[*ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ IMEI*] Redmi Note 3 Pro [Snapdragon Version]
- Οδηγός
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μεγειες .... ελπίζω όχι με νέα ιμει..χαχα
όχι όχι. αφού είπαμεμε το original δικό μου . χαχαχα
-
Καλημερα ομαδα!
Εχω ενα Redmi Note 4g (Dior) μονοκαρτο που εχει κλεισει τριετια πλεον.
Ειχα την εκδοση 8.2 και ολα δουλευαν ρολοι, και μιαν ωραια πρωια το βρηκα κολλημενο... αναβοσβηνε, κολλουσαν εφαρμογες, δεν ειχε παροχο-δικτυο-wifi... τεσπα ειχε χασει imei & mac μετα απο αναβαθμιση που εκανε μονο του στην 9.2!
Μετα απο αρκετο ψαξιμο βρηκα τον οδηγο του θεματος και επανηλθαν ολα οπως πρεπει!
Πρωτον λοιπον ενα μεγαλο ευχαριστωκαι δευτερον εχω μια απορια.
Ο Clawfang ειχε πει:
3. Όταν φτάσουμε στο βήμα 5 κάνουμε flash all - η stable official δεν έχει το αντίστοιχο .bat file για να κάνουμε το flash all except storage.
Η συσκευη επανηλθε στα εργοστασιακα. Αν ηθελα να κρατησω εφαρμογες, ρυθμισεις κλπ, τι επρεπε να επιλεξω?
Ειχα καποια αλλη επιλογη?για να ξερω αν ξανατυχει....
-
Μόλις έφτιαξα νέο θέμα, περί του προβλήματος αυτού.Αν μπορεί κάποιος να το ρίξει μια ματιά ;
-
Λοιπόν Xiaomi mi 4 με χαμένα ΙΜΕΙ,
Καταρχήν το αρχείο rar στην 1η σελίδα δεν με αφήνει να το κατεβάσω, εμφανίζει μήνυμα σφάλματος το google drive, παρόλα αυτά κατέβασα τα QPST Tools έγινε η eγκατάστασή τους αλλά στον φάκελο bin δεν υπάρχει το αρχείο RF_NV_Manager.exe,
Που μπορώ να βρώ αυτό το αρχείο ή μια έκδοση QPST Tools που να το περιέχει?
Έχω εγκαταστήσει την 2.7.474 την οποία βρήκα στο internet, οι εκδόσεις που δοκίμασα από την σελίδα Download QPST Flash Tool to Flash Qualcomm Devices - QPST Download απλά δεν εγκαθίστανται στον υπολογιστή μου ενω γίνεται όλη η διαδικασία εγκατάστασης μετά την ακυρώνει το ίδιο το πρόγραμμα εγκατάστασης.
Καμιά ιδέα? -
Ο/H ak2768 έγραψε:
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H ak2768 έγραψε:
Το κινητό ανοίγει έχω την έκδοση 9.2 XTRV Stable ρουταρισμένη
Δεν εμφανίζει τα ΙΜΕΙ. Το ιστορικό του ειναι ως εξής : Έγινε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τον ιδιοκτήτη του με χαμηλή μπαταρία με αποτέλεσμα να σβήσει και να να μην ανοίγει με τίποτα. Μετά από πολλές προσπάθειες έγινε εγκατάσταση της GLOBAL ROM δεν θυμάμαι ακριβώς την έκδοση, η τελευταία που κυκλοφορούσε πριν λίγους μήνες και φάνηκαν να είναι όλα οκ εκτός από τα ΙΜΕΙ τα οποία χάθηκαν.
Στην συνέχεια έκανα εγκατάσταση την XTRV με root και προσπαθώ λοιπόν με τον οδηγό αυτό να τα επαναφέρω αλλά αντιμετωπίζω τα προβλήματα που ανέφερα παραπάνω -
Βρε βάλε την φώτο...να φαίνονται όλα όμως, μην κόψεις κάτι
-
Ορίστε και η φωτογραφία
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πάτα εκεί που λέει όλες οι προδιαγραφές και ανέβασε φώτο
-
Οκ
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Βασικά δεν έχεις χάσει τα ΙΜΕΙ...το modem έχεις χάσει..."Έκδοση modem" = Άγνωστο και δεν μπορεί να διαβάσει τα ΙΜΕΙ
Πάρε το αρχείο NON-HLOS.bin από την fastboot rom, επικόλληση στον φάκελο adb και δώσε την εντολή fastboot flash modem NON-HLOS.bin
Επανεκκίνηση και δες εάν βλέπει modem
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα