..Άσπρη κάθετη μπάρα στην οθόνη.. (αδυναμία αλλαγής ROM)!!!
-
-
Να προσθέσω ότι το πρόβλημα με την ρομ που είχε από το κατάστημα δεν το παρουσιάζει.
Με την εγκατάσταση της fastboot rom hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn_037966aac2.tgz
δεν εμφανίζει την άσπρες γραμμές.
Μόλις κάνουμε εγκατάσταση ελληνικής ρομ βγαίνει το πρόβλημα στην οθόνη, η πρώτη εικόνα είναι το mi logo, η χοντρή άσπρη γραμμή το "m" και η λεπτή το "i"
Η δεύτερη δεν πάει το μυαλό μου ποια οθόνη μπορεί να είναι.
Ειλικρινά δεν το έχω συναντήσει ξανά αυτό το πρόβλημα -
Ας δοκιμάσει μια πιο παλιά Version της Ελληνικής ROM.
Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο και είναι πολύ ύποπτο... -
Απο τι βλεπω το κινητο σου ηρθε με την miui 66.77.33.00 .Ποιο recovery εχει αυτη τι στιγμη το κινητο;Εχεις περασει twrp ή εχει το mi recovery;Αν εχει twrp μπες στο twrp και βγαλε sreenshot με volume down + power και ανεβασε το εδω.
-
Ο/H michael έγραψε:
Απο τι βλεπω το κινητο σου ηρθε με την miui 66.77.33.00 .Ποιο recovery εχει αυτη τι στιγμη το κινητο;Εχεις περασει twrp ή εχει το mi recovery;Αν εχει twrp μπες στο twrp και βγαλε sreenshot με volume down + power και ανεβασε το εδω.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ας δοκιμάσει μια πιο παλιά Version της Ελληνικής ROM.
Τι να δοκιμάσω τώρα??? -
με αυτόν τον τρόπο ξεκίνησε κανονικά το κινητό ? χωρίς γραμμές ?
-
Ναι ναι, να έβλεπες τη φάτσα μου όταν το είδα φίλε μου ..
-
Μάλλον κάποια σχέση υπάρχει με το TWRP και τις γραμμές,
Απλή αναδρομή μπας και βοηθήσει :
1. Όταν βάλαμε στο δικό μου την ελληνική ρομ τον Νοέμβριο του 2015 δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ή μήνυμα λάθος όπως και σε αρκετούς άλλους.
2. Σταδιακά, από τον Ιανουάριο του 2016 εμφανίστηκε το πρόβλημα "Unspecified error (0x80004005 Missmatching image and device error)"
3. Τώρα, αφού μπαίνει το TWRP ως recovery μέσο της ελληνικής ρομ άσπρες γραμμές, όσο είναι χωρίς TWRP δεν παρουσιάζει πρόβλημα.
-
Ο/H hehe έγραψε:
Δοκίμασα να περάσω κατευθείαν επάνω στην miui 66.77.33.00 την xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.12.17 μέσω updater και... την πέρασε κανονικά!!!
-
Θέλετε να κάνω κάποιες ακόμα δοκιμές? Αναμένω οδηγίες σας.
-
Ο/H hehe έγραψε:
Θέλετε να κάνω κάποιες ακόμα δοκιμές? Αναμένω οδηγίες σας.
Τώρα αν θες να μάθεις το γιατί.... Δεν ξέρω, και εγώ πρώτη φορά βλέπω τέτοια συμπεριφορά
Από που είσαι? Αν έχει κοντά σου κανένα που θέλει να του κάνει κάποια τεστ... (κανένα που να το κατέχει εννοείται)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες