Διαφήμιση

[GTV-6.4.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/4 23:58)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Video
  • Ο/H faklan έγραψε:

Καλημέρα θα συμφωνήσω κι εγώ με τους προλαλήσαντες για την μπαταρια!
    Και έχει τελείως κουφή συμπεριφορά η μπαταρία, στην πρώτη φόρτιση τα κατάφερε καλύτερα από την προηγούμενη ρομ !
    Το πρωί που χτύπησε το ξυπνητήρι πήγα να το κλείσω και μαύρισε η οθόνη με κόκκινο λεντ,το προσπαθώ να ανοίξει από τα κουμπιά, το δέρνω και λίγο :twisted: αλλά τίποτα!
    Το έβαλα στο φορτιστή και άνοιξε με 1% μπαταρία :lol: και το βράδυ που έπεσα για ύπνο είχε 40% 8o
    Μόλις βρω χρόνο τώρα το Πάσχα θα ''υποχωρήσω'' σε stable rom κι αν έχω πάλι τα ίδια με την μπαταρία...
    μα την πίστη μου θα το δώσω και θα πάρω σαμσουνγκ :lol:

Ο/H faklan έγραψε:

Καλημέρα θα συμφωνήσω κι εγώ με τους προλαλήσαντες για την μπαταρια!
    Και έχει τελείως κουφή συμπεριφορά η μπαταρία, στην πρώτη φόρτιση τα κατάφερε καλύτερα από την προηγούμενη ρομ !
    Το πρωί που χτύπησε το ξυπνητήρι πήγα να το κλείσω και μαύρισε η οθόνη με κόκκινο λεντ,το προσπαθώ να ανοίξει από τα κουμπιά, το δέρνω και λίγο :twisted: αλλά τίποτα!
    Το έβαλα στο φορτιστή και άνοιξε με 1% μπαταρία :lol: και το βράδυ που έπεσα για ύπνο είχε 40% 8o
    Μόλις βρω χρόνο τώρα το Πάσχα θα ''υποχωρήσω'' σε stable rom κι αν έχω πάλι τα ίδια με την μπαταρία...
    μα την πίστη μου θα το δώσω και θα πάρω σαμσουνγκ :lol:
    Εγώ να δεις που το φορτίζω το Note 4G 4 φορές την ημέρα. Ήταν πολύ κουφό αυτό που γίνεται με την μπαταρία. Περιμένω να βάλω την καινούρια ROM, γιατί το κινητό με τις δυνατότητες και τις λειτουργίες που έχει είναι σημαντικό για τη δουλειά μου. Ελπίζω να μην έχει πάθει τπτ η μπαταρία (έχω το κινητό από τον Ιούλιο), γιατί με ποια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα, δεν μπορώ να βρω άλλη εντός Αθηνας...
  • Ο/H GnF έγραψε:

, το κακό είναι απλά ότι μου βάζει περισσότερα βήματα, και με βάζει να έχω αποθηκευμένα στον υπολογιστή μαζί με κάθε backup και το twrp που το έχω πάρει.
    Μα δεν αλλάζει κάθε λίγο το twrp
    Νομίζω τον τελευταίο χρόνο, αν άλλαξαν 3 (με το τωρασινό)
  • Καλησπέρα παίδες, δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω λόγω προβλήματος στον Η/Υ. Τέλος καλό όλα καλά.
    Η καινούρια ROM GTV-6.4.14 πολύ καλή, λύθηκε κατά κύριο λόγο το πρόβλημα με την μπαταρία, αλλά και με το wi-fi που είχα.
    Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθειά σας.
    Ένα θεματάκι μόνο, δεν αναγνωρίζεται η συσκευή (Redmi 2) από τον Η/Υ σε win7, δεν βρίσκει drivers από windows update, πού μπορώ να τους βρω χειροκίνητα ?
  • Διαφήμιση
  • Μία μικρή γεύση από την ρομ της παρασκευής...

Here comes MIUI 7 China Developer ROM 6.4.21 Changelog Preview

Security
    Optimization - Improved algorithms for trash scans to clear up more space
  • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H GnF έγραψε:

, το κακό είναι απλά ότι μου βάζει περισσότερα βήματα, και με βάζει να έχω αποθηκευμένα στον υπολογιστή μαζί με κάθε backup και το twrp που το έχω πάρει.
    Μα δεν αλλάζει κάθε λίγο το twrp
    Νομίζω τον τελευταίο χρόνο, αν άλλαξαν 3 (με το τωρασινό)

Σε εμένα που η καλύτερες rom για το τηλέφωνο μου είναι οι 5.12.χχ με επηρεάζει..? Όταν θέλω να δοκιμάζω μια πιο νέα και αν δεν μου κάνει να γυρίσω πίσω?
    Ωραίες οι δοκιμές αλλά το τηλέφωνο μου βγάζει λεφτά και αν οι δοκιμές δεν μου τα λένε καλά θα γυρίζω πάντα πίσω σε αυτή που μου καθόταν καλά. Αυτό μέχρι κάποια δοκιμή να βγει καλύτερη απο την τότε.

