γεια σας παιδια
Εχω περασει την τελευταια dev rom 6.4.7 αλλα θελω να κανω καθαρη εγκατασταση της 6.3.3. που μου εχει βγει ως τωρα η καλυτερη ρομ που εχω περασει στο mi4 μπορει καποιος moderator να βοηθησει?
Ευχαριστω!!!
γεια σας παιδια
Εχω περασει την τελευταια dev rom 6.4.7 αλλα θελω να κανω καθαρη εγκατασταση της 6.3.3. που μου εχει βγει ως τωρα η καλυτερη ρομ που εχω περασει στο mi4 μπορει καποιος moderator να βοηθησει?
Ευχαριστω!!!
Μπορεις να φλασάρεις την Stable fastboot 7.2.8.0 για cancro με MiFlashκαι μετά απευθείας Factory Reset και φλασάρισμα της 6.3.3 Developer.
@Bodai αφου περασω ομως την stable μετα το factory reset δεν πρεπει να ακολουθησω τον οδηγο για πρωτη εγκατασταση της MM ή κανω λαθος?
Μα γιατί μπερδεύτηκες τόσο; Αφού δεν έχεις πρόβλημα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση, βάλε την ROM που θέλεις στην εσωτερική SD, κάνε reboot στο twrp recovery που έτσι και αλλιώς έχεις, πήγαινε Wipe και σύρε δεξιά για να σου κάνει factory reset και μετά πήγαινε πίσω στην αρχική οθόνη του recovery και πάτα Install και βάλε την ROM που έχεις έτοιμη προς εγκατάσταση στην SD