Παιδιά καλημέρα απο κυπρο. Πριν από μια βδομάδα αγορασα από το shop gizchina ενα mi note pro . Οταν προσπαθήσα να το κανω update μου εβγαλε ενα verification faild. Ούτε απο pc τα καταφερα. Το λογισμικο που εχω πανω ειναι το 5.6.11beta με ελληνικα. Οταν παιζω online παιχνίδια ζεσταίνεται και η μπαταρια γενικά εξαφανιζεται γρηγορα. Απο οτι ακούσα με το νεο update που βγηκε εχουν λυθεί αρκετά απο αυτά τα προβλήματα. Δεν εχω ιδέα αν ειναι official το πρόγραμμα και γενικα τι να κανω, πως να το αναβάθμισω. Ενδιαφέρομαι για stable εκδοση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Mi note pro (verification failed)
-
-
Ο/H marios648 έγραψε:
Παιδιά καλημέρα απο κυπρο. Πριν από μια βδομάδα αγορασα από το shop gizchina ενα mi note pro . Οταν προσπαθήσα να το κανω update μου εβγαλε ενα verification faild. Ούτε απο pc τα καταφερα. Το λογισμικο που εχω πανω ειναι το 5.6.11beta με ελληνικα. Οταν παιζω online παιχνίδια ζεσταίνεται και η μπαταρια γενικά εξαφανιζεται γρηγορα. Απο οτι ακούσα με το νεο update που βγηκε εχουν λυθεί αρκετά απο αυτά τα προβλήματα. Δεν εχω ιδέα αν ειναι official το πρόγραμμα και γενικα τι να κανω, πως να το αναβάθμισω. Ενδιαφέρομαι για stable εκδοση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά του κινητού να δούμε. Αυτό το verification fail το τσέκαρες και αλλού εάν είναι αυθεντικό τελικά!?
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Αυτα ειναι τα screen shots
-
Ο/H marios648 έγραψε:
Αυτα ειναι τα screen shots
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
-
Ο/H marios648 έγραψε:
Αν καταλαβα καλα κλειδια και ιστορίες απο την xiaomi με αυτόν τον οδηγο δεν χρειάζονται. Απο οτι ειδα για το note pro και σε stable και σε developer ειναι στο 5.1. Θα προτιμήσω το stable νομίζω
Εγώ πάντως την dev βάζω συνέχεια και δεν έχω πρόβλημα. Ότι αποφασίσεις.
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Τελικα ηταν πολυ πιο εύκολο απο οτι το φανταζόμουν. Το κινητο μεταμορφωθηκε. Ευχαριστώ πολυ παιδιά
-
Ο/H marios648 έγραψε:
Τελικα ηταν πολυ πιο εύκολο απο οτι το φανταζόμουν. Το κινητο μεταμορφωθηκε. Ευχαριστώ πολυ παιδιά
Γίνε VIP!!!
-
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Εαν θες μπορεις να δοκιμασεις και του @gkalen την ρομ!! ειναι πολυ καλη και γρηγορη!!
Γίνε VIP!!!
ναι ναι και ειναι παρα πολυ καλη την εχω επανω αυτη την στηγμη και παει πολυ σφαιρα.. τεστασρισμενη απο εμενα...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Που την βρίσκουμε?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα