Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση
-
-
-
-
Προσωπική άποψη...ο καθένας μας μπορεί να λέει ότι θέλει για τις φωτογραφίες των κινητών!!! Εαν ήθελες κάτι καλύτερο μπορείς να πάρεις μία ψηφιακή μηχανή για φωτογραφίες... Έχουν περάσει σχεδόν όλες οι συσκευές Xiaomi από τα χέρια μου...δεν ασχολήθηκα ποτέ με την κάμερα κανενός από αυτα....Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H geomos έγραψε:
@geoanto555
Τι ηθελα και σας ακουγα? Χαλια φωτο βγαζει το κινητο!!!!!!
Το εννοείς η είναι ηρωνικο?
Κάτι ακόμα το μέγεθος σε mb την φωτογραφίας καθορίζει ένα πολύ μικρό ποσοστό της ποιότητας της φωτογραφίας.... Γιατί το βασικό είναι το post process που γίνεται στο jpeg κατά την διάρκεια που αποθηκεύεται... Δεν είναι RAW που εκεί αλλάζει το θέμα
Sent from my PRO 5 using Tapatalk -
-
Είναι καθαρά προσωπική άποψη...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Όμορφη θέα από το μπαλκόνι στην Αθήνα λίγο πριν σβήσει ο ηλιος. Βέβαια πολύ μπετο βρε παιδάκι μου.. Χεχε
-
Ας βαλω και εγω τις πρωτες μου φωτος... Σημερινες με λιγα συνεφα.
Απο ρυθμισεις στη ποιοτητα εικονας υψηλη. Ολα τα υπολοιπα default.
ελληνικη stable 7.3.2.0
χωρις HDR
με HDR
Βρηκα και μια φοτο προτου βαλω την 7.3.2.0 οταν ημουν με την china dev 6.5.19 η οποια φαινεται να ηταν ηλιολουστη εκεινη η μερα αρα και πιο πολλες "πληροφοριες" για την καμερα. Λεω δε πειραζει ας βγαλω μια παρομια απο ιδια θεση περιπου να εχουμε οσο το δυνατον ενα μετρο συγκρισης.. Για να δουμε το αποτελεσμα.
china dev 6.5.19
ελληνικη stable 7.3.2.0
Σα πρωτη εντυπωση φαινεται με την china dev 6.5.19 πιο καθαρη λογω φωτινοτητας. Ειναι ομως; Για να δουμε λιγο καλυτερα...
100% zoom
china dev 6.5.19
stable 7.3.2.0
Η διαφορα αρκετη μπορω να πω και μαλιστα τωρα που το ξαναβλεπω σημερα ημουν και λιγο πιο μακρια (παιζει και αυτο το ρολο του οπως και να χει)
Χαιρομαι που απο update σε update η xiaomi φαινεται πως δεν εχει παραμελησει το θεμα καμερας και ευελπιστουμε σιγα σιγα με το καιρο ο sensor S5K3P3 να δειξει τα "δοντια" του. -
-
Κάποιος συνάδελφος ζητούσε φωτο με πέταγμα πουλιού.... ορίστε
-
Βρε παιδιά αμεσως να αρπαχτειτε! Εννοείται και ηταν περιπεχτικο το σχόλιο μου στις φωτο του geoanto555, αν προσέξατε ανεβαζω και εγω foto και είμαι πανω απο ικανοποιημενος με την απόδοση του.
Βεβαιως το καταλαβαινω οτι ο γραπτος λογος δεν μεταφέρει το πνευμα αυτού που έγραψα.
Sent from Redmi Note 3 Pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0