Διαφήμιση

απογοητευμενος απο τις φωτο....

• απογοητευμενος απο τις φωτο....

Δυστυχως οι βραδυνες του φωτο θυμιζουν κινητο 100€ του 2008.
      Έκανα έξοδα για συναυλια της χρονιας ,400€ ,και δεν μπορεσα να κρατησω φωτο για αναμνηση....
      κρίμα, με απογοητευσε

Δοκιμασα: HDR on/off
      flash on/off
      night mode on / off
      και γενικα το παλεψα πολυ......
      οι φωτο βγηκαν πίτσα

μετανιωσα σα το σκυλι που δεν εδωσα αλλα 100€ για το LG4
      Images
      • IMG_20160409_211021_HDR.jpg

76,88 kB, 1.024×768, viewed 102 times
      • IMG_20160409_220953.jpg

98,66 kB, 1.024×768, viewed 115 times
    • Κάτσε λίγο να το συζητήσουμε. Αν κατάλαβα καλά αγόρασες το κινητό και οπως το παρελαβες, χωρίς πειράξεις ρομ και χωρίς να δοκιμάσεις τη φωτογραφική του σε αντίστοιχο περιβάλλον με τη συναυλία (κόντρα φωτα που αναβοσβηνουν ή αλλάζουν χρώματα) πήγες συναυλία και τραβηξες εκεί πρώτη φορά φωτογραφιες τέτοιου ειδους;
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Βρε μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάποιο από τα φίλτρα (effects) και δεν το πήρες χαμπάρι ?

Πρώτη φορά βλέπω τόσο άσχημες φωτογραφίες.
      Έχουν μία έντονη ΡΟΖ απόχρωση... :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Δημήτρη δεν είναι φιλτρο, αλλα πολλά φώτα διαφόρων χρωμάτων, που ίσως κάποια από αυτά είναι κινούμενα.
      Ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον ακόμα και για κανονικές φωτογραφικές.
      Αλλά και το redmi με κατάλληλες ρυθμίσεις θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα.
      Το ίδιο και το Samsung.
      Φίλε @rafailo δεν θέλω να πω ότι το Samsung δεν έχει καλύτερη κάμερα από το Redmi (μπορεί και να έχει δεν το έχω δοκιμάσει) αλλά ακόμα και αυτό θα έβγαζε περίπου τέτοιες φωτογραφίες.
      Το HDR δεν είναι για τέτοια περιβάλλοντα γιατί για να μπορέσει να δουλέψει θέλει σχεδόν ακίνητο θέμα ώστε να τραβήξει μερικά καρέ και μετά να συνδυάσει τις διαφορετικές βαθμίδες φωτισμού του κάθε καρέ σε ένα. Όταν υπάρχει κίνηση τότε θα έχουμε θαμπές φωτογραφίες, πάντα σε επίπεδο φωτογραφικών σε κινητά.
      Το ίδιο και το night mode, θέλει ακίνητο θέμα, γιατί για να μπορέσει να πάρει το σωστό φωτισμό ο αισθητήρας χωρίς φλας, αργεί να κλείσει το κλείστρο. 'Αρα αν έχει κίνηση το θέμα, η φωτογραφία θα βγει με φλου.
      Το φλας επίσης των κινητών αλλά ακόμα και το ενσωματωμένο στις κανονικές φωτογραφικές μηχανές κάνει μόνο όταν το θέμα μας είναι το πολύ 3-5 μετρα κοντά, από εκεί και πέρα έχουμε απώλειες, γι ατό και χρησιμοποιούν οι φωτογράφοι τα μεγάλα φλας.
      Στο συγκεκριμένο περιβάλλον ήθελε κλειστό το HDR, κλειστό το φλας και δοκιμές στη ρύθμιση της αυτόματης έκθεσης με δοκιμή και των τριών καταστάσεων (Μέσος όρος, Σταθμισμένο κέντρο και Μέτρηση σποτ) ώστε να βρεις ποιο ταιριάζει στη συγκεκριμένη φάση.
      Αν τα έκανες αυτά θα είχες κάποιες ελπίδες για καλύτερες φωτογραφίες. :)
    • Το πρόβλημα της ροζ απόχρωσης στις φωτογραφίες το έχω συναντήσει εως τώρα σε 1 συσκευή που μου είχαν φέρει στα χέρια μου.
      Σε HTC και το πρόβλημα ήταν ο φακός της κάμερας όπως μας είχε ενημερώσει η αντιπροσωπεία στην Γερμανία.
      Αυτό είχε συμβεί ξαφνικά χωρίς να προηγηθεί κάποια πτώση.
      Βέβαια την ροζ απόχρωση την είχε μόνιμα στο κινητο και εβγαινε έναντι του μαύρου χρώματος.
      Μπορείς να παρατηρήσεις αν σου το κάνει αυτό μόνιμα;
      Δοκίμασε να μας στείλεις και άλλες φωτογραφίες με διαφορετικές εικόνες αν θες.. :)
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Καλά και εγώ μόλις τις είδα (επειδή βγάζω συνέχεια φωτογραφίες) αυτά που έγραψε ο @GR_Macedon σκέφτηκα

