χρονια πολλα παιδια και εμενα τωρα το πρωι εγραψε αυτα ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ και ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ μετα απο μια βδομαδα στην Ελλαδα Καστορια ποτε παιζει να ερθει?
Αναζήτηση Πακέτου - Tracking Number - Επιστροφή - Refund
-
-
Ο/H lak100 έγραψε:
χρονια πολλα παιδια και εμενα τωρα το πρωι εγραψε αυτα ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ και ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ μετα απο μια βδομαδα στην Ελλαδα Καστορια ποτε παιζει να ερθει?
Καταρχήν γλύτωσες τελωνείο
Μπορεί και μέσα στη βδομάδαYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H lak100 έγραψε:
Καταρχήν γλύτωσες τελωνείο
Μπορεί και μέσα στη βδομάδα
Πολύ καλά νέα μήπως το πάνε για τελωνείο από Θεσσαλονίκη;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γιατί το μελετάςYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H lak100 έγραψε:
-
Ο/H ipankas έγραψε:
Ο/H lak100 έγραψε:
-
Τα παρακατω ειναι απο αυτο εδω το post. Ειναι απο αλλο Site αλλα αξιζει να υπαρχει το Link καθως ειναι κατατοπιστικοτατο. Εγω απλα συνοψιζω δυο παραγραφους που βοηθανε να "μεταφρασουμε" τι σημαινουν αυτα που γραφουν στο tracking system των Netherlands post και των ΕΛΤΑ.
Tαχυδρομείο Ολλανδίας (Netherlands post)
The item is received by the shipper in the originating country...Το πακέτο παραλήφθηκε από τον αποστολέα στην Κίνα
The item is pre-advised και The item is ready for shipment...Το πακέτο ετοιμάζεται για αποστολή στην Ολλανδία
The item has left the originating country...Το πακέτο έφυγε για Ολλανδία
The item has arrived in the transit airport και The item is at the handover point from freight carrier to PostNL και The item is at the PostNL sorting center...Το πακέτο έφτασε στο κέντρο διαμετακόμισης στην Ολλανδία και προωθήθηκε στο ταχυδρομείο Ολλανδίας για αποστολή στην χώρα προορισμού (πχ Ελλάδα)
The item is on transport to the country of destination...Το πακέτο αποστέλλεται στη χώρα προορισμού (πχ Ελλάδα)
The item has arrived in the country of destination...Το πακέτο έφτασε στη χώρα προορισμού. Στο εξής θα εμφανιστεί στο tracking των ΕΛΤΑ σε λίγες έως αρκετές μέρες.
Εντοπισμός στην Ελλάδα
Tracking system των ΕΛΤΑ
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ/ Receive Item From Customer...Το πακέτο παραληφθηκε από τον αποστολέα στο ταχυδρομείο της χώρας αποστολής
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS/ Item in conta IPS...Εμφανίζεται όταν αναχωρίσει η πτήση με το πακέτο μας από τη χώρα αποστολής
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ/ Receive Item At Office Of Exchange...Εμφανίζεται όταν στο αεροδρόμιο στην Ελλάδα ανοιχθεί ο σάκος όπου βρίσκεται το πακέτο, και καταγραφεί η άφιξη
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ/Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ...Εμφανίζεται όταν το πακέτο είναι έτοιμο να φύγει από το Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ στο αεροδρόμιο, και να προωθηθεί στο κεντρικό κέντρο διαλογής που καλύπτει την πόλη μας
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ/Item in conta ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ [ΠΕΡΙΟΧΗ]...Το πακέτο έφτασε στο Κεντρο διαλογής του νομού-πόλης όπου ανήκουμε
ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Μ.Δ./Item arr Κ.Μ.Δ. [ΠΕΡΙΟΧΗ]
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Μ.Δ./Item in conta Κ.Μ.Δ. [ΠΕΡΙΟΧΗ]...Το πακέτο έφτασε στο κέντρο διανομής της περιοχής μας κι ο ταχυδρόμος είτε θα το πάρει για να μας το φέρει σπίτι είτε θα μας αφήσει ειδοποιητήριο και θα πάει το πακέτο με φορτηγάκι στο ταχυδρομείο που μας εξυπηρετεί.
ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ/Item to be delivered...Ο ταχυδρόμος το πήρε είτε για να μας το φέρει είτε για να το πάει στο ταχυδρομείο
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ...Ο ταχυδρόμος μας έφερε ειδοποιητήριο
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ/Item delivered...Είτε το ταχυδρόμος το άφησε στο ταχυδρομείο, είτε μας το έφερε σπίτι. Αν το άφησε το ταχυδρομείο, όταν το παραλάβουμε θα εμφανιστεί δεύτερη καταχώρηση που αναφέρει τελική παράδοση.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Το πακέτο περνάει από εκτελωνισμό ΜΟΝΟ αν δούμε στο tracking «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ/Item handed over to customs authority for final delivery». Τα συστημένα πακέτα με διαστάσεις μικρότερες του μισού μέτρου ΔΕΝ εκτελωνίζονται, παρά μόνο σε ειδικές σπάνιες περιπτώσεις. -
εμένα απο 19/11 μου γράφει "The item has arrived in the country of destination" και με τα πόδια να ερχόταν απο Ολλανδία θα είχε φτάσει!
-
Ο/H mathematica έγραψε:
εμένα απο 19/11 μου γράφει "The item has arrived in the country of destination" και με τα πόδια να ερχόταν απο Ολλανδία θα είχε φτάσει!
-
Το δικό μου είναι από 1/11 στην Ολλανδία! Σήμερα μου πρότεινε το gearbest refund και έληξε η περιπέτεια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Χρόνια Πολλά σε όλους. Άλλο ένα βήμα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0