Δεν τον έκλεψε, είναι η αποζημίωση, αναμονής μετ' επακολούθου άγχους τελωνείου και λοιπών κινδύνων κλωπής, απώλειας, όπως το ονομάζουν οι ειδικοί καθώς και της ηθικής αποζημίωσης διμερούς διαμεσολάβησης και κατανάλωσης φαιάς ουσίας με το PayPal και αναμονή τελέσφωρης έκβασης της εκδίκασης της υπόθεσης.
Αναζήτηση Πακέτου - Tracking Number - Επιστροφή - Refund
-
-
Το έχω για την μικρή μου κόρη με global developer. Από μπαταρία έχω πάθει πλάκα κοινώς έχω ξεχάσει που είναι ό φορτιστής. Σαν κινητό για τα λεφτά πάρα πολλή καλό. Ανταποκρίνεται σε όλα φαντάσου παίζει παιχνίδι και έχει καμία 5-7 apk να τρέχουν στο παρασκήνιο.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Xiaomaki στη μικρή; Μην τα κακομαθαίνετε τα παιδιά από τόσο νωρίς. Εννοείται πως αστειεύομαι.
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Τον γλυκουλη τον yeso εκλεψες ρε ρεμαλι; ΤΟΝ YESO???
Ειναι οντως καλο το 3s ή εισαι υπερβολικα ενθουσιασμενος που το πηρες τζαμπε;
από εμφάνιση και μέγεθος για γυναίκα, σκίζει
τα υπόλοιπα, στην πορεία.
Ο/H makis1024 έγραψε:
Δεν τον έκλεψε, είναι η αποζημίωση, αναμονής μετ' επακολούθου άγχους τελωνείου και λοιπών κινδύνων κλωπής, απώλειας, όπως το ονομάζουν οι ειδικοί καθώς και της ηθικής αποζημίωσης διμερούς διαμεσολάβησης και κατανάλωσης φαιάς ουσίας με το PayPal και αναμονή τελέσφωρης έκβασης της εκδίκασης της υπόθεσης.
Ο/H spideman3 έγραψε:
Το έχω για την μικρή μου κόρη με global developer. Από μπαταρία έχω πάθει πλάκα κοινώς έχω ξεχάσει που είναι ό φορτιστής. Σαν κινητό για τα λεφτά πάρα πολλή καλό. Ανταποκρίνεται σε όλα φαντάσου παίζει παιχνίδι και έχει καμία 5-7 apk να τρέχουν στο παρασκήνιο.
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H jimarios έγραψε:
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Καλά τα ονόματα των Κινεζομάγαζων είναι λες και κατέβηκαν από τον Άρη.
-
ο εχθρός είναι....ανάμεσά μας.....
πρόλαβε και το ξέρασε, 2 μηνύματα πριν....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
ο εχθρός είναι....ανάμεσά μας.....
πρόλαβε και το ξέρασε, 2 μηνύματα πριν....
Οπότε ετοιμάσου η να πληρώσεις η να το επιστρέψεις, πλρώνοντας και ΤελωνείοὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Άλλοι σε έδωσαν post 852,853.
Display Spoiler Τον γλυκουλη τον yeso εκλεψες ρε ρεμαλι; ΤΟΝ YESO?? - Δεν τον έκλεψε, είναι η αποζημίωση, -
Επιτέλους φάνηκε το κινητάκι μετά από 1 μήνα! Ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας ! χαχαχα! Το γλίτωσα το "τέρας" ???
Destination Country - Tracking Consuming: 2383 ms
2017-02-08 11:34K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)
2017-02-08 09:27RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE
2017-01-14 02:16NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD
Origin Country - Cache Time: 2017-02-08 13:13
2017-01-15 12:18The item is on transport to the country of destination
2017-01-14 02:16The item is at the PostNL sorting center
2017-01-09 03:46The item is pre-advised
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0