Ο λόγος που το twrp έχει ενσωματωθεί και δεν είναι ξεχωριστό download η τουλάχιστον κατά την εγκατάσταση να τρέχει σκριπτ που να σε ρωτάει αν θες να αλλάξεις το twrp που έχεις είναι πραγματικά παράλογος για εμένα.
    Πες με τρελό, βλάκα ή ότι άλλο γουστάρεις, παράλογο θα συνεχίσω να το βλέπω.
  • Ο/H GnF έγραψε:

Ο λόγος που το twrp έχει ενσωματωθεί και δεν είναι ξεχωριστό download η τουλάχιστον κατά την εγκατάσταση να τρέχει σκριπτ που να σε ρωτάει αν θες να αλλάξεις το twrp που έχεις είναι πραγματικά παράλογος για εμένα.
    Το Default Mi-Recovery είναι κλειδωμένο από την μαμά Xiaomi, και χωρίς TWRP δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις Flash τίποτα άλλο εκτός από τις official ROM. ;)
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H GnF έγραψε:

Το Default Mi-Recovery είναι κλειδωμένο από την μαμά Xiaomi, και χωρίς TWRP δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις Flash τίποτα άλλο εκτός από τις official ROM. ;)

Βρε εγώ έχω ήδη twrp για πιο λόγο να μην με ρωτάει αν θέλω να αλλάξω την έκδοση που ήδη έχω?
    Και αν κάποιος πρέπει η θέλει να το βάλει ας το βάλει.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H GnF έγραψε:

Ωραίες οι δοκιμές αλλά το τηλέφωνο μου βγάζει λεφτά και αν οι δοκιμές δεν μου τα λένε καλά θα γυρίζω πάντα πίσω σε αυτή που μου καθόταν καλά. Αυτό μέχρι κάποια δοκιμή να βγει καλύτερη απο την τότε.
    Και να φτάσεις σε μία Ρομ που να μη σε αφήνει να γυρίσεις πίσω

Θα απομονώσεις το twrp από το ζιπ της Ρομ που θέλεις και θα το κάνεις ένα απλό install από το άλλο το twrp και τελείωσες
  • καλησπερα,

χτες φλασαρα την ελληνικη ρομ αλλα 'παταει' πανω σε μια dev μαγειρεμενη απο το miui.com και οχι στην official dev
    αυτο παιζει να μου δημιουργει/δημιουργησει καποιο θεμα?
    το λεω γιατι εχω λιγο θεματακι με την μπαταρια...
    στο 2ραμ που ειχα εβγαζα 5.30 ωρες οθονη και τωρα στο 3ραμ βγαζω με δυσκολια 4 και 20 λεπτα, με την ιδια χρηση!
  • Θα ήθελα λίγο τη βοήθεια σας. Οταν παταω το κεντρικό πλήκτρο αφης, με βγαζει στη δεύτερη σελίδα αντί στην κεντρική. Γνωρίζετε πως μπορώ να το διορθώσω;
  • Διαφήμιση
  • Θετική απάντηση

Ο/H stakhs έγραψε:

Θα ήθελα λίγο τη βοήθεια σας. Οταν παταω το κεντρικό πλήκτρο αφης, με βγαζει στη δεύτερη σελίδα αντί στην κεντρική. Γνωρίζετε πως μπορώ να το διορθώσω;

Αν κατάλαβα καλά:βάζεις τρία δάχτυλα(αυτά που κάνουμε τον Σταύρο μας)επάνω στην οθόνη και τα κλείνεις για να σε βγάλει σε όλες της σελίδες στη σειρά, εκεί κλικαρης την σελίδα-οθόνη που θέλεις για κεντρική.
    Κλικαρουμε κάτω στο σπιτάκι για να το πάρει και όχι μέσα στην σελίδα!

Xiaomi Redmi Note 3
  • Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην NasDriver ()
    Αιτία: Ορισμός Αρχικής σελίδας στο κινητό.