Διαφήμιση

Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

• Ρε γμ το κέρατό μου!!! Κάτι δεν κάνουμε καλά!!! Πώς προκύπτουν αυτές οι φωτό ;;;;

Όταν και εάν έχεις χρόνο, ρίξε στο τραπέζι και καμία φωτό με εστίαση στο άπειρο (δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πώ...μία φωτό απο εξωτερικό χώρο ενός τοπίου ας πούμε...).

Υ.Γ Στις νυχτερινές ακόμη και το 6s plus των 800 ευρώ σκ@τ@ τα κάνει...μόνο το S7 λόγω F1.8 (αν δεν κάνω λάθος) έχει πραγματικά καλές νυχτερινές λήψεις χωρίς HDR και χωρίς τίποτα...
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Και άλλη μία με εστίαση το άπειρο.. Εντάξει.. κινητό είναι..

• @pavlidisc
      Δεν ειναι μονο το διαφραγμα (το οποιο εχει και αυτο τον ρολο του).
      Καταρχην το OIS κανει την μεγαλη διαφορα στα πιο ακριβα κινητα (και βοηθαει πολυ και τις νυχτερινες ληψεις)

@geoanto555
      Πολυ καλες φωτο και πολυ καλα αποτελεσματα απο το RN3 .
      του meizu δειχνουν λιγο ξεπλυμενες.

Παιδια οποιος ασχολειται λιγο παραπανω ας κατεβασει να δοκιμασει το Open Camera
      ,το οποιο εβγαλε και update πριν κατι μερες.

Για αρχη δινει επιλογες στο focus (αυτο το λεω για να δοκιμασουν οσοι εχουν θεμα με το auto focus του video)
      και γενικα δειχνει να εχει πιο πολλες επιλογες και να αξιοποιει καλυτερα το hardware της συσκευης.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Project_P έγραψε:

Παιδια οποιος ασχολειται λιγο παραπανω ας κατεβασει να δοκιμασει το Open Camera
      ,το οποιο εβγαλε και update πριν κατι μερες.

Για αρχη δινει επιλογες στο focus (αυτο το λεω για να δοκιμασουν οσοι εχουν θεμα με το auto focus του video)
      και γενικα δειχνει να εχει πιο πολλες επιλογες και να αξιοποιει καλυτερα το hardware της συσκευης.
      Αυτό είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ για μένα! Οι ποιότητα των φωτογαφιών είναι ανεκτές (δεν είναι καλές αλλά επειδή έχω κακομάθει τόσα χρόνια με την Apple...ε οκ...ρίχνω και λίγο νερό στο κρασί μου..μήν τα θέλουμε όλα δικά μας...!).
      Η εστίαση όμως - αυτή η συνεχόμενη προσπάθεια εστίασης δηλαδή - και το κούνημα είναι πολύ πολύ πολύ άσχημη κατάσταση. Προσοχή : δεν μιλάω για την ποιότητα του βίντεο. Αυτή είναι μια χαρά (όποτε αποφασίσει να είναι σταθερή και καθαρή η εικόνα). Αναφέρομαι μόνο στην εστίαση και στο κούνημα...ΑΥΤΟ κι αν είναι θέμα software!!!!!!

Θα δοκιμάσω και το Open Camera για να δώ αν καλυτερεύει το πράγμα. Φυσικά και εδώ παίζει τεράστιο ρόλο το εάν είμαστε με φυσικό ή τεχνητό φώς. Σε φυσικό φώς τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα...και εδώ...λογικό.
    • Τέλειες οι φωτογραφίες που έβγαλες @geoanto555 με το RN3. Πραγματικά καμία σχέση με το Meizu. Δεν μου ήρθε notification στο Tapatalk για αυτό δεν απάντησα νωρίτερα (μιας και μου την είπες στο άλλο ποστ ότι γράφω μόνο αρνητικά).
      Θα ήθελες να αναφέρεις και τις πληροφορίες της φωτογραφίας; Εστίαση κτλ για να τα δοκιμάσουμε και εμείς; Η είναι όλα στο αυτόματο;

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Σορρυ για το άλλο θέμα.. αλλά ρε φίλε πες κ εσύ κάτι θετικό δεν μπορεί να μην έχει..
      Στην κάμερα τώρα είναι όλα στο αυτόματο και το HDR είναι on.
      Ίδιες ρυθμίσεις ακριβώς και το meizu...

• εμένα παιδιά μου φαίνονται ικανοποιητικά. όταν παίρνεις κινέζο ξέρεις τι παίρνεις. δεν μπορείς με συσκευή 200 ευρώ να τα έχεις όλα καλά μαζί και την κάμερα. γιαυτά που δίνεις εμένα πολύ καλές φώτο μου φάνηκαν
    • Διαφήμιση
    • Για κοιτάξτε και αυτή και πείτε μου (Γιατί από το κινητό φαίνεται ωραία). HDR, με την Ελληνική stable Rom, όλα auto...
      flic.kr/p/GYVe7S

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H filthydwarf έγραψε:

