Διαφήμιση

Σπασμένο tempered glass

• Ο/H gheorghe32 έγραψε:

Συμφωνω με αυτο που ειπες αλλα εγω κοιταζω τι βγαζει η τσεπη μου πρωτα κ μετα η αγορα...χαχαχα
      Το καταλαβαίνω αυτό και το σέβομαι...! Όλοι μας φυσικά ψωνίζουμε ανάλογα με τις δυνατότητες της τσέπης μας.
      Ωστόσο σε μερικά πράγματα, όπως το συγκεκριμένο, εάν το προϊόν δεν είναι καλής ποιότητας συχνά μας δημιουργεί παράπλευρα προβλήματα. Δηλαδή... εντάξει, να πληρώσεις ένα φθηνιάρικo temprered glass... αλλά ΓΙΑΤΊ όμως? Υποτίθεται ότι το φοράμε επειδή σε περίπτωση πτώσης θα προστατέψει την οθόνη μας. Μιας τέτοιας ποιότητας τζαμάκι όμως θα τα καταφέρει σε μια τέτοια περίπτωση ή απλά θα γίνει και αυτό "κομμάτια" μαζί με την οθόνη? Επίσης, τέτοιου είδους απομιμήσεις συχνά δημιουργούν προβλήματα και στους αισθητήρες της συσκευής και κάνουν και το touch λιγότερο ευαίσθητο...
      Εσύ θεωρείς ότι τα προϊόντα της Νillkin π.χ. είναι για τους "φραγκάτους" ή για τα "κορόιδα" που δεν ξέρουν να βρουν "φθηνά" προϊόντα στο Ebay? Ή θεωρείς ότι είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι περισσότερες "μαϊμουδιές" διεθνώς πουλιούνται από το Ebay, το Ali Express και άλλα παρόμοια "e-Malls"?
    • Ο/H gheorghe32 έγραψε:

Σιγα ρε caeser,ενα κομμάτι πλαστικό ειναι δεν θα το πληρωσουμε κ χρυσάφι*
      Εννοεις 10€ μαζι με τα μεταφορικα που ειναι 5+; Γιατι κ στο Σκρουτς εχει απο 2,5€ + τα μεταφορικά 5,5€ =8€
      Κ αυτα που αγορασα τωρα 2,5 εχουν κ ειναι πολυ ωραια ειπε ο Αντωνης!
      Εννοείται στο ebay πήρε αρνητική κριτική...
      Το link που σου έδωσα είναι για 2 τζαμάκια...άρα η τιμή είναι δια 2 :D
      Τα είχε προσεκτικά πακεταρισμένα μέσα σε κουτάκι από φελιζόλ περίπου στο μέγεθος του κουτιού του κινητού ;)
      Το μόνο κακό είναι ότι το απλό ταχυδρομείο καθυστερεί

Ο/H caeser έγραψε:

Καλά τώρα και συ βρε @gheorghe32 ..."Ο θεός βοηθός".... Δεν αγόρασες και κανά οικόπεδο... Τζαμάκι αγόρασες!
      χαχαχα

Ο/H caeser έγραψε:

Αλλά, μου κάνει εντύπωση που πήγες στο Ebay να πάρεις με 1,5€ tempered glass... Όταν αυτά τα τζαμάκια κοστίζουν στην αγορά κοντά στο δεκάρικο, εσύ τι περίμενες να σου στείλει ο απατεώνας από το Ebay με 1,5€?
      Ελπίζω τουλάχιστον να τον ΜΑΥΡΙΣΕΣ στην αξιολόγηση, για να το διαβάσει το επόμενο "θύμα" του!
      Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά που να αξίζει τα παραπάνω χρήματα. Και το τζαμάκι που μου έβαλε ο yeso με την αγορά του κινητού αυτής της κατηγορίας είναι και προστάτεψε μια χαρά το κινητό. Προβλήματα δεν είχα με κανένα από τα 2 και οι τρύπες τους είναι σωστές για να λειτουργεί και ο proximity sensor σωστά.

Ο/H caeser έγραψε:

Οκαυ αγορίνα μου.. ότι θέλεις! :D Το "ότι πληρώνεις παίρνεις" δεν το έχω πει εγώ όμως... Η αγορά το λέει! ;)

ΜΠΡΑΒΟ για την αρνητική κριτική! Έτσι πρέπει!
      Καλά..στην Κίνα δεν ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις...μπορείς να πληρώσεις 10 και να πάρεις αξίας 0,99 και να μην πάρεις και χαμπάρι τι έγινε. Μου θύμησε αμέσως ενα περιστατικό που είχε αναφερθεί στο forum με ενα σκληρό δίσκο που είχε βάλει ο κινέζος κάτι βαράκια μέσα με flash drive :P :P
    • Ο/H antonius έγραψε:

Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά που να αξίζει τα παραπάνω χρήματα. Και το τζαμάκι που μου έβαλε ο yeso με την αγορά του κινητού αυτής της κατηγορίας είναι και προστάτεψε μια χαρά το κινητό. Προβλήματα δεν είχα με κανένα από τα 2 και οι τρύπες τους είναι σωστές για να λειτουργεί και ο proximity sensor σωστά.
      Πάω πάσο! Αφού τα έχεις δοκιμάσει... οκ! :thumbup:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H antonius έγραψε:

