Αναζήτηση Πακέτου - Tracking Number - Επιστροφή - Refund
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ήρθε και η δικιά μου ώρα να πω τον πόνο μου
Έχω παραγγελία από 7.7.206 από τον yeso521, μου έστειλε και το tracking number αλλά δεν φαίνεται όπου και εάν έχω ψάξει
Το πρόβλημα είναι ότι πλησιάζουν οι καλοκαιρινές διακοπές μου (12/08) και δεν θα είναι κανείς σπίτι για να παραλάβει.
Έχω είδη ξεκινήσει επικοινωνία μαζί του 29/07, μου είπε ότι θα το κοιτάξει αλλά δεν έχω νέα του ακόμα.
Τι κάνουμε ? Καμιά ιδέα ?
Plan B. Αφήνεις ταυτότητα σε κάποιον που εμπιστεύεσαι και πάει να παραλάβει αυτός.
Και τα 2 τα ε΄χω κάνει και στο ταυδρομειο ποτε δεν κοιτανε την φάτσα στη φωτογραφια.
Even dead i will fight. -
Μάλλον σου έχει δώσει λάθος tracking το πιο πιθανό...ή ξέχασε να το στείλει πράγμα απίθανο
Sent from my 2013023 using Tapatalk -
@NasDriver , Αναίστη ζήτα την εσωτερική κούριερ της Κίνας που θα παρέδιδε το δέμα στην postnl, από ότι ξέρω το yeso521 χρησιμοποιεί την sf express για singpost, ρώτα τους και αφού την μάθεις την βάζεις και αυτήν στο track checker, να σου κάνει μια αναζήση και στην sf express. Από 7.7 αδύνατον να μην έχει παραδώσει το δέμα η εκάστοτε sf express στην postnl.
Η sf express δεν έβγαλε τίποτα για το δέμα σου.
Ζήτα του την εσωτερική κούριερ για Κίνα και δεύτερο να ξανατσεκάρει το tracking number ότι στο έχει δώσει σωστά.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Επεξεργασία εικόνας ().
-
-
Κανε μια παραγγελία με άλλο acc ένος αντικειμενου μηδαμινης αξίας κι όταν απαντήσει στην άσχετη ερώτηση που θα του κάνεις ρώτα τον και για την παραγγελία αυτή.
Δεν υπάρχει λόγος, σήμερα θα στείλω και άλλο εμαιλ, αν και πάλι δεν απαντήσει Παρασκευή ενεργοποιώ την paypal, δεν θα κάτσω να σκάσω
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δεν υπάρχει λόγος, σήμερα θα στείλω και άλλο εμαιλ, αν και πάλι δεν απαντήσει Παρασκευή ενεργοποιώ την paypal, δεν θα κάτσω να σκάσω
Εκεί καταλαβα πως όσο καθήκι και να ναι ο κάθε πωλητης είσαι εξασφαλισμένος στο μέγιστο δυνατό.
Ακόμα και το paypal συνηθως ποντιος πιλάτος το παιζει.
Δεν με ενοχλεί που χάθηκε το πακέτο, συμβαίνουν αυτά, με έχει ενοχλήσει η αργή επικοινωνία που έχουμε...σε αυτό το θέμα έχει χάσει πολλούς πόντους
-
Πολλοι κινεζοι έχουν το σύνδρομο αυτό. Κάνουν τα πάντα μέχρι να πλερουά και μόλις πλερουά κάνουν τους κινεζους.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0