εμένα παιδιά μου φαίνονται ικανοποιητικά. όταν παίρνεις κινέζο ξέρεις τι παίρνεις. δεν μπορείς με συσκευή 200 ευρώ να τα έχεις όλα καλά μαζί και την κάμερα. γιαυτά που δίνεις εμένα πολύ καλές φώτο μου φάνηκαν
      Έχεις δίκιο...Αλλά ξέρεις τί φταίει; Οι γενικές επιδόσεις του κινητού σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς είναι εξωφρενικά καλές! Απο μπαταρία μέχρι ταχύτητα...όπου και να το κοιτάξεις ξεσκίζει!!!! Ε γιαυτό τρώς ξενέρωμα με την απλά μέτρια κάμερά του...:-)
      Επίσης : η Xiaomi δεν θεωρώ οτι είναι ένας "απλος" Κινέζος όπως αναφέρεις. ;)
    • Ο/H coolgreek έγραψε:

Για κοιτάξτε και αυτή και πείτε μου (Γιατί από το κινητό φαίνεται ωραία). HDR, με την Ελληνική stable Rom, όλα auto...
      flic.kr/p/GYVe7S

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Έχει όντως το τριαντάφυλλο τόσο έντονο κόκκινο χρώμα; Ευτυχώς δεν το είδε η μάνα μου γιατί θα με έβαζε να σε ρωτήσω από που το πήρες :D

Εξαιρετικά καλή η φώτο, γενικά σε καλό φωτισμό έχει πολύ καλή ανάλυση η κάμερα αλλά σε χαμηλό τα πίνει άσχημα. (Συγγνώμη πέρασαν 3 ώρες χωρίς να γράψω κάτι αρνητικό, έπρεπε να πάρω την δόση μου! :D :D :D )

@pavlidisc
      Αυτό ακριβώς. Από επεξεργαστική ισχύ κτλ όπως αναφέρεις κοντράρει στα ίσα κινητά των 600+ ευρώ, αλλά σε κάμερα (φωτογραφίες/video) υστερεί. Αν και εντάξει με κανένα φίλτρο την φώτο στο σκοτάδι την μοντάρεις αλλά το βίντεο που κάνει συνέχεια focus δεν μπορείς να το πειράξεις. Αυτό είναι το κακό.
    • Ο/H DrSaG έγραψε:

Έχει όντως το τριαντάφυλλο τόσο έντονο κόκκινο χρώμα; Ευτυχώς δεν το είδε η μάνα μου γιατί θα με έβαζε να σε ρωτήσω από που το πήρες :D
      Εξαιρετικά καλή η φώτο, γενικά σε καλό φωτισμό έχει πολύ καλή ανάλυση η κάμερα αλλά σε χαμηλό τα πίνει άσχημα. (Συγγνώμη πέρασαν 3 ώρες χωρίς να γράψω κάτι αρνητικό, έπρεπε να πάρω την δόση μου! :D :D :D )

@pavlidisc
      Αυτό ακριβώς. Από επεξεργαστική ισχύ κτλ όπως αναφέρεις κοντράρει στα ίσα κινητά των 600+ ευρώ, αλλά σε κάμερα (φωτογραφίες/video) υστερεί. Αν και εντάξει με κανένα φίλτρο την φώτο στο σκοτάδι την μοντάρεις αλλά το βίντεο που κάνει συνέχεια focus δεν μπορείς να το πειράξεις. Αυτό είναι το κακό.
      Το τριαντάφυλλο δεν είναι δικό μου :P , απλά το είδα στο δρόμο και το απαθανάτισα. Είχε όντως ωραίο χρώμα γιαυτο και το τράβηξα! Και η φωτυογραφία είναι τελέιως untouched, οπως την πήρα ανέβηκε (ούτε καν σε pc δεν περάστηκε). Δίπλα της στο flickr έχει και άλλες πάντως!
      Όσο δε γα το βίντεο *(αλλαγή focus συνέχεια) συμφωνώ αλλά θα διορθωθεί κιαυτό πολύ σύντομα 8o
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ο/H filthydwarf έγραψε:

εμένα παιδιά μου φαίνονται ικανοποιητικά. όταν παίρνεις κινέζο ξέρεις τι παίρνεις. δεν μπορείς με συσκευή 200 ευρώ να τα έχεις όλα καλά μαζί και την κάμερα. γιαυτά που δίνεις εμένα πολύ καλές φώτο μου φάνηκαν
      Έχεις δίκιο...Αλλά ξέρεις τί φταίει; Οι γενικές επιδόσεις του κινητού σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς είναι εξωφρενικά καλές! Απο μπαταρία μέχρι ταχύτητα...όπου και να το κοιτάξεις ξεσκίζει!!!! Ε γιαυτό τρώς ξενέρωμα με την απλά μέτρια κάμερά του...:-)Επίσης : η Xiaomi δεν θεωρώ οτι είναι ένας "απλος" Κινέζος όπως αναφέρεις. ;)
      όχι δεν είναι απλός κινέζος άλλωστε γιαυτό είμαι φαν. αλλά όσο αν είναι με αυτά τα λεφτά απο κάπου θα χάσεις. προσωπικά προτιμώ να είναι η κάμερα πίσω τεχνολογικά παρά ο επεξεργαστής. άλλωστε ο επεξεργαστής με έπεισε να πάρω το pro και όχι την απλή έκδοση και όχι η κάμερα ;)