Διαφήμιση

Ερώτηση για θηκες-tempered glasses

• Ερώτηση για θηκες-tempered glasses

Προσπαθώ να βρω δερματινη θηκη και tempered glass για redmi note 3 ( υποθέτω το ότι έιναι το pro δεν παίζει ρόλο στην επιλογή θήκης) σε κατασήματα στην πόλη μου, αλλά δεν υπάρχουν . Μπορείτε να μου συστήσετε e-shops με eu warehouses για να παραγγείλω από εκεί και να τα παραλάβω γρηγορότερα? Αναζήτησα στο google, αλλά είναι όλα e-shops στην Κινα.
    • Γράψε google redmi note 3 eu warehouse και θα σου βρει πολλά
    • Αγόρασα απο Microcenter (Αθήνα, αμπελόκηπους κάπου) την Mercury Black Leather. Παρέλαβα χτες. Δεν τρελάθηκα ιδιαίτερα κυρίως γιατί είναι λίγο εύκολο να φύγει το κινητό απο τα χέρια επειδή κάνει την κλίση για να το στήνεις και να βλέπεις ταινίες πχ.
      Googlare το μαγαζί, στέλνει σε όλη την Ελλάδα. Τιμές καλούτσικες αν την θέλεις άμεσα. Από aliexpress πχ την βρήκα 6 ευρώ και απο Ελλάδα μου βγήκε 16 (10 η θήκη+4 μεταφορικά+2 αντικαταβολή γιατί είχα θέμα με το Paypal αλλιώς έχει πολλούς τρόπους πληρωμής)
    • Διαφήμιση
    • Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Απο Ελλαδα και Ευρωπη γενικα δεν καταφερα να βρω κατι. Θελω να παραγγειλω απο Aliexpress, αλλα δεν υπαρχει η δυνατοτητα paypal. Εχετε κανει αγορες απο εκει? Ειναι ασφαλες να δωσω τα στοιχεια της καρτας μου?
    • Ο/H Sarakatsanos έγραψε:

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Απο Ελλαδα και Ευρωπη γενικα δεν καταφερα να βρω κατι. Θελω να παραγγειλω απο Aliexpress, αλλα δεν υπαρχει η δυνατοτητα paypal. Εχετε κανει αγορες απο εκει? Ειναι ασφαλες να δωσω τα στοιχεια της καρτας μου?
      Με αυτη την καρτα δεν θα εχεις θεμα ουτε με paypal ουτε με το να την δινεις κατευθειαν ;)

Revolut και Ξεχάστε τo Capital Control