ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑΟ/H spideman3 έγραψε:
@Fox79
Ένα είναι το σίγουρο που φέτος το Πάσχα πέφτει νωρίς και σχεδόν τα πάντα περνάνε Τελωνείο με τον φόρτο δεμάτων λόγου εορτών, καιρικών συνθηκών ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
Αναζήτηση Πακέτου - Tracking Number - Επιστροφή - Refund
-
-
Παραγγελία από 25.10 είχε κολλήσει από 01.11 Ολλανδία και 08.01 έφτασε Ελλάδα. Μου έχουν ήδη κάνει επιστροφή χρημάτων, το είχα ξεχάσει τελείως περίμενα ότι θα είχε χαθεί.
-
Καλησπέρα σας και καλή χρονιά.
Έχω κάνει μια παραγγελία από E-bay το Xiaomi Mi5s Plus και ακόμα να φανεί το tracking number. Το μόνο που βγάζει είναι το γνωστό μήνυμα από το 17track: Item is not found at this moment, If necessary... μπλα μπλα μπλα.
Έχουν περάσει κάποιες μέρες από την ημερομηνία αποστολής (30/12/2016).
Να αρχίσω να ανησυχώ;
Σας έχει τύχει παρόμοια περίπτωση που τελικά έφτασε το προϊόν;
Ευχαριστώ -
Γιατί πήρες από ebay? Σε περίπτωση προβλήματος που θα τον βρεις τον άλλο? Κανονικά έπρεπε να είχε φανεί κάτι στις 12 ημέρες.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H iamosgr έγραψε:
Καλησπέρα. Δυστυχώς εγώ από vickmall.com ήμουν άτυχος. Για να δούμε τι ποσό θα βγει για να πληρώσουμε. Το δέμα στάλθηκε με Singapore post.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
[/URL]
Ακόμα τελωνειο. Έχει κανείς εμπειρία. Πόσες μέρες θα κάνουν να μου βγάλουν το πρόστιμο?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
@iamosgr , εγώ είμαι "μέσα" από 22/12 και ακόμη τίποτα... Δεν μπορείς να κάνεις κάτι... Παρά μόνο υπομονή...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H giorvr έγραψε:
Καλησπέρα σας και καλή χρονιά.
Έχω κάνει μια παραγγελία από E-bay το Xiaomi Mi5s Plus και ακόμα να φανεί το tracking number. Το μόνο που βγάζει είναι το γνωστό μήνυμα από το 17track: Item is not found at this moment, If necessary... μπλα μπλα μπλα.
Έχουν περάσει κάποιες μέρες από την ημερομηνία αποστολής (30/12/2016).
Να αρχίσω να ανησυχώ;
Σας έχει τύχει παρόμοια περίπτωση που τελικά έφτασε το προϊόν;
γιατι δεν επικοινωνεις με τον πωλητη να σου πει τι τρεχει?
-
@maddoctor με μια πολύ σύντομη έρευνα το χα βρει λίγο πιο φθηνά εκεί γι' αυτό είπα να το παραγγείλω.
@giani58 Έχω επικοινωνήσει με τον πωλητή απο τις πρώτες μέρες κιόλας και τελευταία μιλήσαμε χθες. Από κριτικές και τέτοια είναι κομπλέ, σαφώς είναι διατεθειμένος για refund money και δε μου το έπαιξε τπτ λαμόγιο απο τα λεγόμενά του. Ίσα-ίσα μου είπε οτι το έστειλε και αν θέλω μου στέλνει και απόδειξη αποστολής κλπ. Μου λέει οτι είναι σίγουρος για την αποστολή και συμφωνήσαμε σε περίπτωση που τις επόμενες 3-5 εργάσιμες μέρες δεν εμφανιστεί κάποια αλλαγή κατάστασης στο tracking number, να μου στείλει πίσω τα χρήματα. Γενικά από τις 3500 περίπου πωλήσεις του έχει μόνο 36 αρνητικές κριτικές και αυτό είναι καλό.
Το θέμα είναι οτι πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο στις κατά καιρούς παραγγελίες μου και ρώτησα μήπως έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε κάποιον από σας.
@iamosgr Δε μου χει τύχει να πληρώσω ποτέ τελωνείο αλλά ξέρω οτι γενικά μακριά από courier και τέτοια τύπου DHL,EMS κλπ τώρα με τη Singapore Post δε ξέρω τι φάση παίζει... -
Singpost, postnl, Swiss post, China post στον ίδιο κουβά είναι όσον αφορά την πιθανότητα τελωνείου, σαφώς πολύ μικρότερο ρίσκο από τις κούριερ, αλλά ρίσκο υπάρχει.
-
Εχω παραγγειλει απο Vickmall ενα redmi note 4 με ΝL post κ απο τις 4/1 που εφτασε Ολλανδια μεχρι κ σημερα δεν εχει φτασει καν εδω...Γενικα κ απο αλλες αγορες θυμαμαι οτι με το που εφτανε Ολλανδια μεσα σε 5 το πολυ ημερες ηταν Ελλαδα...Εχει καποιος αντιστοιχη καθυστερηση?Mi 11 pro
-
Περιμένω δυο δέματα από geekbuying με PostNL.
Το ένα έφυγε 25/11 από Ολλανδία και έφτασε Ελλάδα στις 12/1! Το άλλο που έφυγε από Ολλανδία 29/11 ακόμη να φτάσει. -
εγω περιμενω απο 12/12 απο ολλανδια
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0