Πήγαινε πίσω 4 με 5 σελίδες ξεκίνα από εκεί το διάβασμα και θα βρεις τις ρυθμίσεις του freedcam που έκανε κάποιο παλικάρι και είχε καλές φωτογραφίες.Ο/H tsepgeorge έγραψε:
Μπορεί να βελτιωθει η κάμερα με κάποα άλλη rom; Το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο.
Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση
-
-
Ρε σείς...το κινητό για 150-200 ευρώ έχει ΚΑΙ GaMΩ τις κάμερες!
Εάν ψάχνεις όμως το κάτι παραπάνω, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!
Έχει 3άθλιο video το οποίο μεταβάλει τον φωτισμό συνεχώς χωρίς λόγο, κουνάει σαν να μήν πώ τί και τα fpm του είναι πολύ χαμηλά με αποτέλεσμα τα video να είναι γεμάτα σπασίματα.
Όποιος δεν βλέπει τα παραπάνω, απλά είναι πολύ πιό άσχετος απο μένα τον άσχετο.
Πάμε παρακάτω.
Για να βγάλεις αξιοπρεπή φωτογραφία πρέπει να σου βγεί η Παναγία ανάποδα. Θα την πετύχεις την "καλή" αλλά πρέπει να τραβήξεις καμιά 10αριά και να καλέσεις ψηφοφορία για να δείς πιά είναι η λιγότερο χάλια.
Εχθές πάλευα 15 λεπτά με την freedCam για να πετύχω αυτά τα αίσχη:
IMG_2016_12_26_19_56_43 by Παυλίδης Χρήστος, on Flickr
IMG_2016_12_26_19_41_58 by Παυλίδης Χρήστος, on Flickr
IMG_2016_12_26_19_42_18 by Παυλίδης Χρήστος, on Flickr
Εμένα ΔΕΝ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Για τα λεφτά του ΝΑΙ! ΟΚ...πάω πάσο...αλλά δεν σημαίνει αυτό οτι βγάζει καλές φωτογραφίες.
Μπορείς να πετύχεις καλούτσικη φωτό, αλλά πρέπει να κάτσεις να το μελετάς μισή ώρα...έ...χeSe με...!!!!
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ η συσκευή για όποιον θέλει αξιοπρεπή φωτογραφία και video. ΤΕΛΟΣ.
Όποιος το θέλει για να βγάζει φωτογραφίες και να τραβάει video απλά ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ.
edit
@tsepgeorge 150 rom να αλάξεις...η κάμερα το ίδιο θα είναι. Βάλε freedcam και ξεκίνα σεμινάριο φωτογραφίας ή απλά άλλαξε συσκευή. Εάν θές φωτογραφία, τότε απο Xiaomi πάς σε Mi5s (συμπέρασμα από τα δείγματα που έχω δει τριγύρω) ή αλλιώς Samsung και LG. Τα LG καίνε τις πλακέτες κάθε εβδομάδα άρα πάς Samsung και είσαι άρχοντας ... στην φωτογραφία...γιατί σε πολλά άλλα πάς πίσω
Συμβουλή (αν και αναιρεί την επιλογή του Mi5s) : Μήν πάρεις συσκευή χωρίς OIS. Εάν γουστάρεις καλή φωτό, βάλε standar το OIS και ξεκίνα αναζήτηση με βάση αυτό.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
https://plus.google.com/114625060812497742170/posts/R54JRoNDVqb
Ρε μέχρι η μελίγκρα φαίνεται στο μικρό ροζ φυλαράκι -
Απο τη στιγμη που επιλεξαμε το συγκεκριμενο μοντελο πρεπει να ζυγισουμε τα υπερ και τα κατα.
Το μονο κακο σ αυτο το κινητο ειναι το βιντεο που ειναι τρισαθλιο.
Η καμερα αν παιξεις με κλειστρο και iso οπως μας εχει διαδαξει ο κυριος @pavlidisc τοτε μπορεις να την κανεις καλυτερη με ικανοποιητικα αποτελεσματα σε βραδυνη ληψη.
Εμενα δυστυχως τα χερια μου τρεμουν ελαφρως (ενδεχομενως λογω οικογενειακου ιστορικου) και δυσκολευομαι αρκετα να το σταθεροποιησω.
Αν βρω λυση και σ αυτο θα ειμαι μια χαρα -
Μου αρέσει που το παλεύετε ακόμα.
Redmi κινητά και φωτογραφίες είναι μαλωμένα.
Αν πάμε στα mi τότε το συζητάμε.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR-Macedon έγραψε:
Redmi κινητά και φωτογραφίες είναι μαλωμένα.
Αν πάμε στα mi τότε το συζητάμε.
Να πούμε και το άλλο όμως ε...για την τιμή τους είναι μιά χαρά η κάμερα. Η "επώνυμες" εταιρίες στα 150 ευρώ, ούτε ασπρόμαυρη δεν βγάζουν (αν και αυτές φοριούνται πολύ τελευταία...)
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Πιστεύω ότι θα μπορούσαν να βγάζουν και καλύτερες στα ίδια χρήματα. Αλλά μάλλον η xiaomi δεν δίνει πολύ βάρος στο θέμα κάμερα από ιδρύσεως της.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
εχω βαλει την oppo και σωθηκα
-
Ο/H kalosdios έγραψε:
εχω βαλει την oppo και σωθηκα
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Χρηστο θύμησε με αύριο να στην δώσω έτοιμη σε ζιπ με όλα τα καλουδια...
You may think you can fly - but you better not try -
Μπορειτε να τη βγαλετε σε κοινη θεα την oppo camera και για εμας;
Βεβαια δεν εχω twrp στο μοτορι μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0