Διαφήμιση

[GTV-6.4.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/4 23:58)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Video
  • MIUI 7 China Developer ROM 6.4.21 Full Changelog
    System
    Optimization - Increased buffering speed for some games (04-19)

Messaging
    Optimization - Improved layout for message bubbles with S and XS-sized text (04-20)

Mi Account
    Optimization - Simplified sign-in process and creating Mi Account (04-19)

Cleaner
    New - Added Tencent engine to improve productivity of Cleaner's scans (04-20)

Security
    Optimization - Improved algorithms for trash scans to clear up more space (04-19)

Mi Cloud
    Optimization - 'Back up apps' is updated to 'Back up device'. Support for backing up system settings. Allows restoring easily. (04-19)

Άντε να δούμε τι θα δούμε σήμερα!!!
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Ο/H Octaviastikos έγραψε:

MIUI 7 China Developer ROM 6.4.21 Full Changelog
    System
    Optimization - Increased buffering speed for some games (04-19)

Messaging
    Optimization - Improved layout for message bubbles with S and XS-sized text (04-20)

Mi Account
    Optimization - Simplified sign-in process and creating Mi Account (04-19)

Cleaner
    New - Added Tencent engine to improve productivity of Cleaner's scans (04-20)

Security
    Optimization - Improved algorithms for trash scans to clear up more space (04-19)

Mi Cloud
    Optimization - 'Back up apps' is updated to 'Back up device'. Support for backing up system settings. Allows restoring easily. (04-19)

Άντε να δούμε τι θα δούμε σήμερα!!!
    Δοκιμάζω εδώ και καμιά ώρα την νέα Version 6.4.21 από το Xiaomi.EU (όπως πάντα είμαι ανυπόμονος!!!) και μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής μου δίνει την αίσθηση πολύ γρήγορης απόκρισης σε ότι και εάν κάνει το κινητό . Επίσης βλέπω ότι έχουν διορθωθεί και τα Ελληνικά (ευχαριστούμε την Ελληνική ομάδα φυσικά !!!) στην εφαρμογή του Αλμπουμ . Για την μπαταρία δεν μπορώ να πω κάτι είναι πολύ νωρίς ακόμα, μετά από μια δύο μέρες θα ξέρω. Αναμένοντας φυσικά και την Ελληνική Developer για δοκιμή (σε δουλεία να βρισκόμαστε !!!).
  • Ναι φίλε jimarios. Όταν αναβαθμίζεται ένα κινητό και χρειάζεται διαφορετική διαδικασία από την κανονική ο ατμίν μας το αναφαιρει εκεί που κατεβάζουμε την Ρομ
  • Διαφήμιση
  • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H coftaras έγραψε:

Και το TWRP που ειναι ?Καπου το πηρε το ματι μου κατα την ενερξη αλλα ουτ που θυμαμε πω το εβγαλα..Τι προγραμμα ειναι αυτο?Root? Σορυ για τις χαζες ερωτησεις αλλα ειπαμε νεος στο xiaomi!!!
    Το TWRP είναι το recovery σου. Πως πας εκεί?Τρόπος 1. Κλείνεις το κινητό και με πατημένο το Power&Volume up για 10-12 δεύτερα ή μέχρι να μπει και θα μπει
    Τρόπος 2. Στο updater (ένα μπλε εικονίδιο με βελάκι πάνω) υπάρχουν πάνω δεξιά 3 τελείες, τις πατάς και μετά επιλέγεις να κάνει επανεκκίνηση στο Recovery

Τώρα όταν πας εκεί θα επιλέξεις Install και θα σου βγάλει μία οθόνη με τα υπάρχοντα του κινητού σου για να επιλέξεις κάτι. Εκεί θα επιλέξεις το Dolby Atmos για να στο φλασάρει (κάνει install).

Όταν τελειώσεις απλά θα επιλέξεις Reboot to System και θα επανεκκινήσει το κινητό σου. Κάπου στα εικονίδια θα εμφανιστεί και το DolbyAtmos.. Παίξε λίγο μαζί του, on - off , δοκίμασε τον ήχο σου γιατί ίσως δυναμώσει πολύ, ίσως γρατσουνάει κτλ.

Αυτάαααα
    Thanks..
    Σημερα πρωτη ουσιαστικα μερα λειτουργειας και εχουμε το πρωτο προβλημα που ομως δεν ξερω αν οφειλετε στην ROM ή στο κινητο ..Ενω ακουγα ραδιοφωνο μετα απο κάποιες ωρες μου εκανες 2 φορες restart αλλα χωρις να προχωρα η διαδικασια..Οταν παταγα το power τοτε ξεκινουσε αλλα μετα λιγο πριν μπει στην κεντρικη οθονη μου εμφανισε μια μπαρα κατω σαν αυτη που ειχε , οταν εβαλε την νεα ROM μεσα και αφου εκανε restart...
    Τυχαιο αυτο?
    Θα περιμενω και την ενα εκδοση να δω αν μου το ξανακανει αυτο..
    Xiaοmι Mi4
  • Ο/H paulpap01 έγραψε:

