Αναζήτηση Πακέτου - Tracking Number - Επιστροφή - Refund
-
-
Ο/H jimarios έγραψε:
To ΥΕΔ Θεσσαλονίκης είναι ακριβώς το ίδιο με άλλα λογια!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παρέλαβα επιτέλους το δέμα μου. Είχε μπει τελωνείο Αθήνας στις 27/12 και παρέλαβα σήμερα 06/02. Κόστος 36 ευρώ. Το δέμα ήταν ένα κινητό Xiaomi και στο κουτί εξωτερικά ο πωλητής είχε γράψει Mp3 player κόστος 10 δολλαρια. Το δέμα ήρθε SG POST.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Εγώ τι να κάνω ρε παίδες; Να επικοινωνήσω με ΕΛΤΑ; Έχει μείνει εκεί κάτι μέρες τώρα...
-
Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, παρά υπομονή!!
Το μαθα καλά αυτό....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H karasarinis έγραψε:
Εγώ τι να κάνω ρε παίδες; Να επικοινωνήσω με ΕΛΤΑ; Έχει μείνει εκεί κάτι μέρες τώρα...
-
Να σας τρελλάνω λίγο: σήμερα μου ήρθε mail για πρόοδο πακέτου από nlpost ! Η παραγγελία έγινε στις 20/11/2016. Εχω πάρει ριφαουντ και θα αρνηθώ την παραλαβή του... ειδοποίησα και τον κινέζο, όλα ok...
RS700631981NL -
επειδή μου τυχε και μενα, γιατί θ αρνηθείς ακριβώς την παραλαβή του, γιατί δεν κατάλαβα....
σου στειλε τέτοιο δώρο ο Κομφούκιος και εσύ θα πας κόντρα στους Κινέζικους οιωνούς?
εγώ δεν τολμάω να το κάνω αυτό και να κουβαλάω αιώνια κατάρα...θα λάβω το refund, θα ρθει και το κινητό και θα....υποχρεωθώ να το κρατήσω....για την κατάρα και μόνο, όχι για κανα άλλο λόγο!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@Takis@20VT
Ελπιζω να ηταν κατι αμελητεας αξιας και γι αυτο πηρες αυτη την αποφαση!
Θελω να ελπιζω οτι δεν ειναι κινητο!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Δεν είναι κινητό. Είναι Ακινητη Κινητάρα!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Κράτα το και πoύλα το μετά αν δεν το θες. Δώσε τα λεφτά στον Κινέζο εννοείται χωρίς μεταφορικά και πούλα το αν δεν το θες πια. Πολύ απλό.
-
Ο/H alfalamda έγραψε:
Ο/H karasarinis έγραψε:
Ναι κινητό ειναι..Το παράδοξο είναι ότι μπήκα στις 12 το πρωί να δω το tracking και είχε την ενημέρωση Φόρτωση σε μεταφορικό μέσο για κέντρο διαλογής. Μετά από καμιά ώρα που ξανά κοίταξα να δω τι γινεται, είχε βγάλει ότι μπήκε τελωνείο στις 9:48 δεν θυμάμαι την ώρα ακριβώς... Πολύ περίεργο πάντως...Το πήρε ο οδηγός από το φορτηγό και μου το έριξε τελωνείο...Χαχαχαχαχχαχαα....
Η άλλη εκδοχή είναι να μπήκε τελωνείο και να ξεφύγε απευθείας....Πήρε την ενέργεια από τα πακέτα του @demakhs
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0