Ναι ακριβως αυτο ειναι. Κανεις την αιτηση στο Apply for unlocking Mi devices και μετα απο 10-12 ημερες σου ερχεται μυνημα οτι μπορεις να ξεκλειδωσεις το bootloader οποτε και κατεβαζεις το mi unlock tool και κανεις την διαδικασια ξεκλειδωματος. ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρεπει πρωτα να εχεις περασει ειτε την China Official Developer ROM ειτε την Global Development ROM.Ο/H stathissav έγραψε:
Το ξεκλειδωμα του bootloader θέλει λέει μία αίτηση από την xiaomi , είναι το unlock your Mi device που έχει στη σελίδα en.miui.com ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
xiaomi redmi note 3 pro
-
-
Μόλις κατέβασα την global developer, θα την περάσω και θα περιμένω να μου έρθει ο κωδικός...
Ευχαριστώ για την βοήθεια
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Σε ποιο σταδιο βρισκεσαι?? Τι εχεις κανει μεχρι τωρα??
-
Κατέβασα την global dev πέρασα το αρχείο zip και έκανα προσπάθησα να κάνω ενημέρωση ...
Μαλλον δεν διαβασες τον οδηγο... [MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
Απο την στιγμη που εχεις unofficial rom η εγκατασταση πρεπει να γινει μεσω του miflash tool με fastboot rom. Δεν μπορεις να κανεις απλη ενημερωση. -
Από ότι κατάλαβα πρέπει να περιμένω να μου έρθει ο κωδικός....
οχι, ο κωδικος δεν εχει καμια σχεση με το περασμα της global developer rom που θελεις τωρα να περασεις. Αντιθετως ειναι προυποθεση για να κανεις unlock τον bootloader. Αν παρατηρησεις μεσα στον οδηγο δεν αναφερει τιποτα για ξεκλειδωμα bootloader η για sms. Οπως εισαι τωρα με locked bootloader ακολουθεις προσεχτικα ενα ενα τα βηματα και περνας την global developer. Το MiFlash Tool δεν εχει καμια σχεση με το Mi Unlock Tool. Και οταν σου ερθει το μυνημα οτι μπορεις να ξεκλειδωσεις κατεβαζεις το Mi Unlock Tool και ξεκλειδωνεις και τον bootloader και επειτα μπορει να περασεις τις ελληνικες rom της κοινοτητας.
-
Μετά από πολύ κόπο και τελικά όχι τόσο δύσκολο κατάφερα να περάσω μια global dev από το επίσημο της xiaomi όλα μία χαρά και ωραία εκτός από το θέμα με το finger print που δεν το ελυσα και εξακολουθεί να μην με βάζει στο μενού lock screen and finger print.....
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H stathissav έγραψε:
Μετά από πολύ κόπο και τελικά όχι τόσο δύσκολο κατάφερα να περάσω μια global dev από το επίσημο της xiaomi όλα μία χαρά και ωραία εκτός από το θέμα με το finger print που δεν το ελυσα και εξακολουθεί να μην με βάζει στο μενού lock screen and finger print.....
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
-
Έκανε μία αναβάθμιση του miui έφτιαξε και το πρόβλημα με το finger print... Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για την βοήθεια σας!!!!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα