Διαφήμιση

Αναζήτηση Πακέτου - Tracking Number - Επιστροφή - Refund

• Και εμένα ακριβώς στην ίδια ημερομηνία. 26/8 information send to czech

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H noknok έγραψε:

Έχω την εντύπωση ότι με το τσεχικο ταχυδρομείο τα πακέτα τουλάχιστον προς ελλαδα κινουντε μία φορά την εβδομάδα και μάλλον πεμπτη-παρασκευη εμένα λέει από τις 26 information send to czech και πιστεύω πως πέμπτη παρασκευή θα πάρω την ενημέρωση των Ελτα. Το άλλο πακέτο που είχα παραγγείλει έτσι τουλάχιστον κινήθηκε και μάλλον θα το παραλαβω αύριο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      είχες δίκιο. Μετά από 6 ημέρες σήμερα μετακινήθηκε και το έχουν παραλάβει Τσεχία το δικό μου
    • Ο/H yanni έγραψε:

Ο/H Bodai έγραψε:

Επειδή έτυχε και σε μενα @maddoctor να περιμενω πακέτο από Gearbest με *********CZ πακέτο να ξέρεις ότι θα ενημερωθεί το tracking number μολις περάσει από Πράγα.. Μέχρι τότε δεν υπάρχει πουθενά..

Δες το δικο μου ...

Number: RR262314605CZ
      Package Status: In Transit
      Destination Country: Greece
      2016-07-28 10:54 CZECH REPUBLIC, SEND ITEM ABROAD
      2016-07-28 06:33 CZECH REPUBLIC, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER
      Origin Country: Czech Republic
      2016-07-29 00:00 22000, Praha 120, The consignment was posted.
      ======================================
      Powered by 17track.net
      Πρώτη φορά μου έστειλε το GearBest με τους Τσέχους και έψαχνα να δω τι είναι αυτό το "22000, Praha 120, The consignment was posted." Οπότε το google μου έβγαλε το post σου.Δεν ξέρω τι έχει ακολουθήσει στις επόμενες 5 σελίδες του θέματος και αν έχει αναφερθεί, αλλά πολλά πράγματα το GearBest τα στέλνει με την Beishisheng Logistics. Αν μαντεύω ορθά αυτή λειτουργεί ως μεσάζοντας.

Αν λοιπόν πας στο παρακάτω site
      Shenzhen Zhaoyu International Transportation Co.,Ltd
      θα βρεις πληροφορίες για το πακέτο σου, πριν αναλάβει το Τσέχικο ταχυδρομείο. Μπορείς να τσεκάρεις το tracking που ήδη έχεις γράψει.

Αν χρησιμοποιείς εφαρμογή tracking για mobile συσκευή και ειδικότερα το TrackChecker Mobile(για Android) που μάλλον είναι και το καλύτερο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις την Beishisheng (στις Κινέζικες εταιρίες) χειροκίνητα στις υπηρεσίες που ελέγχει η εφαρμογή.

@maddoctor
      Μπορείς να τσεκάρεις και τον δικό σου "---------CZ" κωδικό στο παραπάνω site. Τον βγάζει κανονικά.

Επειδή έχω κάνει πολλές αγορές από Κίνα και ξέρω πάνω κάτω τι παίζει, γενικά δεν αγχώνομαι.
      Πρώτη φορά όμως μου έστειλαν τέτοιο Tracking Number και επειδή δε το ήξερα και έβλεπα ότι αργούσε πάρα πολύ η πρώτη ενημέρωση, ανησύχησα λίγο.
      Έστειλα μήνυμα στον πωλητή μήπως μου έδωσαν λάθος νούμερο. Πέτυχα όμως κάποια μηνύματα εδώ και κατάλαβα τι παίζει.
      Και το NL Post αργεί λίγο να ενημερωθεί, (μέχρι να φτάσει Ολλανδία) αλλά μετά πάει γρήγορα... (και είναι πολύ καλή σε συνολικούς χρόνους σε ότι έχω πάρει μέχρι στιγμής).
      Το Τσέχικο, ούτε ενημερώνει έγκαιρα, ούτε αναλυτικά.
      Σημασία βέβαια έχει να φτάσει Ελλάδα. Από κει και πέρα αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ και η ενημέρωση είναι ουσιαστική και άμεση.

Το έλεγχα κάθε μέρα και μόλις χθες ενημερώθηκε συνολικά με τα παρακάτω στοιχεία, τουλάχιστον 3 ημερών πριν! (δηλαδή πρώτη ενημέρωση 11 μέρες μετά την παραλαβή Tracking Number)

