Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση
-
-
You may think you can fly - but you better not try
-
του αεροπλάνου ρε συ....μα, καλά
είσαι???
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
του αεροπλάνου ρε συ....μα, καλά
OffTopicΕ...ναι. Αφού το πρώην αεροδρόμιο το πρόλαβε άλλοςYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
του αεροπλάνου ρε συ....μα, καλάείσαι???
=============== Δεκ 20th 2016, 1:07am ===============
FreeDCam
4608χ3456
F-stop f/2
Exposure 1/3sec.
ISO-841
Metering Average
No Flash
Brightness 3
W/B Auto
-------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Μαμά κάμερα
4608χ2593
F-stop f/2
Exposure 1/10sec. [Auto]
ISO-3153 [Auto]
Metering Center Weighted Average
No Flash
Brightness 0
W/B Auto
-
Καλημερα παιδια.
Εχω μια ευλογη απορια.
Τραβαω φωτογραφιες με μαμα καμερα με την μπροστινη.
Ολα μια χαρα, αλλα οταν μπαινω συλλογη και ανοιγω τη φωτογραφια, χρειαζεται ενα κλικ να τη ζουμαρω ωστε να φανει το αποτελεσμα με πληρη λεπτομερεια.
Αν πατησω ν ανοιξει η εικονα, ψιλοφαινεται θαμπα.
Γιατι αυτο; -
@dimis_pj ευχαριστούμε για την εφαρμογή κ τις προτεινόμενες ρυθμίσεις, θα επανέλθω με φώτο! Οι δικές σου είναι επαγγελματικες
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H soulg έγραψε:
Πες τα γιατί σε πήραν από κάτω τελευταία
=============== Δεκ 20th 2016, 1:07am ===============
FreeDCam
Μαμά κάμερα
Όσον αφορά τις φώτο, μόνο εγώ βλέπω ότι της μαμάς (η από κάτω δηλαδή), εξακολουθεί, και είναι καλύτερη, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
εχω τρελαθεί να τραβάω φωτο το σπίτι με άλλες εφαρμογές....Οφείλω να συμφωνήσω με τον από πάνω....Πάντα με τη μανισια βγαίνουν καλύτερες συγκριτικά με τις άλλες σε χαμηλό φωτισμο
-
αυτό είναι εξακριβωμένο καιρό τώρα......Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Η μαμά κάμερα το βράδυ σε εξωτερικό χώρο είναι για κλάματα. Σε μερικά ερασιτεχνικά μπαμ μπαμ τεστ που έχω φαίνεται η Freedcam να είναι 100 κλάσεις πάνω. Μόλις έχω υλικό θα ανεβάσω. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια... στο κινητό οι φώτο είναι μέρα με την νύχτα (στην κυριολεξία κιόλας...). Δεν τις έχω βάλει ακόμα σε PC να δω αν όντως είναι έτσι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
για να δουμε για να δουμε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0