Είναι ακριβά τα Κυπριακά ταχυδρομεία as far as I know and I am concerned.
Αναζήτηση Πακέτου - Tracking Number - Επιστροφή - Refund
-
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Απο Ελλάδα Κύπρο κινητό 6 ευρώ. Από Κύπρο Ελλάδα 75
Even dead i will fight. -
-
γιατι να "έχανες" κόπο κ χρήμα, αν ήταν να περάσεις τελωνείο από Ευρωπαϊκό warehouse??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πέρασε ή δεν πέρασε τελωνείο (όπως και τα δικά μας δέματα, έτσι και αυτών κάποτε περνούν κάποτε όχι) αλλά δεν παίζει ρόλο σε εσένα αφού ήδη έχουν μπει σε Ευρωπαικό έδαφος
Είναι το ίδιο με το να σου στείλει ένα παιδί κινητό από Ελλάδα
Δεν έχει σχέση αν πέρασε τελωνείο. Το θέμα είναι ότι μπήκε Ελλάδα. Δεν μας απασχολεί το πως -
Το ήξερα για τα warehouse αλλά μιας και τελευταία άλλαξαν τα πράγματα στα τελωνεία, είπα μην άλλαξε και τίποτα από αποστολή ευρωπαϊκή. Ήδη έχω κινητό στο τελωνείο από τις τριάντα Γενάρη και περιμένω να τα σκάσω σε φόρους. Γιαυτό θέλω να είμαι σίγουρος πριν ξανά παραγγείλω για να μη τη φάω από πίσω. Οι τριγωνικές αποστολές όπως με postnl παραμένουν ασφαλής μιας και πάνω έχουν και χαρτί από κινα αλλά και από Ολλανδία;τα expedited shipping τι λένε;
Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
δεν ισχύει αυτό που γράφεις με την postnl...θα την φας από....πίσω, τελικά....κ θα τρέχεις, ουρλιάζοντας!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
δεν ισχύει αυτό που γράφεις με την postnl...θα την φας από....πίσω, τελικά....κ θα τρέχεις, ουρλιάζοντας!!
Χααχαχα θα την φάω λες ε; υπέθεσα ότι βλέπουν το δέμα ότι είναι από Ολλανδία και ότι τα αφήνουν. Οπότε μόνο warehouse Ευρώπη ε;
-
-
Ο/H zisistil έγραψε:
@jimarios Έχεις προσέξει ποτέ τα κίτρινα αυτοκόλλητα πάνω στα δέματα της post nl; Αν δεν τα πρόσεξες θα σου πώ πως λένε ότι το δέμα δεν πληροί τις προυποθέσεις των άρθρων 28 και 29 της Ε.Ε./
Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ κίτρινα αυτοκόλλητα
Ο/H makis1024 έγραψε:
Και η τριγωνική, μια χαρά είναι.
Ο @demakhs λέει ότι θα την φάω... Τελικά είναι ή δεν είναι ασφαλές να παραγγείλω με postnl;
Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0