περίμενε λίγο ακόμα εγώ βλέπω οτι έχει σημερινή ημερομηνία ! εμένα μου εχει τύχει στα ΕΛΤΑ να μην λέει τίποτα να το περιμένω και ξαφνικά το είδα στο σπίτι και στην αναζήτηση ακόμα δεν είχαν βάλει τίποτα! το παρέλαβα και μετά απο καμιά 5 ημέρες εέβαλαν οτι το παρέλαβα
ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ
-
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H alnikou έγραψε:
ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ::::
RE831414769SE >> RE831414769SE
-
Ο/H georgeikaria έγραψε:
το τν ειναι αυτο RE831414769SE αυτο ειναι το χαμενο,μολις μιλησα με ελτα και μου ειπαν οτι το πακετο δεν εχει ερθει ΕΛΛΑΔΑ.
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H georgeikaria έγραψε:
το τν ειναι αυτο RE831414769SE αυτο ειναι το χαμενο,μολις μιλησα με ελτα και μου ειπαν οτι το πακετο δεν εχει ερθει ΕΛΛΑΔΑ.
"Δεν έχω ψωνίσει ποτέ απο gearbest, αλλά δε σου δώσανε κανένα tracking number;"
Μάλλον ήρθε η ώρα να βάλεις -
Ο/H georgeikaria έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H ikomninos έγραψε:
Καλημέρα
Δεν έχω ψωνίσει ποτέ απο gearbest, αλλά δε σου δώσανε κανένα tracking number;
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H georgeikaria έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H ikomninos έγραψε:
Καλημέρα
Δεν έχω ψωνίσει ποτέ απο gearbest, αλλά δε σου δώσανε κανένα tracking number;
-
Ο/H georgeikaria έγραψε:
δηλαδη μου λες να περιμενω λιγο ακομα.180 ημερες? τα λεφτα θα τα επιστρεψουν μετα ή θα τα φανε? αυτο θελω να ξερω ,για την υπομονη μας φημιζομαστε εμεις οι ικαριωτες
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H georgeikaria έγραψε:
δηλαδη μου λες να περιμενω λιγο ακομα.180 ημερες? τα λεφτα θα τα επιστρεψουν μετα ή θα τα φανε? αυτο θελω να ξερω ,για την υπομονη μας φημιζομαστε εμεις οι ικαριωτες
-
Σύμφωνα με το Tracking number, το πακέτο σου ακόμα ταξιδεύει...έχω αρκετές αγορές από GearBest, πρόβλημα παραλαβής δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα.
Προβλήματα after sale support αρκετά.
Απλά για να θυμάσαι σε άλλες αγορές, μέχρι 2 μήνες ακόμα και με tracking number είσαι εντός χρονικών ορίων.
Μετά τους 2 μήνες αρχίζεις συζήτηση με το κατάστημα.
Πριν τις 180 μέρες ανοίγεις refund στην Paypal.
99% θα έρθει το δέμα -
παιδια ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολους,ελπιζω να μην επανελθω,ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
-
Ο/H georgeikaria έγραψε:
παιδια ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολους,ελπιζω να μην επανελθω,ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
Μόνο εκτίμηση θα αποκομίσεις, εάν επιστρέψεις και μας ενημερώσεις πως εξελίχτηκε η "περιπέτειά" σου...
Και φυσικά θα είναι χαρά μας να σε βλέπουμε που και που, χωρίς απαραίτητα να έχεις πρόβλημα!
Και για την ενημέρωσή σου, το status τηες παραγγελίας σου, είναι αυτό από κάτω:
-
Παιδια λίγο τα quotes και από κινητό ζαλιζομαι να παρακολουθησω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0