Δοκιμάζω εδώ και καμιά ώρα την νέα Version 6.4.21 από το Xiaomi.EU (όπως πάντα είμαι ανυπόμονος!!!) και μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής μου δίνει την αίσθηση πολύ γρήγορης απόκρισης σε ότι και εάν κάνει το κινητό . Επίσης βλέπω ότι έχουν διορθωθεί και τα Ελληνικά (ευχαριστούμε την Ελληνική ομάδα φυσικά !!!) στην εφαρμογή του Αλμπουμ . Για την μπαταρία δεν μπορώ να πω κάτι είναι πολύ νωρίς ακόμα, μετά από μια δύο μέρες θα ξέρω. Αναμένοντας φυσικά και την Ελληνική Developer για δοκιμή (σε δουλεία να βρισκόμαστε !!!).
    Μην ξεχάσετε στη σημερινή έκδοση να κάνετε και καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής Μουσική για να σας εμφανίσει και εκεί τα υπόλοιπα Ελληνικά ;)
  • Φιλε coftaras προσπάθησε να κάνεις 2 πράγματα. 1ο δοκίμασε να πας recovery όπως εξηγήσαμε και να ξανακανεις install την ιδια Ρομ και μετα να κάνεις wipes μόνο dalvik cache και cache. Δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα από το κινητό. 2ο θέλω να δεις στο Ρυθμίσεις-Προσθετες ρυθμίσεις - Μπαταρία καια να μου πεις τι σου τρώει την μπαταρία. Κάνε πρώτα το 2ο αν θες και μετά το πρώτο. Λογικά θα φτιάξει με το 1ο, απλα θέλω να εξετασω ένα άλλο ενδεχόμενο (που πάλι φτιάχνεται).
  • Μετά από 10 ώρες περίπου με την νέα Version 6.4.21 (xiaomi.eu) μπορώ να πω ότι μου φαίνεται καταπληκτική,

Στα θετικά
    • Η Rom είναι 99% μεταφρασμένη, (Μουσική, Αλμπουμ, Ρυθμίσεις, Καθημερινές ταπετσαρίες κ.τ.λ)
    • εμφανίστηκαν νέες επιλογές στις ρυθμίσεις (τουλάχιστον στο Mi4c δεν υπήρχαν) π.χ. στις πρόσθετες ρυθμίσεις εμφανίστηκαν τα παρακάτω Αποθηκευτικός χώρος, Smart Lock , υποθέτω θα είναι και άλλα τα οποία δεν τα έχω προσέξει
    • προτείνω να επιλέξετε στον Cleaner το Tencent engine (διαγράφει όντως όλα τα σκουπίδια που βρίσκονται στην κάρτα μνήμης από εφαρμογές που έχετε ξηλώσει )
    • ταχύτατη απόκριση παντού !!
    Το μόνο θέμα που έχω μέχρι στιγμής είναι ότι η μπαταρία κατεβαίνει σαν νεράκι!!! επειδή όμως είναι πρώτη μέρα δεν θα το λάβω σοβαρά υπόψιν, μετά από δυο μέρες θα φανεί.

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην Ελληνική ομάδα για τις μεταφράσεις :thumbsup:
  • Διαφήμιση
  • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Φιλε coftaras προσπάθησε να κάνεις 2 πράγματα. 1ο δοκίμασε να πας recovery όπως εξηγήσαμε και να ξανακανεις install την ιδια Ρομ και μετα να κάνεις wipes μόνο dalvik cache και cache. Δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα από το κινητό. 2ο θέλω να δεις στο Ρυθμίσεις-Προσθετες ρυθμίσεις - Μπαταρία καια να μου πεις τι σου τρώει την μπαταρία. Κάνε πρώτα το 2ο αν θες και μετά το πρώτο. Λογικά θα φτιάξει με το 1ο, απλα θέλω να εξετασω ένα άλλο ενδεχόμενο (που πάλι φτιάχνεται).
    Το wipes μόνο dalvik cache και cache πως το κανω?Σορυ για την ερωτηση αλλα επεσες σε ασχετο...Ενα κινητο πριν ειχα και τωρα εχω υπολογιστη χαχαχαχα
    edit ..καθαρισμος εννοουσες λογικα οποτε το εκανα και αυτο
    Images
    • Screenshot_2016-04-22-18-56-08_com.miui.securitycenter[1].png

80,78 kB, 450×800, viewed 147 times
    • Screenshot_2016-04-22-18-56-44_com.miui.securitycenter[1].png

64,09 kB, 450×800, viewed 134 times
    Xiaοmι Mi4
  • Επιτυχής εγκατάσταση και της Ελληνικής Developer 6.4.21

Ευχαριστούμε πολύ για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνετε για όλους εμάς :thumbup:
  • Όλα τέλεια όπως πάντα

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Pocofone
  • Διαφήμιση