Ο/H faklan έγραψε:
Καλημέρα θα συμφωνήσω κι εγώ με τους προλαλήσαντες για την μπαταρια!
Και έχει τελείως κουφή συμπεριφορά η μπαταρία, στην πρώτη φόρτιση τα κατάφερε καλύτερα από την προηγούμενη ρομ !
Το πρωί που χτύπησε το ξυπνητήρι πήγα να το κλείσω και μαύρισε η οθόνη με κόκκινο λεντ,το προσπαθώ να ανοίξει από τα κουμπιά, το δέρνω και λίγοαλλά τίποτα!
Το έβαλα στο φορτιστή και άνοιξε με 1% μπαταρίακαι το βράδυ που έπεσα για ύπνο είχε 40%
![]()
Μόλις βρω χρόνο τώρα το Πάσχα θα ''υποχωρήσω'' σε stable rom κι αν έχω πάλι τα ίδια με την μπαταρία...
μα την πίστη μου θα το δώσω και θα πάρω σαμσουνγκ
Εγώ να δεις που το φορτίζω το Note 4G 4 φορές την ημέρα. Ήταν πολύ κουφό αυτό που γίνεται με την μπαταρία. Περιμένω να βάλω την καινούρια ROM, γιατί το κινητό με τις δυνατότητες και τις λειτουργίες που έχει είναι σημαντικό για τη δουλειά μου. Ελπίζω να μην έχει πάθει τπτ η μπαταρία (έχω το κινητό από τον Ιούλιο), γιατί με ποια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα, δεν μπορώ να βρω άλλη εντός Αθηνας...Ο/H faklan έγραψε:
Καλημέρα θα συμφωνήσω κι εγώ με τους προλαλήσαντες για την μπαταρια!
Και έχει τελείως κουφή συμπεριφορά η μπαταρία, στην πρώτη φόρτιση τα κατάφερε καλύτερα από την προηγούμενη ρομ !
Το πρωί που χτύπησε το ξυπνητήρι πήγα να το κλείσω και μαύρισε η οθόνη με κόκκινο λεντ,το προσπαθώ να ανοίξει από τα κουμπιά, το δέρνω και λίγοαλλά τίποτα!
Το έβαλα στο φορτιστή και άνοιξε με 1% μπαταρίακαι το βράδυ που έπεσα για ύπνο είχε 40%
![]()
Μόλις βρω χρόνο τώρα το Πάσχα θα ''υποχωρήσω'' σε stable rom κι αν έχω πάλι τα ίδια με την μπαταρία...
μα την πίστη μου θα το δώσω και θα πάρω σαμσουνγκ