Καλά..στην Κίνα δεν ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις...μπορείς να πληρώσεις 10 και να πάρεις αξίας 0,99 και να μην πάρεις και χαμπάρι τι έγινε. Μου θύμησε αμέσως ενα περιστατικό που είχε αναφερθεί στο forum με ενα σκληρό δίσκο που είχε βάλει ο κινέζος κάτι βαράκια μέσα με flash drive
      Είναι κρίμα που δεν μπορώ να βρω ένα άρθρο (που "σοκάρει") που είχα διαβάσει για τις κομπίνες που κάνουν σε σκληρούς, στικάκια και sd κάρτες... Είναι απίστευτοι οι τύποι!
    • Εδω αντιγράφουν ολόκληρα κινητά...τα στικακια θα ήταν πρόβλημα...προσοχή θέλει και να μην σου κάτσει...
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Εδω αντιγράφουν ολόκληρα κινητά...τα στικακια θα ήταν πρόβλημα...προσοχή θέλει και να μην σου κάτσει...
      Το εκπληκτικό είναι ότι το άρθρο έγραφε το τρόπο που φτιάχνουν ένα "τσιπάκι" που το διαβάζει ο υπολογιστής και λέει, π.χ. "διαθέσιμος χώρος 2ΤΒ" και μέσα δεν υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ αποθηκευτικός χώρος...
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Εδω αντιγράφουν ολόκληρα κινητά...τα στικακια θα ήταν πρόβλημα...προσοχή θέλει και να μην σου κάτσει...
      Το εκπληκτικό είναι ότι το άρθρο έγραφε το τρόπο που φτιάχνουν ένα "τσιπάκι" που το διαβάζει ο υπολογιστής και λέει, π.χ. "διαθέσιμος χώρος 2ΤΒ" και μέσα δεν υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ αποθηκευτικός χώρος...
      μερικοί είναι λίγο χάπατα όμως...όταν βλέπεις στικάκι 2tb με 10ευρώ ..βρωμάει η δουλεία! :P
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

για τις κομπίνες που κάνουν σε σκληρούς, στικάκια και sd κάρτες... Είναι απίστευτοι οι τύποι!
      @caeser το θέμα για τις κάρτες Αγορα μιας MICRO SD. Τι πρεπει να προσεξετε????
      όσο για το γλασσ έχω αυτό είμαι ευχαριστημένος εκτός από τις δακτυλιές
      ASLING 0.26mm 2.5D Arc 9H Hardness Tempered Glass Screen Protector Guard for Xiaomi Redmi Note 2 - Free Shipping - DealExtreme

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • Ο/H caeser έγραψε:

Δεν γνωρίζω για το άρθρο που ψάχνεις αλλά ένας δικός μας εδώ στο φόρουμ πριν λίγες μέρες είχε ένα παρόμοιο θέμα και μάλιστα τα προγράμματα του λέγανε ότι είναι Χ χωρητικότητας ενώ ήταν πολύ πιο μικρός και τελικά με ένα άλλο πρόγραμμα έλαμψε η αλήθεια

Νομίζω ο @Bodai επιμελήθηκε του θέματος εκείνη τη μέρα αν δεν κάνω λάθος
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Χ χωρητικότητας
      ακριβώς το προγραμμα είναι το h2testw_1.4 και την έκανα καμιά εικοσαριά φορές φορματ στα 32GB με guiformat tool μπορει να να μεταφέρεις 32γβ αρχεία αλλά πάνω από τα 8,1gb είναι κατεστραμένα.Μέχρι εκεί εχω γραμμένες ταινίες κανονικά (που και που βρίσκω και απο μια κατεστραμμένη ).

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H gheorghe32 έγραψε:

NasDriver τα πήρα τα λεφτά πίσω,screen protector δεν έχω κ φοβόμουν να ξαναπαρω απο ebay μη την ξαναπαθω γτ δεν θέλω να αγοράζω κ να περνω τα λεφτά πισω,θελω το προστατευτικό οθονης...
      Μόλις αγόρασα απο το λινκ του Αντώνη κ ο θεος βοηθός*

Καλά τώρα και συ βρε @gheorghe32 ..."Ο θεός βοηθός".... Δεν αγόρασες και κανά οικόπεδο... Τζαμάκι αγόρασες!Αλλά, μου κάνει εντύπωση που πήγες στο Ebay να πάρεις με 1,5€ tempered glass... Όταν αυτά τα τζαμάκια κοστίζουν στην αγορά κοντά στο δεκάρικο, εσύ τι περίμενες να σου στείλει ο απατεώνας από το Ebay με 1,5€?
      Ελπίζω τουλάχιστον να τον ΜΑΥΡΙΣΕΣ στην αξιολόγηση, για να το διαβάσει το επόμενο "θύμα" του!
      οι τιμες απο τα κινεζομαγαζα με τα εδω μαγαζια εχουν μεγαλη διαφορα. Temb Glass για του γιου μου το note2 με 3€.
      Και σε μενα ηρθε tempered glass σπασμένο, παρολο που ειχε πολυ καλη συσκευασια και καθολου τσαλακωμένη, ωστε να πω οτι εγινε στο δρομο. Στην επόμενη παραγγελια ομως μου στειλανε αψογο. Φυσικά χωρίς χρέωση.
    • Διαφήμιση
    • Η αλήθεια είναι πως το glass είναι πολύ εύκολο να σπάσει, έχω σπάσει δύο μέχρι τώρα:
      1) Το πρώτο στην μέση απλά κρατώντας το με τα δάχτυλα :whistling:
      2) Το δεύτερο μου έπεσε το κουτί από τα χέρια και όταν το άνοιξα ήταν ραγισμένο παντού :whistling:

πόσο μάλλον όταν ταξιδεύουν μέσα σε σάκους για τόσες μέρες.