[GTV-6.4.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/4 23:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Video
-
-
ολα οκ και σε μενα. πρωτη παρατηρηση καλυτερη διαχειρηση ραμ. πρωτη φορα δειχνει 1 γιγα+
και μαλλον καλυτερη μπαταρια.
μπραβο για τη δουλεια σας -
Σας ευχαριστώ για την δουλειά σας, πράγματι αξιέπαινη προσπάθεια ώστε μια κινεζιά του κερατά να γίνει μηχάνημα της προκοπής.
Εδώ και δύο μήνες με ταλαιπωρεί το mipad2 το οποίο το αγόρασα με win 10 αλλά από την μια η έλλειψη εφαρμογών, από την άλλη το μέγεθος των γραμματοσειρών μαζί με κάτι θεματάκια με το orientation της οθόνης με αν'αγκασαν να το αλλάξω σε android.
keep going! -
-
Στο Album εμφανίζει μόνο 1407 φωτογραφίες, από τις 1736 που έχω στο φάκελο camera.
Εμφανίζει μέχρι την 2 Ιανουαρίου.
Όσες έχω τραβήξει από τότε και έπειτα δεν τις εμφανίζει ούτε στο photos ούτε στο albums.
Είδα όμως ότι έχει λυθεί ένα παλιότερο πρόβλημα, αυτό της εμφάνισης φωτογραφιών που τραβήχτηκαν την ίδια μέρα, πχ 26/12, σε δύο groups. Πλέον τις εμφανίζει σε ένα group.
Προσπαθώντας να βρω αν διορθώνεται, τελικά εμφανίζει όλες τις φωτογραφίες.
Πρέπει μάλλον να οφείλεται στο ότι ενεργοποίησα και μετά απενεργοποίησα το συγχρονισμό με micloud. -
Νομίζω οτι θα μείνω για καιρό στην ρομ
-
Χωρίς χρήση δεδομένων, wifi on συνέχεια έχω
12 ώρες ενεργοποίησης,
2 ώρες χρήση οθόνης και απομένουν ακόμα
34 ώρες υπόλοιπο μπαταρίας (47%) -
Διαπίστωσα ότι σε επικοινωνία μέσω messenger ενώ ακούω καλά ...δεν με ακούνε, λίγο και από το βάθος.
Επιχείρησα μέσω των ρυθμίσεων/ήχος και δόνηση/ένταση ήχων να αυξήσω την ένταση φωνής. Δυστυχώς πάλι τα ίδια.
Γυρνώντας στις ρυθμίσεις του ήχου διαπιστώνω ότι η ένταση της φωνής από μόνη της έχει μειωθεί. Απενεργοποίσα και ενεργοποίησα το Dolby Atmos χωρίς επιτυχία.
Είναι κάτι που πρέπει να ρυθμίσω ή είναι bug της ROM ? -
-
Ο/H Nelias έγραψε:
Διαπίστωσα ότι σε επικοινωνία μέσω messenger ενώ ακούω καλά ...δεν με ακούνε, λίγο και από το βάθος.
Επιχείρησα μέσω των ρυθμίσεων/ήχος και δόνηση/ένταση ήχων να αυξήσω την ένταση φωνής. Δυστυχώς πάλι τα ίδια.
Γυρνώντας στις ρυθμίσεις του ήχου διαπιστώνω ότι η ένταση της φωνής από μόνη της έχει μειωθεί. Απενεργοποίσα και ενεργοποίησα το Dolby Atmos χωρίς επιτυχία.
Είναι κάτι που πρέπει να ρυθμίσω ή είναι bug της ROM ?
-
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Μήπως πρέπει να το ρυθμίσεις μέσα από το engineering mode;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα