Διαφήμιση

Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

• Μερικές από αυτές είναι όντως άλλο επίπεδο

Θα ήταν καλό όμως να ξέραμε και με ποιες ρυθμίσεις έχει βγάλει την κάθε μία ούτως ώστε να πειραματιστούμε έχοντας ένα σημείο αναφοράς.
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Θα ήταν καλό όμως να ξέραμε και με ποιες ρυθμίσεις έχει βγάλει την κάθε μία ούτως ώστε να πειραματιστούμε έχοντας ένα σημείο αναφοράς.
      Στις πληροφορίες exif αναφέρει κάποια βασικά Μιχάλη. ISO, κλείστρο και άλλα που δεν τα πολυκαταλαβαίνω όμως.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H igavio έγραψε:

Ο/H dimis_pj έγραψε:

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Pavlidisc! Ποσταρω λοιπον το άλμπουμ μου απο το Redmi note 3 pro. Σε αυτες πoυ ειναι στη λιμνη ισως τις έχω πειραξει λίγο με την εφαρμογή του lightroom, αλλα δεν ειμαι και σίγουρος γιατι έχει περάσει καιρος. Οι αλλες ειναι απειραχτες. Οπως εχω πει, εμενα με ικανοποιεί η freedcam για τις βραδινες φωτο, για ημερησιες χρησιμοποιώ τη μαμα καμερα ή την google cam.
      redmi note 3 pro | Flickr

Ασύλληπτες φωτο! Μεταξύ μας, οι φωτό της κινητάρας μας είναι χάλια. Νόμιζα ότι οφείλεται στο hardware. Αλλά φαίνεται ότι φταίει η μαμίσια εφαρμογή. Βουρ γι αυτή που προτείνει ο dimis_pj.
      Ανθρακες ο θησαυρος! Συνεχιζω το νημα γιατι η προηγουμενη δημοσιευση μου ειναι ακυρη. Εβγαλα καμποσες φωτο σε χαμηλο φωτισμο με και χωρις φλας με την FreedCam. Δυστυχως ειναι χειροτερες απο τις αντιστοιχες της μαμισιας εφαρμογης. Δειτε ενα δειγμα. Θα ξαναδοκιμασω το βραδυ με τις ρυθμισεις που εστειλε ο @dimis_pj.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H igavio έγραψε:

Ο/H igavio έγραψε:

Ο/H dimis_pj έγραψε:

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Pavlidisc! Ποσταρω λοιπον το άλμπουμ μου απο το Redmi note 3 pro. Σε αυτες πoυ ειναι στη λιμνη ισως τις έχω πειραξει λίγο με την εφαρμογή του lightroom, αλλα δεν ειμαι και σίγουρος γιατι έχει περάσει καιρος. Οι αλλες ειναι απειραχτες. Οπως εχω πει, εμενα με ικανοποιεί η freedcam για τις βραδινες φωτο, για ημερησιες χρησιμοποιώ τη μαμα καμερα ή την google cam.
      redmi note 3 pro | Flickr
      Ασύλληπτες φωτο! Μεταξύ μας, οι φωτό της κινητάρας μας είναι χάλια. Νόμιζα ότι οφείλεται στο hardware. Αλλά φαίνεται ότι φταίει η μαμίσια εφαρμογή. Βουρ γι αυτή που προτείνει ο dimis_pj.
      Ανθρακες ο θησαυρος! Συνεχιζω το νημα γιατι η προηγουμενη δημοσιευση μου ειναι ακυρη. Εβγαλα καμποσες φωτο σε χαμηλο φωτισμο με και χωρις φλας με την FreedCam. Δυστυχως ειναι χειροτερες απο τις αντιστοιχες της μαμισιας εφαρμογης. Δειτε ενα δειγμα. Θα ξαναδοκιμασω το βραδυ με τις ρυθμισεις που εστειλε ο @dimis_pj.
      Με τη freedcam δεν έχει εστιάσει...Αν μπορείς πες μας και τις ρυθμισεις που εβαλες γιατί δεν φαίνεται...Όσο για το ποιες ρυθμίσεις χρησιμοποιώ, εξαρτάται από τις συνθήκες..Όπως είπα και πριν το iso το πάω το πολύ μέχρι 500 και αν δεν υπάρχει αντικείμενο που κινείται κατεβάζω την ταχύτητα μέχρι 1/10, ανάλογα και το πόσο σταθερό χέρι έχετε..ή αν το στηρίζετε κάπου το κινητό μπορεί και πιο χαμηλά..Ας πούμε η παρακάτω είναι σε μπαράκι πολύ σκοτεινό, το στήριξα στο τραπεζάκι και τράβηξα με 0,5 κλείστρο και 467 iso..

Αυτή είναι στο χέρι, με iso 100 και ταχύτητα 1/30. Οπότε δοκιμάζετε και βλέπετε...Δεν είπα ότι κάνει θαύματα η freedcam, αλλά σύμφωνα με αυτά που έχω δει είναι καλύτερη από τη μαμά κάμερα στα σκοτεινά..και κυρίως σε αφήνει να ρυθμίσεις την ταχύτητα στο κλείστρο

• και σιγά μην κάτσεις να ρυθμίζεις βραδιάτικα την feedcam ...
      Το θέμα είναι να διορθωθεί λίγο η μαμά....
      Άμα είναι να βάζεις εσύ iso κλείστρα και ψιψοψόνια άστο θα ξημερώσει και έτσι και αλλιώς τραβάει καλά τη μερα
    • Ρε νέος!!! Είσαι για μπάτσες! Επειδή εσείς πηδάτε όλη νύχτα (τον φράχτη εννοώ... :whistling: ) και προλαβαίνει να ξημερώσει...εμείς τί φταίμε;;;;;;
      Εμείς 22:00 - 23:00 νάνι.
      Απαιτούμε καλές χαμηλού φωτισμούς.

Πρέπει επίσης να ξέρεις οτι ελάχιστα Android τηλέφωνα βγάζουν καλό αποτέλεσμα στο αυτόματο! Οι καλές φωτογραφίες θέλουν χειροκίνητη ρύθμιση. Ρυθμίζεις τα βασικά κα τραβάς. Δεν είπαμε να βγάλουμε πανεπιστήμιο φωτογραφίας. Να βελτιώσουμε το ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ που έχει το RN3 θέλουμε. Γιατί με την μαμά κάμερα, άπαξ και συννεφιάσει...τελείωσες...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΕΡΑ!
    • Διαφήμιση
    • Το κρίσιμο ερώτημα είναι αν φταίει η κάμερα ή η (μαμίσια) εφαρμογή. Γι αυτό δοκιμάζω άλλες εφαρμογές. Με τις φωτό του @dimis_pj αναθάρρησα πως με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, έστω και manually, θα βγάζαμε αξιοπρεπείς φωτό. It remains to be seen...

Πάντως δεν συμφωνώ ότι κινητά δεν βγάζουν καλές φωτό. Είχα Samsung και ηταν μια χαρά. Και απ οτι λένε τα Sony ειναι ακόμη καλύτερα.
    • Ο/H Krasdimi έγραψε:

αρα στη χειροκίνητη ρύθμιση κατεληξες πάππο.....
      ...ναι αλλά άμα πιάσει...είδες τί φωτογραφίες βγάζει!!!! :lol:
    • :lol: :lol: :lol:
      Καλός και εγώ αλλά εσύ δε μπαιζεσαι με τπτ....Χωρίς πλάκα τρομερές οι φωτο του παληκαριού....Έχει και εκατό κιλά τέχνη όμως....Εγώ επιτυχία θεωρώ το να βγω με ανοιχτά μάτια στη σελφι..Που να βγάλω τέτοιες φωτο
    • Διαφήμιση
    • Ο/H igavio έγραψε:

Πάντως δεν συμφωνώ ότι κινητά δεν βγάζουν καλές φωτό. Είχα Samsung και ηταν μια χαρά. Και απ οτι λένε τα Sony ειναι ακόμη καλύτερα.
      Την ημέρα όλα είναι καλά.
      Όσο νυχτώνει η π... το υπόλοιπο το ξέρεις, δεν χρειάζεται να το γράψω γιατί θα φάω ξύλο :D

Ακόμα και τα S7 - LG5 κλπ, στις χειροκίνητες ρυθμίσεις έχουν πολύ καλύτερο αποτέλεσμα (στις χαμηλού φωτισμού) από ότι στο auto. Φυσικά, το δικό τους το "κακό" auto εμείς ούτε με κιάλια δεν μπορούμε να το δούμε. Αλλά οκ...δεν είμαστε αχάριστοι...ξέρουμε τί έχουμε και λέμε μήπως το καλυτερέψουμε.

Για iphone δεν μιλάω γιατί εκεί απλά δεν υπάρχουν ρυθμίσεις. Στα μήλα όλα γίνονται σωστά και αυτόματα! :mrgreen: lol