Σήμερα 12η μέρα από όταν πήρα το Tracking Number, δεν υπάρχει κάτι νεότερο αλλά ΟΚ.
      Από τη στιγμή έχει αρχίσει να ενημερώνεται είναι θέμα χρόνου πλέον και δεν αγχώνομαι... :P
      Ως γνωστών, χρειάζεται υπομονή σε αυτές τις περιπτώσεις.
      Με το βλέμμα στη Marinaleda...
    • Διαφήμιση
    • παιδιά έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό; παραγγελία απο το banggood (το οποίο δεν μου έστειλε καν mail οτι το δέμα μου έφυγε, το είδα απο το my orders) και βλέποντας το τρακ ανακάλυψα οτι το δέμα μου έρχεται με vanuatu post. μιάς και γενικά με την γεωγραφία τα πάω καλά θυμόμουν οτι το Βανουάτου είναι ένα νησί ''κάπου''.. ψάχνωντας να το βρω ανακάλυψα πως είναι νησάκια πέρα απο την Αυστραλία (και τον πολιτισμό :P ) μέσα στον ειρηνικό ωκεανό. το τρακ δουλεύει κανονικά και μάλιστα το έχει εμφανίσει και στο τρακινγκ των ελτά. Δεν είναι οτι ανησυχώ πως το δέμα μου θα προτιμήσει να κάνει διακοπές στις γραφικές απέραντες παραλίες στη μέση του ειρηνικού ωκεανού απο το να ταξιδέψει (κυριολεκτικά) τη μισή γη για να έρθει στην Ελλάδα αλλά έχω μείνει με την απορία: Μα στο Βανουάτου ρε φίλε;;;;;; και μια φωτόγραφια απο την υποδοχή που επιφύλαξαν οι κάτοικοι του νησιού στο δέμα (το αεροδρόμιο όπως βλέπετε είναι λίγο χειρότερο απο αυτό της Χίου :D ) το τρακινγκ ναμπερ είναι αυτό

RD000206645VU
      Images
      • apr-vanuatuairport-metois-vpmu1-680wide.jpg

255,74 kB, 680×425, viewed 116 times
    • Xiaomi Hybrid Dual Drivers Earphones Mi IV In-Ear Headphones Pro

Εχω κανει την παραγγελια απο τις 8/8 κ στις 9/8 μου το εστειλαν...Εχω τους κωδικους αποστολης αλλα τα ακουστικα δεν εχουν ερθει ακομη.Απο το tracking λεει οτι εχει ερθει Ελλαδα απο τις 24/8...Τι λετε να κανω??Να περιμενω οπως μου ειπαν απο το gearbest?
      Mi 11 pro
    • @chrisnik έγινε μεταφορά του ποστ σε αυτό το θέμα...το πρόβλημα είναι ποιά εταιρεία θα σου κάνει παράδοση εδώ στην Ελλάδα, ΕΛΤΑ, ACS, κτλ
    • Εχω κανει tracking σε ολες σχεδον κ δεν εμφανιζεται σε καμια ελληνικη εταιρια το δεμα...
      Mi 11 pro
    • Διαφήμιση
    • Τα ΕΛΤΑ θα στο φέρουν και δεν το βλεπουν γιατι έρχεται σαν small packet από Κίνα.
      Συνήθως αργει μερικές μέρες παραπάνω από τα registered.

Even dead i will fight.
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Τα ΕΛΤΑ θα στο φέρουν και δεν το βλεπουν γιατι έρχεται σαν small packet από Κίνα.
      Συνήθως αργει μερικές μέρες παραπάνω από τα registered.
      Οπως στα λεει ο φιλος μας ο osalonikios. Να συμπληρωσω μονο οτι δε ειναι συστημενο,και δε θα το δεις σε καμια ελληνικη αναζητηση πακετου (ΕΛΤΑ , 17track κλπ). Εκει φαινονται μονο τα συστημενα, παρολα αυτα θα στο φερει ταχυδρομος ή θα σου αφισει χαρτακι αν δε σε βρει.
      Απλος εχε το νου σου και κανε και καμια ερωτηση στο ταχυδρομιο της περιοχης σου. Σε μενα παντως τα μη συστημενα -unregistered κανουν γυρω στις 4-6 εργασιμες για να ερθουν απο τη στιγμη που φτανουν Ελλαδα, αναλογα με τα κεφια των ΕΛΤΑ. :D
    • Γιαυτο ρωτησα.... Εμενα απο τις 24 αυγουστου λεει οτι ειναι Ελλαδα κ δεν εχει ερθει ειδοποιηση σπιτι... Περασαν 10 μερες...
      Mi 11 pro
    • Πρόσεχε αν είναι μικρό δέμα υπάρχει περίπτωση να στο αφήσουν πάνω στο γραμματοκιβώτιο. Εμένα 6 φορές το είχαν κάνει μέχρι που πήγα στα ΕΛΤΑ και τους είπα παιδιά για κανένα λόγο δεματάκια μικρά στο γραμματοκιβώτιο μίλησα και με τον ταχυδρόμο και του είπα το ίδιο. Ο ίδιος μου είπε το κάνει για να με βγάλει από την φασαρία να πηγαίνω με ειδοποίηση στο κεντρικό κατάστημα και να γλιτώσω 1-2 ημέρες αναμονής. Το θέμα είναι ότι στην πολυκατοικία μπαίνει ο οποιοσδήποτε. Άιντε μετά να αποδείξει ο ταχυδρόμος ότι το έφερε και εσύ ότι δεν το παρέλαβες. Από τότε μέχρι και για τσίχλες που λέει ο λόγος πάω στο κεντρικό κατάστημα με ειδοποίηση.
    • Διαφήμιση
    • Τι να πω.... Αν το εφεραν κ εξαφανιστηκε παει πεταξε... Θα τους παρω ενα τηλ αυριο να δω τι γινεται κ ας ελπισουμε οτι το εχουν εκει η δεν το εχουν παραλαβει ακομη...
      Mi 11 pro