Φίλε μου συγνώμη άλλα βλέπω οτι εαν μετρήσεις τις εργάσιμες ημέρες είναι μόνο 23 !! μέχρι σήμερα όποτε πρέπει να συμπληρώσεις άλλες 10 τουλάχιστον εργάσιμες ημέρεςΟ/H agmg έγραψε:
Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας συμπληρώνονται 30 εργάσιμες... άντε να περιμένω και την εβδομάδα μετά το Πάσχα αλλά νομίζω ότι από εκεί και πέρα τραβάει πολύ το θέμα...Ο/H alnikou έγραψε:
Αν διαβάσεις καλά σου λένε οτι θα παραλάβεις σε 20 με 30 Εργάσιμες ημέρες οπότε υπολόγισε
Αναζήτηση Πακέτου - Tracking Number - Επιστροφή - Refund
-
-
Ο/H nik68 έγραψε:
Ο/H agmg έγραψε:
Η Selina μου λέει ότι πακέτα που δείχνουν ότι έφτασαν στην Ελλάδα στις 27/3, 29/3, 31/3 και 2/4 έχουν τέτοια καθυστέρηση. Πριν και μετά από αυτές τις ημερομηνίες τα πακέτα κινούνται κανονικά.
Το ίδιο ...δράμα ζούμε και δεν είμαστε οι μόνοι
Σκέφτεσαι να πας σε dispute; Και αν ναι, μετά από πόσες μέρες; -
Ο/H alnikou έγραψε:
Ο/H agmg έγραψε:
Ο/H alnikou έγραψε:
Αν διαβάσεις καλά σου λένε οτι θα παραλάβεις σε 20 με 30 Εργάσιμες ημέρες οπότε υπολόγισε
Πάντως έγραψα ότι θα περιμένω σίγουρα μέχρι το Πάσχα και μάλλον και την εβδομάδα μετά... όποια κίνηση κάνω θα είναι μετά τις 9/5... ελπίζω να υπάρξει κάποια αλλαγή μέχρι τότε...
-
-
Ο/H nik68 έγραψε:
@agmg
Αδερφέ δε νομίζω να περιμένω τόσο πολύ. Ελεγα αύριο να κάνω κίνηση, αλλά βλέποντας κι εσένα λέω
να το κάνω από βδομάδα.
πάντος μέχρι να έρθει, αν έρθει θα έχει βγεί ....το επόμενο μοντέλο
Απ'όσα έχω διαβάσει σε φόρουμ και έχω συζητήσει με γνωστούς αλλά και με τη Selina καλό είναι να περιμένεις όσο περισσότερο γίνεται... Γι'αυτο είπα να περιμένω τουλάχιστον 45 μέρες ή 30 εργάσιμες όπως πρότεινε ο φίλος πιο πάνω και μετά να αρχίσω τη διαδικασία... Κάποιοι λένε για 60+ μέρες αλλά μου φαίνεται πάρα πολύ...
Κι αν γίνει το refund θα ξαναπαραγγείλω τη συσκευή από την ευρωπαϊκή αποθήκη του Honorbuy που το έχει τώρα σε καλή τιμή να μου έρθει σε 5 εργάσιμες max... -
-
Ο/H nik68 έγραψε:
Κι εγω το ίδιο σκεφτομαι αν γινει refund.
παντος με προβληματιζει αυτο που μου ειπαν στα ΕΛΤΑ: "ότι 30/3 έφυγε από Σιγκαπούρη".
ενω ολα τα tracking λενε οτι ειναι Ελλαδα απο 31/3.
Τελος πάντων, να χαμε να λεγαμε....
-
Και αυτό που λένε τα ΕΛΤΑ να ισχύει... είναι δυνατόν μετά από 21 μέρες πτήσης να μην έχει φτάσει;
Ελα ντε...
Το ρώτησα κι εγω αυτο, και η κυρια μου είπε οτι εχουν "αλλο" σύστημα και τα βλεπουν "μέσω αεροδρομίων" ή κάτι τέτοιο για το που ειναι το δεμα.
Πάντος το τελευταία 2,5 χρόνια εχω πάρει πάααρα πολλα ατμιστικα προιόντα με Sing post από εκει και ποτε κάτι τέτοιο. Ρεκόρ 10 μέρες στο σπιτι από πληρωμη!
Anyway υπομονή -
Ο/H agmg έγραψε:
Η Selina μου λέει ότι πακέτα που δείχνουν ότι έφτασαν στην Ελλάδα στις 27/3, 29/3, 31/3 και 2/4 έχουν τέτοια καθυστέρηση. Πριν και μετά από αυτές τις ημερομηνίες τα πακέτα κινούνται κανονικά.
Για να καταλάβεις την μπαταρία και τη βάση φόρτισης την παρήγγειλα πάλι από αυτούς 15 μέρες μετά, ταξίδεψε και αυτή με SG Post και την παρέλαβα τη Δευτέρα...
Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τα πακέτα των συγκεκριμένων ημερομηνιών αλλά έχουν κολλήσει για τα καλά...
-
Βρε λέτε να έχουμε τα καλοκαιρινά και να σας έρθουν τα τηλέφωνα με καπέλο (τελωνείο)Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
ΧΑΧΑ Καλο! Επιστροφη και refund και minideal eu warehouse
-
Περιμένω πακέτο από Gearbest με Belgium Post tracked. Έχει καθυστερήσει περισσότερο από ότι συνήθως (27 μέρες) και δεν το βλέπω καθόλου στο tracking των ΕΛΤΑ.
Κάτι μου είπαν στο ταχυδρομείο ότι έχει να κάνει με την σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη που είναι κλειστή κοντά ένα μήνα. Υπάρχει περίπτωση να είναι το πακέτο μου στο τραίνο;Nice to mitu!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0