5/1 που παραγγειλα το Redmi 4 , απο μόνοι τους έγραψαν στην απόδειξη 20$ ... Ο Θεός βοηθός!Ο/H zisistil έγραψε:
Παίδες το Gearbest όπως μου είπαν και οι ιδιοι έχει σταματήσει να βάζει χαμηλότερη τιμή στα δέματα. Τους ρώτησα και μου είπαν ότι δεν μπορούν. Είναι και ένας λόγος που δεν θέλω να πάρω το yotaphone από εκεί αν και το κοστολογούν στα 104 ευρώ.
Αναζήτηση Πακέτου - Tracking Number - Επιστροφή - Refund
-
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Παίδες το Gearbest όπως μου είπαν και οι ιδιοι έχει σταματήσει να βάζει χαμηλότερη τιμή στα δέματα. Τους ρώτησα και μου είπαν ότι δεν μπορούν. Είναι και ένας λόγος που δεν θέλω να πάρω το yotaphone από εκεί αν και το κοστολογούν στα 104 ευρώ.
-
-
Μπορεί να μην την έχει την επιλογή, αλλά αν θες απαραίτητα PostNL, γιατί δεν το ζητάς να σου το στείλουν με αυτή τη μέθοδο? Αν και απ'ότι έχω ακούσει, αν είναι να περάσει από τελωνείο, θα περάσει ανεξάρτητα με ποια ταχυδρομική θα σου στείλουν το πακέτο...
-
-
Ο/H jimarios έγραψε:
Postnl είναι Ολλανδία. Από ευρωπαϊκή ένωση τα δέματα δεν παίρνανε τελωνείο. Αυτοί στέλνουν με κάποιο τρόπο το δέμα από κινα στην Ολλανδία και μετά βάζουν άλλο ταμπελακι
Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H jimarios έγραψε:
Αυτοί στέλνουν με κάποιο τρόπο το δέμα από κινα στην Ολλανδία και μετά βάζουν άλλο ταμπελακι
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Παιδια καλησπερα,
Αυτη ειναι η τελευταια ενημερωση που ειχα απο το tracking. Τελικα θα πληρωσω κατι? Γιατι δεν αναφερει κατι για δασμο ουτε για αγαθα υψηλης αξιας. -
Άμα δείτε παιδιά τα δέματα έχουν το εξής μήνυμα πάνω: Goods not fulfiling..... " ένα κίτρινο sticker. Αυτό και μόνο λέει ότι έχει εισημανθεί πως δεν είναι από Ευρώπη το δέμα. Τώρα που θα βγει και η Αγγλία θα την κάνουμε δεύτερη Κίνα.
-
Ο/H deathrosegr έγραψε:
Παιδια καλησπερα,
Αυτη ειναι η τελευταια ενημερωση που ειχα απο το tracking. Τελικα θα πληρωσω κατι? Γιατι δεν αναφερει κατι για δασμο.
Εγώ μια χαρά το βλέπω
Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μα φυσικά και θα πληρώσεις. Αφου μπήκες τελωνείο 99% θα πληρώσεις.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0