το ίδιο RS124495595CN Το ωραίο είναι ότι δεν θυμάμαι τι και απο που

You may think you can fly - but you better not try
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕμείς αυτά τα κάναμε παλιά, μέχρι που μας πήρε χαμπάρι ο υπόλοιπος κόσμος και αυτός είναι ένας από τους λόγους που βρισκόμαστε στην θέση που βρισκόμαστε.Ο/H osalonikios έγραψε:
Eίδες Γιώργαρε;
Έτσι αποκτα κεφάλαιο κίνησης ο κόσμος. Όχι σαν κι εμας που περιμένουμε το τζόκερ.
Πολύ μπροστά οι κινέζοι.
Θα τσεκάρεις στην εφαρμογή το fr_hrono και θα έχεις ενημέρωση (εφόσον είναι το ίδιο με το δικό μου).Ο/H Bazilepap έγραψε:
Εγώ έχω κάνει παραγγελία από τον Yeso521 και μέχρι στιγμής μόνο από Sf express παίρνω ενημέρωση και συγκεκριμένα μόνο από το intl.sf-express.com/?a=trackEn
Στο application TrackChecker Mobile δε μου βγάζει ενημέρωση από το Sf express και ας το έχω επιλέξει στα services. Φαντάζομαι ότι όταν μπει στη Nl post θα ξεκινήσει να μου το δείχνει σωστά ;;
Μόλις το έβαλα και δεν έβγαλε κάτι. Τι εννοείς με το (εφόσον είναι ίδιο με το δικό μου) ;Ο/H maddoctor έγραψε:
Θα τσεκάρεις στην εφαρμογή το fr_hrono και θα έχεις ενημέρωση (εφόσον είναι το ίδιο με το δικό μου).Ο/H Bazilepap έγραψε:
Εγώ έχω κάνει παραγγελία από τον Yeso521 και μέχρι στιγμής μόνο από Sf express παίρνω ενημέρωση και συγκεκριμένα μόνο από το intl.sf-express.com/?a=trackEn
Στο application TrackChecker Mobile δε μου βγάζει ενημέρωση από το Sf express και ας το έχω επιλέξει στα services. Φαντάζομαι ότι όταν μπει στη Nl post θα ξεκινήσει να μου το δείχνει σωστά ;;
Ο/H maddoctor έγραψε:
Τα ξυραφάκια τελικά έφτασαν, αύριο θα πάρω να τα πάρω. Με ειδοποίησαν ότι μου στείλανε και το Umi Super που κέρδισα από το Coolicool. Το στείλανε με Accueil Chronopost fr. Έβαλα το tracking number που μου δώσανε, έφυγε 29/07 και 03/08 ήταν αυστρία. Είναι λέει SF express χωρίς τελωνείο, γιατί έρχεται transit μέσω γαλλίας. Για να δούμε. Α, εννοείται θα φτιάξω review μόλις έρθει. Το κινητάκι φαίνεται να έχει καλά χαρακτηριστικά, αν καταφέρω να του βάλω και miui θα είναι super!
Επειδή και εμένα μου είπαν ότι είναι SF express. Ψάχτο λιγάκι στις επιλογές, δεν υπάρχει η δυαντότητα να μην το παρακολουθεί κάπως. Απλώς πρέπει να βρεις το σωστό.Ο/H Bazilepap έγραψε:
Μόλις το έβαλα και δεν έβγαλε κάτι. Τι εννοείς με το (εφόσον είναι ίδιο με το δικό μου) ;
Στην έκδοση(trackchecker) υπολογιστή υπάρχει το sf expressΟ/H Bazilepap έγραψε:
Στο application TrackChecker Mobile