Πολυ μπερδεμενο σε βλεπω σημερα παντως...σου ρχεται τζαμπε κινητο κι επαθες κοκομπλοκο!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..

Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕυχαριστώ για την εμψύχωση!!!Ο/H demakhs έγραψε:
χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα
Αυτό μονο, τιποτ' άλλο!!
Μπορεί να μείνει σε αυτήν την κατάσταση από 1 έως ..... 61 μέρες...![]()
Κοίτα, πρέπει να το έχω στα χέρια μου μέχρι την Τετάρτη. Αν δεν το έχω πολύ πιθανόν να ζητήσω refund. Αλλά δεν νομίζω ότι θα πάρω τσάμπα τηλέφωνο έτσι απλά. Το λέω αυτό γιατί ενημερώνονται και οι Κινέζοι για το που βρίσκεται το πακέτο και αν έφτασε στον παραλήπτη, ακόμα και μετά το χρονικό όριο... Το άλλο πρόβλημα που έχω είναι ότι έχω στείλει 2 μηνύματα στην GearBest και δεν μου έχουν απαντήσει... Σου έχει τύχει το σκηνικό που μου αναφέρεις?Ο/H demakhs έγραψε:
καλυτερα να είσαι προετοιμασμένος, ακόμα καλύτερα να πάρεις refund λόγω μεγαλης καθυστέρησης κ να ξεκολλήσει κ το πακέτο μετά από 60-70 μέρες κ να το παραλαβεις....δωρεάν!!
Από που είχες κάνει την αγορά? Τα χρήματα τα ζήτησες μετά από πόσο καιρό και πότε σου τα έβαλαν? Απλώς ρωτάω για να υπολογίσω και εγώ πόσο θα μου πάρει μέχρι να πάρω refund. Την Τετάρτη κλείνω 35 εργάσιμες( Τελική προθεσμία).Ο/H demakhs έγραψε:
μολις σήμερα...αλλα μιλαμε για 80 μέρες καθυστέρηση..