Είσαι ωραίος dimi, σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
[GTV-6.4.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/4 23:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Video
-
-
-
παιδια καλησπερα.
σκεφτομαι να βαλω την αυριανη ρομ για redmi 2 με τα 2ραμ εκδοση αλλά με HM2014811 αριθμο.
το θεμα δεν ειναι ποια θα κατεβασω( κατεβαζω για HM2014811 και οχι για 813), αλλά μιας και η ρομ αυτη περναει σε Lollipop, ενω εχω κιτ κατ, μηπως πρεπει να παρω backup ή δεν εχει θεμα. αναβαθμιση κανω μεσω της αναβαθμισης της miui και οχι μεσω twrp -
Αμα έχει θέμα θα σας το γράψει ο ατμίν εκεί που θα είναι η
ρομ
-
-
καλησπερα στα 2+ χρονια που εχω το redmi note 3G τελικα αυτοι οι κινεζοι δεν μπορεσαν να βγαλουν μια ρομ
και η μπαταρια να κραταει πανω απο μια μερα -
Ο/H coftaras έγραψε:
Ωντας νεoς στο MI4δεν βρισκω πουθενα τον Dolby Atmos (Sound EQ & Effects) ....Τι ειναι αυτο και πως μπορει να με βοηθησει ?
-
Καλησπέρα, παιδιά να κάνω μια ερώτηση για 1 προβληματάκι που αντιμετωπίζω..; Κυρίως όσοι έχουν πειραματιστει με Kernels θα το αντιλιφθουν πιο εύκολα. Λοιπόν, έχω παρατηρήσει (με το πρόγραμμα recource monitor mini που χρησιμοποιώ σε όλες τις android συσκευές μου..) ότι στις τελευταίες ρομ, μετά το πρώτο boot ενώ κανονικά χρησιμοποιούνται όλοι οι πυρήνες, μετά από λίγο, μένει ενεργός μόνο ο ένας. Οπότε, ακόμα και όταν χρειάζονται οι επιδόσεις του κινητού να αξοιποιηθουν πλήρως, αυτό αδυνατεί, λόγο <<έλλειψης πυρήνων >>. Ακόμα και με την <<ενέργεια >> ενεργοποίημενη δουλεύει ως 1 πυρήνας στα 2458mz και όχι ως 4...Λοιπόν όλα αυτά επανέρχονται με wipe dalvik και cache, αλλά μετά κάνει κανένα τέταρτο να ανοίξει, και δεν κρατάει και για πολύ... Αα, και πριν ρωτήσει κανένας εάν έχω εγκαταστήσει τίποτα περίεργο, δεν έχω βάλει τίποτα και Root έχουν μόνο οι απαραίτητες εφαρμογές.good is never enough...always you can do better.....
-
Ο/H Emplokeas έγραψε:
Στο θέμα του τέταρτου, ναι θέλει κανά 10λεπτο συνήθως λόγο του ότι διαγράφονται οι μνήμες cache και πρέπει να τις ξαναδημιουργήσει το κινητό. Τώρα αν σου έκανε 15λεπτο αντί 10λεπτο παίζει.. Έχεις και άλλο κινητό -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H coftaras έγραψε:
Ωντας νεoς στο MI4δεν βρισκω πουθενα τον Dolby Atmos (Sound EQ & Effects) ....Τι ειναι αυτο και πως μπορει να με βοηθησει ?
Xiaοmι Mi4 -
Ο/H coftaras έγραψε:
Και το TWRP που ειναι ?Καπου το πηρε το ματι μου κατα την ενερξη αλλα ουτ που θυμαμε πω το εβγαλα..Τι προγραμμα ειναι αυτο?Root? Σορυ για τις χαζες ερωτησεις αλλα ειπαμε νεος στο xiaomi!!!
Τρόπος 1. Κλείνεις το κινητό και με πατημένο το Power&Volume up για 10-12 δεύτερα ή μέχρι να μπει και θα μπει
Τρόπος 2. Στο updater (ένα μπλε εικονίδιο με βελάκι πάνω) υπάρχουν πάνω δεξιά 3 τελείες, τις πατάς και μετά επιλέγεις να κάνει επανεκκίνηση στο Recovery
Τώρα όταν πας εκεί θα επιλέξεις Install και θα σου βγάλει μία οθόνη με τα υπάρχοντα του κινητού σου για να επιλέξεις κάτι. Εκεί θα επιλέξεις το Dolby Atmos για να στο φλασάρει (κάνει install).
Όταν τελειώσεις απλά θα επιλέξεις Reboot to System και θα επανεκκινήσει το κινητό σου. Κάπου στα εικονίδια θα εμφανιστεί και το DolbyAtmos.. Παίξε λίγο μαζί του, on - off , δοκίμασε τον ήχο σου γιατί ίσως δυναμώσει πολύ, ίσως γρατσουνάει κτλ.
Αυτάαααα -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Αμα έχει θέμα θα σας το γράψει ο ατμίν εκεί που θα είναι ηρομ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα