Ευχαριστω
Αναζήτηση Πακέτου - Tracking Number - Επιστροφή - Refund
-
-
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
-
Καλησπέρα... έχω παραγγείλει 3 μικροπράγματα από ένα σίτε... τα 2 ξεκίνησαν με Tracking Number CN και στην εφαρμογή μου τα αναγνωρίζει και εμφανίζει ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ....
το 3ο δέμα, έχει κατάληξη ΧΧ και δεν μου το εμφανίζει πουθένα, σε κανένα σίτε που έχω ψάξει...
από που μου το στέλουν?? -
Παιδιά την άποψή σας θα ήθελα σχετικά με μια παραγγελία που έκανα από yeso521 10/11 κ tracking number RS703539266NL. Φαίνεται ότι έχει φύγει από Ολλανδία 16/11 αλλά από τότε καμία αλλαγή ξανά. Να αρχίσω να ανησυχώ?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Καλό θα ήταν να στείλεις και ένα email στο κατάστημα...αν και πολύ πιθανό να έχει κολλήσει στο δικό μας αεροδρόμιο
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Καλό θα ήταν να στείλεις και ένα email στο κατάστημα...αν και πολύ πιθανό να έχει κολλήσει στο δικό μας αεροδρόμιο
Να έχει κολλήσει τελωνείο;;; αλλά δεν θα άλλαζε τοποθεσία ή δεν θα χα κάποια ενημέρωση? Να μιλήσω με yeso521 δλδ?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H alexandro673 έγραψε:
Παιδιά την άποψή σας θα ήθελα σχετικά με μια παραγγελία που έκανα από yeso521 10/11 κ tracking number RS703539266NL. Φαίνεται ότι έχει φύγει από Ολλανδία 16/11 αλλά από τότε καμία αλλαγή ξανά. Να αρχίσω να ανησυχώ?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μην ανησυχεις καθόλου. Εγω χθες παρελαβα κάτι που ήταν στην Αθήνα από 30 Οκτ.
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Εγω χθες παρελαβα κάτι που ήταν στην Αθήνα από 30 Οκτ.
Τόσο πολύ;;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Μην ανησυχεις καθόλου. Εγω χθες παρελαβα κάτι που ήταν στην Αθήνα από 30 Οκτ.
Πέρασε τελωνείο ή όχι;;;
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0