Πολύ άκυρες οι ρυθμίσεις σου
      Ειδικά το hdr που είναι για τοπία κυρίως...
      Φλας σε χώρο με 100 φώτα

Παρόμοια περίπτωση μου έτυχε ενώ ήμουν ψάρεμα σε κάτι βράχια από απέναντι να ρίχνουν πυροτεχνήματα
      Τα βγάζεις όλα φίλε μου από πάνω και προσπαθείς ο φακός σου να ανοιγοκλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται
      Ευτυχώς έριχαν για κανένα 5λεπτο και κατάφερα και έβγαλα μερικές

Στην αρχή έβγαλα κάτι τέτοιες

Και αυτές χωρίς φλας και hdr και τέτοια

Μετά όμως που έπαιξα λίγο έβγαλα αυτές

Και όλα αυτά με το redmi 2 (1 gb ram) των 100 ευρώ
      Άρα υποθέτω πως η κάμερα σου θα μπορούσε χαλαρά να βγάλει
    • Διαφήμιση
    • εδω ειμαι
      αυτα.
      τη μερα βγαζει οκ. αλλα σε χαμηλο φωτισμο ειναι ακυρη
      Να τονισω οτι στις φωτο υπαρχουν απειρες λεπτομερειες οι οποιες ουτε καν αποτυπωθηκαν.
      Δεν τραβας μια φωτο μεσα στο σκοταδι.
      υπαρχει απλετο φως και περνεις το θαρρος και δοκιμαζεις.
      Για παραδειγμα οι φωτο με τα πυροτεχνηματα πιο πανω, δεν ειναι απλα το πυροτεχνημα. Ο χρηστης εβλεπε και αλλα πραγματα γυρω τα οποία απλα δεν υπαρχουν στις φωτο.
      Παρεπιπτοντως χρηστες LG G4 & Samsung S5 ή S6 βγαζανε φωτο με ενα χερι ετσι απλα.
      Λεπτομερειες που φαινοντουσαν σε αυτους , σε μενα δεν υπηρχαν.
      Images
      • IMG_20160409_211021_HDR.jpg

76,88 kB, 1.024×768, viewed 86 times
      • IMG_20160409_211808.jpg

57,9 kB, 1.024×768, viewed 86 times
      • IMG_20160409_220953.jpg

98,9 kB, 1.024×768, viewed 71 times
      • IMG_20160409_221037_HHT.jpg

103,63 kB, 1.024×768, viewed 84 times
      • IMG_20160409_225845.jpg

70,28 kB, 1.024×768, viewed 77 times
      • IMG_20160409_225846.jpg

66,93 kB, 1.024×768, viewed 86 times
      • IMG_20160409_225855_HHT.jpg

102,62 kB, 1.024×768, viewed 91 times
      • IMG_20160409_233814_HHT.jpg

95,29 kB, 1.024×768, viewed 69 times
      • IMG_20160409_233823_HHT.jpg

112,49 kB, 1.024×768, viewed 80 times
      • IMG_20160409_233826_HHT.jpg

117,39 kB, 1.024×768, viewed 67 times
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Αν κατάλαβα καλά αγόρασες το κινητό και όπως το παρελαβες, χωρίς να πειράξεις ρομ και χωρίς να δοκιμάσεις τη φωτογραφική του σε αντίστοιχο περιβάλλον με τη συναυλία (κόντρα φώτα που αναβοσβήνουν ή αλλάζουν χρώματα) πήγες συναυλία και τράβηξες εκεί πρώτη φορά φωτογραφίες τέτοιου είδους;
      Δεν απάντησες στα παραπάνω.
      Και ναι επαναλαμβάνω ότι δεν θέλω να εξισώσω τη ν ποιότητα της φωτογραφικής μηχανής ενός samsung των 300+€ με το ΧΙΑΟΜΙ των 180€ αλλά με λίγες ρυθμίσεις παραπάνω θα είχες σίγουρα καλύτερο αποτέλεσμα. :)
    • Ήρθε με ROM minideal.
      Του έβαλα την official stable.
      Όχι δεν έχω εμπειρία σε φωτο με μειωμένο φωτισμο.
      Αλλα δοκιμασα όλες τις ρυθμισεις για να δω διαφορά.
      Το πιστευω οτι ισως το λογισμικο την αδικει την καμερα.....
    • Ναι την αδικεί και πολύ μάλιστα, αλλά πάλι δεν μπορεί να φτάσει του samsung. Ίσως το Mi5 ναι και ίσως σε επόμενα μοντέλα. :)

Για δοκίμασε να κατεβάσεις το A Better Camera. Παίξε λίγο και μας λες εντυπώσεις.

Πάντως εγώ αν είχα απαιτήσεις στις φωτογραφίες, Θα έπαιρνα το Redmi Note 2 με 150€ και θα έδινα και άλλα 200 και θα έπαιρνα μια reflex κάμερα που θα τραβούσε σε τέτοια περιβάλλοντα όχι με ένα χέρι αλλά χωρίς χέρια. Πιστεύω ότι θα είχα κλάσεις ανώτερες φωτογραφίες ακόμα και από ένα iPhone των 900€.
    • Διαφήμιση