η 6η και η 7η φωτογραφία θα μπορούσε άνετα να γίνει θέμα στο κινητό μας έτσι; Ψήστο! χαχα