Διαφήμιση

Σπασμένο tempered glass

• Εγώ αγόρασα ένα από Θεσσαλονίκη από κατάστημα που εμπορεύεται xiaomi στα 8€ και είναι τέλειο και από ότι νομίζω το παλικάρι θέλει να μπει και χορηγός η δωροθέτης στην κοινότητα μας.
    • Ο/H alnikou έγραψε:

Εγώ αγόρασα ένα από Θεσσαλονίκη από κατάστημα που εμπορεύεται xiaomi στα 8€ και είναι τέλειο και από ότι νομίζω το παλικάρι θέλει να μπει και χορηγός η δωροθέτης στην κοινότητα μας.
      Μπήκε σπόνσορας στην 9η Συνάντηση. :)
      Σας περιμένουν μερικά δωράκια. (gift)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Εχοντας παρει αρκετα TG για κινητα δικα μου και φιλων το ''οτι πληρωνεις παιρνεις'' ισχυει (και εδω).

Για να μην παρεξηγηθω, το καθε πραγμα ειτε ειναι ενα gadget-ακι / μπρελοκ της πλακας, ειτε κατι πολυ ακριβο εχει παντα μια Value For Money τιμη.

Στο θεμα των tempered glass τωρα εχω παρει και με 1 ευρω εχω παρει και με 9 ευρω (που πιστευω οτι ειναι κοντα στην μαξιμουμ τιμη που πρεπει να διαθετει καποιος για τετοιο προιον... αντε 1-2 ευρω παραπανω).

Η διαφορα του 1 ευρω με 3-4 ευρω ηταν αμελητεα εως μηδενικη... με τα πιο ακριβα ηταν ομως αρκετα μεγαλη.
      Που ηταν αυτες οι διαφορες?

1) Η συσκευασια στα πιο ακριβα ηταν απο τον κατασκευαστη (παραδειγμα Nillkin που προτιμω) και οχι το εκαστοτε πωλητη, μακραν πιο ανωτερη, ετσι ωστε να προστατευει πολυ καλα το TG και ειχε μεσα αναλυτικες οδηγιες τοποθετησης, σφραγισμενο υγρο μαντιλακι, στεγνο μαντιλακι, μπλε αντιστατικο φιλμ για καθαρισμο και εξτρα μαλακο πανακι για καθαρισμο.
      Επισης εξτρα αυτοκολλητα αποκολλησης ζελατινας και σκονης και προστατευτικη μεμβρανη για τον φακο της καμερας.

Οτι εχω παρει κατω απο τα 3-4 ευρω δεν ειχαν ολα αυτα μεσα... καποια στα 4-5 ειχαν καλουτσικη συσκευασια και συνηθως (κακης ή μετριας) ποιοτητας μαντιλακι καθαρισμου.

2) το ιδιο το προιον. Αν και ολοι διαφημιζουν οτι εχουν τις ιδιες ιδιοτητες στην πραγματικη χρηση τα φτηνα TG μαγνητιζουν τις δαχτυλιες και καθαριζουν πιο δυσκολα και τα δαχτυλα δεν γλυστρανε οπως στα καλα (και στην εργοστασιακη οθονη του κινητου...) ειναι δηλαδη μαιμου oleophobic (ελαιοφοβικα). Επισης τα καλα TG δεν χαλανε την ευκρινια της οθονης καθολου, ουτε κανουν ακομα πιο δυσκολη την αναγνωση της οθονης κατω απο ηλιοφανεια.
      Οταν λοιπον ειναι σιγουρα 1-2 απο τα χαρακτηριστικα που διαφημιζουν ειναι μουφα γιατι να πιστεψουμε ολα τα αλλα που διαφημιζει ο εκαστοτε πωλητης/κατασκευαστης περι αντοχης σε γρατζουνιες, anti-burst κτλ?

3) Στην περιπτωση που χρειαστει να τα βγαλετε καποια φτηνα αφηνουν σημαδακια η κολλες στην οθονη (τα οποια με λιγο κοπο βγαινουν), που δειχνουν βεβαια και αυτα την συνολικη τους ποιοτητα.

4) Τα πιο ακριβα TG ειναι πραγματικα 2.5D και πλεον ερχονται και σε ακομα λεπτοτερες διαστασεις (0,25 / 0,2mm ) και ιδιαιτερα σε κινητα χωρις θηκη ειναι ακομα πιο ευχρηστα και ''αορατα''

Για να καταληξω και στο θεμα της τιμης αν κατι ειναι '''πολυ καλο για να ειναι αληθινο'' (για οτιδηποτε σκοπευετε να αγορασατε) , μαντεψτε..... δεν ειναι αληθινο! Οχι οτι πρεπει να μας πιανουν κωτσους και να πληρωνουμε χαβιαρι τα παντα, αλλα παντα υπαρχει μια ''λογικη'' χαμηλη τιμη.

Στην τελικη το να πληρωσεις 7-9ευρω απο 2-3ευρω για να προστατεψεις το κινητο σου που εχει τουλαχιστον κανα 120αρι ευρω (σε πολλες περιπτωσεις ποοολλα παραπανω) ειναι κατι που πιστευω αξιζει και οτι προστατευει τα χρηματα που ΗΔΗ εχει δωσει ο καθενας μας απο την τσεπη του.
    • Διαφήμιση