Διαφήμιση

"to root or not to root?"

• Ο/H pechr έγραψε:

@diamantis μπορείς να έχεις και root stable.. εγκαθιστώντας το superSU απο το recovery. :) ;)
      Ο λόγος που δεν βάζω πλέον stable είναι επειδή δεν προλαβαίνω να κάνω το feddback προς τα άλλα μέλη.
      Όταν με το καλό ηρεμήσω από υποχρεώσεις.. τότε θα βάζω dev και θα ακολουθεί το feedback στο ανάλογο τοπικ.
      Προτιμώ αν έχω 1-2 ώρες διαθέσιμες να ασχολειθώ με το φορουμ παρά με το κινητό μου... :)
      Το ξέρω φυσικά ότι μπορείς με το su να κάνεις τη stable σου rooted, αλλά ποιος ο λόγος να το κάνεις αυτό, όταν έχεις την Developer διαθέσιμη μπροστά σου;
      Ένα πράγμα θα σου πω... αν και μπαίνω ή γράφω σπάνια μέσα στο φόρουμ, το παρακολουθώ σχεδόν 2 χρόνια τώρα και έχω μάθει πάρα πολύ καλά ότι σταθερότερη ρομ από την Developer GTV δεν υπάρχει! Σκέψου μόνο ότι τυχόν "αστάθεια" (bug) της Developer διορθώνεται μέσα σε 7 ημέρες, ενώ εάν σου τύχει το ίδιο σε stable (που πάντα συμβαίνει) πρέπει να περιμένεις 2-3 μήνες...
    • Ο/H diamantis έγραψε:

Σκέψου μόνο ότι τυχόν "αστάθεια" (bug) της Developer διορθώνεται μέσα σε 7 ημέρες, ενώ εάν σου τύχει το ίδιο σε stable (που πάντα συμβαίνει) πρέπει να περιμένεις 2-3 μήνες...
      Σωστός! Και επίσης δεν είσαι υποχρεωμένος να αλλάζεις ρομ κάθε Παρασκευή, ούτε να κάνεις υποχρωτικά feedback στο Bugtracker. Απολαμβάνεις τα προνόμια και αναβαθμίζεις όποτε θέλεις... Πάντα υπάρχουν devs που μπορείς να κάτσεις επάνω τους για μήνες ολόκληρους, επειδή είναι bug-free.
      “The only freedom you truly have is in your mind, so use it.”