@pavlidisc τσεκαρέτινα λίγο έχει πολυ ωραιες και ευχρηστες ρυθμίσεις για λήψη video που ψάχνεσαι....
Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση
-
-
Ο/H Krasdimi έγραψε:
@pavlidisc τσεκαρέτινα λίγο έχει πολυ ωραιες και ευχρηστες ρυθμίσεις για λήψη video που ψάχνεσαι....
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Σου θυμίζει και...φαΐ Χρήστο, γι αυτό σου γυαλισε εεεεεεεε??
Συνοδεία με κάνα αυγουλάκι ιδιως..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Συνοδεία με κάνα αυγουλάκι ιδιως..
-
Ο/H Krasdimi έγραψε:
Πετάχτηκε ο έξυπνος με το mi5s 300 a 245 type R.... με το άσπρο δέντρο....
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
@demakhs αν ο @pavlidisc έχει δίκιο και νοιωθεις μιά στεναχώρια, στείλε το δικό σου σε εμένα και σου στέλνω το RN3 Pro να παιξεις...
=============== Δεκ 23rd 2016, 11:32am ===============
Ο/H pavlidisc έγραψε:
το δικό του βγάζει καμπάνα
-
εεε δεν απαντάει...να ξέρετε ήδη έχει αρχίσει και ξεστολίζει αυτό το αίσχος....
καταλαβε οτι με ασπρο δεντρο δεν πας....ουτε μεχρι το περίπτερο για τσιγάρα.... -
Μπηκα στο παπορι κ την έκανα...
Δεν μπορούσα να το αντικρίσω αλλο, το άσπρο δέντρο μετά από τέτοια, πικροχολα, σχόλια...
Καθόμουνα στο φινιστρινι κ τραβούσα τα άλλα μπλουσταρακια που περνούσανε από το αντίθετο ρεύμα!!
From Blue Star Cabin by dhm fan, on Flickr
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
https://plus.google.com/114625060812497742170/posts/ixjv82UQCbC
δείγμα και από μένα bacon vs κυρα μαμα
μόνο ρύθμιση κλείστρου στο 1/2.... -
Με βαση τα λεγομενα του @pavlidisc μπηκα κι εγω στο τρυπακι ν ασχοληθω με τις ρυθμισεις της FreeDCam.
Προφανως δεν ειναι νυχτα αυτη τη στιγμη, αλλα φροντισα να δοκιμασω την εφαρμογη σε κοντρα φως του ηλιου σε εσωτερικο χωρο, εχοντας ως μοντελο το Χριιστουγεννιατικο μας δεντρο.
Τα αποτελεσματα μπορειτε να τα δειτε στο παρακατω συγκριτικο.
RN3 PRO Camera
FreeDCam
Βεβαιως ειναι η πρωτη φωτογραφια που τραβαω με την εφαρμογη και δε σκαμπαζω πολλα απο τις ρυθμισεις αλλα σιγα-σιγα θα βρω το δρομο μου -
Ο/H Krasdimi έγραψε:
δείγμα και από μένα bacon vs κυρα μαμα
Ο/H Krasdimi έγραψε:
- Αυτό το mi5s πολυ χαλι στην απεικονηση χρωματων...Το πράσινο το δείχνει ασπρο...
Αντιθετα το rn3 pro, απ ότι βλέπω τα δέντρα σου...κάνει το άσπρο-->(ο θεός να το κάνει) πράσινο, το original...
Και γκρινιάζετε μετά , αχάριστοι, όλοι!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
- Αυτό το mi5s πολυ χαλι στην απεικονηση χρωματων...Το πράσινο το δείχνει ασπρο...
-
Ο/H nickkon έγραψε:
@demakhs αν ο @pavlidisc έχει δίκιο και νοιωθεις μιά στεναχώρια, στείλε το δικό σου σε εμένα και σου στέλνω το RN3 Pro να παιξεις...
Ο φιλος @demakhs παραδιδει το εργαλειο αυριο κι ολας σε πολυ καλα χερια.
Λυπαμαι που επρεπε να το μαθεις απο εμενα και οχι απο τον ιδιο μιας και εχουμε φτασει ακομη ΚΑΙ στα συμφωνητικα.
Δες εδω
Πιστευω να φαινονται οι υπογρφες ετσι;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0