Δεν είναι δυνατόν να γινει απο εμάς. Το API είναι δομικό στοιχείο του κώδικα, οπότε όπως το είπες πρέπει να το ενσωματώσουν οι "επίσημοι" ..Ο/H pavlidisc έγραψε:
Εφόσον λένε οτι είναι καλό και κάνει δουλειά, δεν γίνεται να ενσωματωθεί στην Ελληνική GTV; Πρέπει πρώτα να το ενσωματώσουν οι "επίσημοι" και μετά να μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εμείς οι non-routed;
Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση
-
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H xnikos έγραψε:
μετά από 3 χρόνια με το hongmi και τώρα με RN3pro μένω απλά άφωνος όταν συγκρίνονται οι κάμερες τους , γιατί απλά δεν έχουν σχέση,κλασεις ανώτερη ή δεύτερη.
Επίσης πρέπει να παραδεχτούμε ότι αν κάνουμε μία βόλτα από γνωστά forum,πάντα υπάρχουν δυσαρεστημένοι με τις φωτογραφίες ακόμη και σε μοντέλα των 500+ ευρώ με κορυφαίες κάμερες, Άβυσσος...
μία χαρά είναι ή κάμερα του RN3pro, ψαχτειτε κάποιοι με τις ρυθμίσεις,δεν είναι δυνατόν να έχετε απαιτήσεις ποιότητας και να τα περιμένετε όλα από το auto.
κι εγώ χρησιμοποιώ χρόνια camera FX και snap camera,και όντως υπό συνθήκες έχουν καλύτερα αποτελέσματα.
Redmi Note 3 Pro Camera
Τέλος πάντων, κι εμένα πέρασαν από τα χέρια μου όλα τα Redmi,μεχρι το RN3pro κι αυτή ήταν ή άποψή μου.
Προσοχή στις μανισιες ρυθμίσεις,δεν είναι στην καλύτερη ποιότητα. -
-
Επειδή έχω διαβάσει πολύ και συμπέρασμα δεν έχω βγάλει τελικά υπάρχει πρόβλημα στην κάμερα του ναι η όχι; εγώ αυτό αρχίζω να πιστεύω.οτι είναι Προβληματικό και δεν είναι θέμα λογισμικού.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τελικά το πρόβλημα είναι θέμα κάμερας είναι θέμα λογισμικού; μπορώ να έχω μια ξεκάθαρη απάντηση αν ξέρει κάποιος στα σίγουρα;
-
Όχι για καταγραφή βίντεο.είναι πολυ χάλια Όταν κουνάς το τηλ.
Ο/H kalosdios έγραψε:
Τελικά το πρόβλημα είναι θέμα κάμερας είναι θέμα λογισμικού; μπορώ να έχω μια ξεκάθαρη απάντηση αν ξέρει κάποιος στα σίγουρα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την ημέρα η κάμερα σκοτώνει την νύχτα είναι υποφέρειαλλά για την αξία του κινητού και τα χρήματα που έχουμε δώσει είναι super
"Ενα παλιότερο ποστ μου"
Αυτό το άρθρο δείχνει ποιος είναι ο sensor "Liteon LTR55X ALSPRX" που είναι υπεύθυνος για την κακη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι πολυ ενδιαφέρον και προσπαθουν να βρουν λύση εκει στο xda. Για να δούμε..
[Xposed] [Testers needed] Trying to solve Li⦠| Xiaomi Redmi Note 3
Υγ.. Λύση δεν βρέθηκε ποτέ και ούτε πρόκειται . . -
Παιδιά εμένα δεν είναι θεμα φωτισμού αλλά Όταν τραβάω βίντεο και την ημερα είναι θολό.Πρέπει να έχω σχεδόν ακίνητο το τηλ για να τραβάει καλα.
Τότε κάτι δεν πάει καλά. Η ποιότητα βίντεο την ημέρα είναι άριστη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0