Γειά σάς έχω το xiaomi redmi note 3 pro με την ελληνική rom και δεν λειτουργεί η μπροστινή κάμερα μου βγάζει αυτό:
Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση
-
-
Αρχηγέ, φλάσαρε την έκδοση που έχεις από πάνω ή ακόμα καλύτερα κάνε αναβάθμιση στην τελευταία ή το ιδανικό, κάνε μια καθαρή εγκατάσταση την τελευταία έκδοση...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
ΚΑΒΟΥΡΟΠΤΡΥΠΕΣ
Με μαμά κάμερα.
Οι 2 κοντινές με "Λειτουργία σκηνής - Παραλία" η μακρινή αυτόματη (χωρίς HDR).
Υ.Γ οι "Λειτουργίες σκηνής" κάνουν δουλειά! Όχι πάντα για καλό...αλλά δοκιμάστε τες...
edit:
Πραγματικά δεν ξέρω γιατί το link δείχνει μερικές φορές 3 φωτογραφίες και μερικές 2!!! Το παλεύω δύο ώρες αλλά δεν έχω βγάλει άκρη...προφανώς οι servers του flickr...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ban στον pavlidisc από το φόρουμ. Δεν επιτρέπεται να ανεβάζετε τέτοιες φωτογραφίες. Μου προκαλείτε ψυχολογικά προβλήματα!!
Καλές φαίνονται τουλάχιστον που τις βλέπω από το κινητό και όντως μια δείχνει 2 μια 3. Πρόβλημα του website είναι, μην αγχώνεσαι.
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk -
Ο/H DrSaG έγραψε:
Ban στον pavlidisc από το φόρουμ. Δεν επιτρέπεται να ανεβάζετε τέτοιες φωτογραφίες. Μου προκαλείτε ψυχολογικά προβλήματα!!
-
Αστους @lallasgr ... Τα λέμε τον χειμώνα που εμείς θα έχουμε χιόνι και αυτοί θα παρακαλανε να δουν άσπρη μέρα. The winter is coming!
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk -
-
OffTopicΝα ρωτήσω κάτι άσχετο, ο άσχετος;
Αυτό το παλιό-Flickr αν δεν έχεις yahoo mail δεν μπορείς να κάνεις εγγραφή;Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Να κανω και εγω αλλη μια; Γιατι ολοι τις ανεβαζετε στο Flickr και οχι στο Imgur: The most awesome images on the Internet
Απορια μεγαλη δηλ. -
@DrSaG Έχει πολλά κακά η Ελλάδα αλλά και πολλά καλά...Τα ΠΠΠολλά καλά είναι και ο λόγος που αποφάσισα να μην την εγκαταλείψω και ας με μαστιγώνει καθημερινά.
Πάρε και μία ακόμα (HDR)... έτοιμος για banάκια είμαι!!!
@lallasgr Τα εκγεφαλικά τα παθαίνεις εκει γιατί παίζει και αρκετό γυμνο...
@GR_Macedon Στην σελίδα για δημιουργία λογαρισμού έχει καρφωμένο το @yahoo στο τέλος.
@vrs5 Μου αρέσει πολύ η σχεδίαση της εφαρμογής. Ειδικά η mobile έκδοση. Κατα πολύ ανώτερη απο το Instagram που όμως έχει πολύ περισσότερους fan.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
@lallasgr
Αν κάνω donate 50ευρω παίζει να του δώσεις permanent Ban? Χαχαχα
@pavlidisc
Δεν διαφωνώ. Την αγαπώ την Ελλάδα και ας έχει τα κακά της αλλά δυστυχώς για να εξελιχθω πήρα την απόφαση να φύγω.
Ανεβασε και άλλες φωτογραφίες αλλά με περισσότερο περιεχόμενο. If you know what I mean
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0